PALMADORO son 1 hafta siteye hiç giremedim malesef. Tatil sonrası işlerim yoğun bir şekilde başladı yine. Girmeyeli çok sayfa birikmiş, çok şey yazılmış. 1253. sayfadayım ve daha okumam gereken 16 sayfa var sanırım. Bana seslendiğini görüp yazıyorum hemen :)kızlar ben meeko yu merak ediyorum,birde yakın da keşke olmuştu sanırım siteye giriyorlarda benmi kaçırdım acaba?haberi olan varmı özelden msj yazan fln.
PALMADORO son 1 hafta siteye hiç giremedim malesef. Tatil sonrası işlerim yoğun bir şekilde başladı yine. Girmeyeli çok sayfa birikmiş, çok şey yazılmış. 1253. sayfadayım ve daha okumam gereken 16 sayfa var sanırım. Bana seslendiğini görüp yazıyorum hemen :)
16 sayfayı da okumadan yazmak istemiyordum ama hazır başlamışım, bacağımdan da bahsedeyim biraz: Yağ enjeksiyonu yaptıralı tam 30 gün oldu. Albümüme bir fotoğraf eklemiştim ama şu an ondan eser yok diyebilirim. Bacağımdaki şişlikler inince yine zayıf kaldı biraz bacaklarım. Şişliklerden bacak aralarım birleşiyordu, şimdi biraz açıklık var yine. 1 ay dolduğu için yarın bir fotoğraf çekip eklicem inşallah. Şişlik inince nasıl görünüyor, sizler de bir bakın istiyorum.
Bu arada foruma girmeyeli kimler ameliyat oldu, neler gelişti bilmiyorum, ameliyat olan varsa geçmiş olsun arkadaşlar..
Mesela KAFAYIYEMİŞDÜŞLER ameliyat oldu mu merak ediyorum... 16 sayfayı da okumam gerekecek...
PALMADORO son 1 hafta siteye hiç giremedim malesef. Tatil sonrası işlerim yoğun bir şekilde başladı yine. Girmeyeli çok sayfa birikmiş, çok şey yazılmış. 1253. sayfadayım ve daha okumam gereken 16 sayfa var sanırım. Bana seslendiğini görüp yazıyorum hemen :)
16 sayfayı da okumadan yazmak istemiyordum ama hazır başlamışım, bacağımdan da bahsedeyim biraz: Yağ enjeksiyonu yaptıralı tam 30 gün oldu. Albümüme bir fotoğraf eklemiştim ama şu an ondan eser yok diyebilirim. Bacağımdaki şişlikler inince yine zayıf kaldı biraz bacaklarım. Şişliklerden bacak aralarım birleşiyordu, şimdi biraz açıklık var yine. 1 ay dolduğu için yarın bir fotoğraf çekip eklicem inşallah. Şişlik inince nasıl görünüyor, sizler de bir bakın istiyorum.
Bu arada foruma girmeyeli kimler ameliyat oldu, neler gelişti bilmiyorum, ameliyat olan varsa geçmiş olsun arkadaşlar..
Mesela KAFAYIYEMİŞDÜŞLER ameliyat oldu mu merak ediyorum... 16 sayfayı da okumam gerekecek...
:S
ben bu gidişle vazgeçicem ameliyattan
canım benim bugün ameliyat olmam gerekiyordu ama farenjit olduğum için korktum, ertelettim ameliyatı 3 hafta sonraya
sana özelden mesaj attım
ben yaptırdım ,çöp gibi bacaklarım şimdi kalın dümdüz
selam kızlar fotolar nasıl görünüyor bilgi verebilirmisiniz ben yeniyimde
bilgi verebilirmisin nerde yaptırdın
samimi bana özelden yazdığın mesaj için teşekkürler ben henüz 100 mesajı doldurmadığım için özel mesaj çekemiyorum:)) senin fotoğrafların varmı
gulerer..bileklerde biraz kaldı diyorsun yani?
Kimi yamuk diye düzelltirmek istiyor kimi de yeterli kas olmadığı için..zayıflıktan olup olmadığını farkeder insan diye düşünüyorum.
Diyorsun ya..yağ alınan yerler kilo almıyor diye...işte bu zayıf bacaklar kilo da alsan hiiiç duymuyor.
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?