KIZLAR ben doktor isimlerinin son 2-3 sayfadır açıkca yazılmasından rahatsız oldum. Yeni gelen arkadaşlar için söyleyeyim; benden önceki arkadaşlar bu forumda doktor ismi yazılmaması kararını almışlardı. Sizden ricam, ben de dahil olmak üzere, hepimiz bu karara uyalım. Doktor isimlerini açıkça reklam yapmayalım. Özel mesajdan sorup öğrenelim. Herkese sağlıklı ve mutlu günler...
arkadaşlar merhaba ben 6 aralıkta bacak dolgusu ameliyatı olmuştum hatırlayanlar vardır yağ transferi yapılmıştı üzerinden yaklaşık 3 ay geçti size yardımcı olmak adına bilgi vermek istedim ilk yapıldığında ödemlerim vardı daha şiş ve şekli daha iyiydi şuan ödem falan kalmadı tabi bu sürede ama eski halimden çok çok iyi durumda bacaklarım çok şükür yaptırdığım için hiçbi pişmanlığım yok merak edenler vardır aramızda mutlaka. sürekli tayt ya da mini elbiseler dar pantolanlar giyiyorum dışarı çıkarken hatta arkdaşlarım da dior nie hiç elbise giymedin çok yakışıyormuş diye. ben ameliyat olurken hiç korkmadım çıkınca da korkmadım ne olur die ve çok şükür sonuç çok güzell. darısı hepiniizin başına tabi isteyen herkesin. hoşçakalın..
arkadaşlar dün muayene mi oldum ve ilk aıdmımı atmış oldum çok şükür....silikon düşünmediğimi söledim doktor da zaten gerek olmadığını superdry tekniğin yeterli olacağını söledi...9 mart için randevu aldım bu arada 8 mart doğum günüm :)))...9 mart saat 14:00 operasyon tarihim...korkacak bişey olmadığını bi kere dikişsiz kansız bıcaksız bir operasyon olduğunu söyledi...yapılacak işlem biraz fazla bende kafayıyemişdüşler biraz kendine yapılacak işlemlerden bahsetmişti hemen hemen aynı şeyler ama ücreti bana biraz falz çıkardı grup fln dedim ama hangi gruptasın ismini veren oldu mu fln gibi şeyler söledi..bende nickler kullanıyoruz isimleri bilmiyoruz dedim..sonra bakalım gruptan kaç kişi daha gelecek ona göre bişeyler yapılır dedi :S üzüldüm aslında bende size sölenen fiyat hayaliyle gitmiştim kızlar bundan sonra doktora gidenler olursa adımızı da verelim bari biz bi grubuz die :))) benim adımıda unutmayın lütfen....dokularımın çok sert olduğunu söledi çok sıkı bi vücudun var buda iyi bi durum dedi operasyon için...dalgalanmaların çöküntülerin sebebide varis yada destekleyici çorabın yanlış kullanılmasından kaynaklandığını söeldi..bir diş operasyonunda bile risk var dolgu yaptırsanız düşüyor en basitinden dedi..ikna oldum ben çıkınca hemen asistanından günü aldım ama inşlh bu enerjimi kaybetmem de olur kurtulurum...4 yada 4,5 saat sürer dedi 1 gece hastanede kalman gerekiyor dedi...bende gizli yaptıracağım için kalmadan olmaz mı dedim o zmn operasyondan sonra karar veririrz dedi...arzuxx operasyonu saat 4 te olduğu için oralarda değildir die düşündüm benm randevum sabahtı ama çok isterdim görmeyi...inşlh herşey yolunda gitmiştir...
canım biz sizi de söylemiştik ama doktor yazmadığı için unutmuştur
ben şimdi sana özelden adımızı da yazıcam, bence doktora gittiğinde şu şu arkadaşlar benim de adımı vermiş de, fiyatı indir
bu arada benden 1 gün önce ameliyat olacaksın :)
sevcan Ankara'daki malum doktora mı gittin? Bir de ne fiyat verdi?(null)
novembergirl sen nerede oldun ameliyatı? Hangi sehir yani?(null)
:))) senin operasyon saati kaç bende keşke cumartesine alsaydım diye düşnüyom şimdi ama olur mu bilmiyom...evet tekrar üsteleyeceğim ama grup olayını iyi vermem lazım doktora...hayırlısı olsun bakalım...
sevcan ankara'daki malum doktora mı gittin? Bir de ne fiyat verdi?
:) benimki sabah sekiz buçukta canım
aklıma geldikçe yazıyorum doktorla konuştukalrımızı....şişlikler olacak dedi bi zmn sonra bu şişlikler kaybolacak o zmn daha net ortaya çıkacak dedi..zaten hemen herkese sölediği şeylerdi işte....
sen çalışıyor musun sevcan?
çalışıyorsan rapor mu alacaksın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?