Arkadaşlar peki bu sitedeki arkadaşların hiç izmirde tanıdığı doktor yokmu
Halen guruba katılabiliyorsak bende katılayım lütfen
Arkadaşlar peki bu sitedeki arkadaşların hiç izmirde tanıdığı doktor yokmu
arzuxdan ses yok mu
arkadaşlar superdry teknikle yada yağ enjeksiyonu yöntemiyle operasyon geçiren arkadaşlardan ameliyat öncesinden sonrasına kadar yaşadıkalrını neler olup bittiğini bizimle payalaşırlarsa sevnirim...hala korkuyorummmm :S aslında doktorun dediği gibi bıcaksız dikşsiz ama insan korkuyor :S....geniş bi özet gececek bi arkadaş olursa çok çok sevinirim...
arkadaşlar superdry teknikle yada yağ enjeksiyonu yöntemiyle operasyon geçiren arkadaşlardan ameliyat öncesinden sonrasına kadar yaşadıkalrını neler olup bittiğini bizimle payalaşırlarsa sevnirim...hala korkuyorummmm :S aslında doktorun dediği gibi bıcaksız dikşsiz ama insan korkuyor :S....geniş bi özet gececek bi arkadaş olursa çok çok sevinirim...
hehe benimki de superdrygozunuzu korkutmim ben bahtsiz bedeviyim bu konuda.. gayet rahat gecirenler var.
benim cuma gunu 3. haftam dolacak. hala sag dizici sis. sol bacagim saga gore sanki daha ince. anlayamiyorum ki varis corabindan durumu tam olarak nasil. ayagimin ustundeki yaralar daha iyi durumdalar artik. ctesi gireyim su masaj aletine ne olacak.dizimdeki sis inmicek die cok korkuorum
hehe benimki de superdrygozunuzu korkutmim ben bahtsiz bedeviyim bu konuda.. gayet rahat gecirenler var.
benim cuma gunu 3. haftam dolacak. hala sag dizici sis. sol bacagim saga gore sanki daha ince. anlayamiyorum ki varis corabindan durumu tam olarak nasil. ayagimin ustundeki yaralar daha iyi durumdalar artik. ctesi gireyim su masaj aletine ne olacak.dizimdeki sis inmicek die cok korkuorum
Canim ismini degistirdigin icin seni once taniyamadim. Seninle doktorlarimiz ayni. Ama bana yag enjeksiyonu yapildi; superdry ile farki nedir? Once den de doktor bey bunu yapiyor muydu yoksa yeni mi basladi bu yonteme? Ben 6 ay once yaptirmistim, ama biraz daha kalin olmasini istiyorum; bana konulan yaglar yetmedi; ikinci operasyon icin acaba ne istiyor bir fikrin var mi? Sana da cok gecmis olsun, biraz daha sabret gecici bir donem bu. Hersey gonlunce olsun!
katılabilirsin tabi...istanbulda olacaksan katılabilirsin:)))
Arkadaşlar bu cumartesi en az bi 5 - 10 kişi toplanıp gitsek bahsi geçek o odoktora (benim randevum var zaten) hep beraber olunca madem indirim yapıyor. İstanbuldaki arkadaşlar ne dersiniz???? Ayrıca diğer illerdeki arkdaşlarda davetli :)) hiç olmazsa biz şu kadar kişiyiz ve sırasıyla size ameliyat olacağız, gün almak istiyoruz desek, ona göre indirim yapın desek belki güzel bi şeyler olur ? ne dersiniz??? =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?