Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Hosgeldin arkadasim, zaten forumu basindan sonuna okuduysan bütün cevaplari almis olman lazim, bende silikon ameliyati oldum pek memnun degilim ama bastan sona yine yazmak zor yasadiklarimi, eski sayfalarda bütün cevaplar var canim...

samimi, aynı dert bendede var yaptırmak istiyorm bana yardımcı olacak daha önce yaptıran birilerini aryorm arkadaş olarak ekledim kabul et lütfen
canım bende silikon ameliyatı oldum ben memnunum merak ettiklerini sorabilirsin elimden geldiği kadar yardımcı olurum:)
SAMIMI özel mesaj kutun dolmus canim sana mesaj atamadim vaktin olunca kutunu bosalt canim lütfren:)

tamam canım hemen temizliyorum şimdi:))

ben geldim bajilar. sanirim operasyondan sonra kolay kolay kimse ben gibi cekmemistir dun tam 3 haftam bitti. gecen haftadan beri bacaklarim bantliydi ve varis caorabim vardi. sabah bantlari cikardim dusa girdim. sag bacak arkasindaki cokuntu duruyodu hatta daha fazlaydi. cunku yapistirilan bant kivrilmis ve varis corabi da 1 hafta boyunca baski yapinca orada cukurluk olusmus. neyse klinige gittim. apranax aldim oncesinde ama. dr guzelce yogurdu bacaklarimi ama tabiri caizse resmen anam agladi. aglicaktim neredeyse de utancimdan aglayamadim. sol bacak daha iyi dedi. sag da serum birikmesi olmus. bide makineyle her bacak 10 dk olmak uzere yogurdular resmen. bacak iclerim kipkirmiziydi. dr enjektorle serumu almaya calisti ama olmadi. bu kez sadece sag bacagim bantlandi. dizici sisligi icin daha sonra yapilacak bisiler. henuz orasi sertken bisi yapamazmis arabayla gelirken tipiye yakalandik ve arabayi yolda birakip yuruyerek geldik eve. onumuzdeki ctesi yeniden masaj aletiyle masaj yapilacak bacagima dr ye sordum cok sık karsilastiginiz bi durum mu die. bugune kadar 1 ya da 2 kiside olmus onlardan biride benim iste pisman olmak istemiyorum. umarim sonucu iyi olur. esim de surekli kendini rezil ettin daha mi iyi oldu die soylenip duruyo benden simdilik bu kadar...umarim sizler benim yasadiklarimi yasamazsiniz

kaas bende özel msej atamıyorm bende bu konuyla ilgili yardımcı olabilecek birilerini arıyorm arkadaş olarak ekledim kabul et lütfen

arkadaşım arama bloğuna geyik mesaj yaz orada 100 mesajı doldurmak isteyenlere diye ayırmışlar zaten :))))) gir oraya ve abuk sabuk aklına ne gelirse yaz 100 mesajı anca böyle doldurabilirsin ben öyle yaptım:))) birde neredesin il olarak bende 2 aydır belki takip ediyorum sana elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım notlar alarak aklımda tutabiliyorum herkezi kendime göre bir defter yaptım herkeze ayrı sayfa açtım oraya okudukça notlar alıyorum hatırlamak amaçlı. sonunda karar verip bir yere ameliyat olmayı düşünüyorum.

SERPİL1983; aradan bir ay geçmesine rağmen iyileşememiş olmanıza üzüldüm. Siz çalışıyormusunuz? Çalışıyorsanız iş dahada zor tabiki. Doktora kontrole gittiğinizde silikonun içe doğru yer değiştirdiğini söyleyin. Bakalım ne diyecek. Siz bu ameliyatı olduğunuza pişmanmısınız peki? Gerşekten zor bir ameliyat. Ama sonucun güzel olması çekilen acıları dindirecektir eminim...

şehir olarak konyadayım canm ama neresi olursa gidip yaptırmaya razıyım. konyada bu ameliyatların yapıldığnı sanmıyorm çünkü. mesaj sayımı dolduraym özelden irtibata geçeriz inşallah

Hosgeldin arkadasim, zaten forumu basindan sonuna okuduysan bütün cevaplari almis olman lazim, bende silikon ameliyati oldum pek memnun degilim ama bastan sona yine yazmak zor yasadiklarimi, eski sayfalarda bütün cevaplar var canim...

teşekkrler canm. evet bu site sayesinde kafamda bişiler oluştu ama amacım yaptıran arkadaşların önceki ve sonraki hellerini fotoyla görebilmek şu anki durumları hakkında bilgi almak...

fikir delisi çok geçmiş olsn arkadaşım inşallah çabucak iyileşirsn

canım bende silikon ameliyatı oldum ben memnunum merak ettiklerini sorabilirsin elimden geldiği kadar yardımcı olurum:)

tamam canım hemen temizliyorum şimdi:))

samimi hangi doktora oldn kaça mal oldu rica etsem yazarmsn.bazı arkadaşlar burda doktor adı vermenin fiyat yükselttğni sölemişler haklılar. AMA Ben sabahtan beri uğraşıyorm bi türlü dolduramadm mesaj sayımı umarıum bana anlayış gösterirler

brde arkadaşlar bacak düzeltmek için ilizarov diye bi yöntem var. direk kemike uygulanıyo bu konu hakknda blgisi olan yada yaptıran varmı ben onuda düşünüyorm çünkü

bu ayın 14 ünde tam 2 ay olcak varis çorabını hala giyiyorum ayın 14.ünde çorabı çıkarcam.çorabı uzun giymemin sebebi bacağımın inceltilmesi

samimi ilgilendiğin için çok teşekküreler başaka bi sorum daha var iz kaldımı acaba gerçi hala çorap giyiyomuşsn ama bellimi acaba izler.birde dış taraflar yağ alınarakmı inceltildi

samimi ilgilendiğin için çok teşekküreler başaka bi sorum daha var iz kaldımı acaba gerçi hala çorap giyiyomuşsn ama bellimi acaba izler.birde dış taraflar yağ alınarakmı inceltildi

rica ederim:))iz biraz var tabi ama gittikçe rengi açılıyor sanırım geçicek evet bacağımın dış kısımlarından yağ alınarak inceltildi.

fikirdelisi...durumuna çok üzüldüm...yaaa..gerçekten şanssızlık seninki..bu kadar mı olur yani..onca zaman araştır,sabırla bekle en iyisini bulmak için..cesaretini

toplayıp...düşün taşın karar ver...herbişeye katlan acılar çek...sonuç hüsran!

Aslında hüsran olması..acıların belirli bir sürede bitmemiş olması anlamında.

Yoksa...hüsran yaşayan yok değil...ama sonuç olarak.

İnşallah bütün sorunlar bittiğinde sonuç güzel olacaktır...daha öncede bazı arkadaşlar senin yaşadıklarını yaşamıştı ama sanırım sonuçtan memnun oldular.

Canım...işte ne diyelim? evdeki hesap çarşıya uymuyor herzaman.Zaten bu işe karar verirken her ihtimali göze alıyoruz...Mutlaka bir çaresi vardır..geçecektir

neticede ama...ben çektiğin acılar için çok çok çok üzüldüm...içim sızladı.

İyi haberlerini sabırsızlıkla bekliyorum.

.

katiliyorum sana arkadasim JANNA VE SAMIMI özellikle isim vermek icin yaziyo gibi bir havaniz var...janna isim verip cikiyosun,amacin ne...yazma bir daha buray isim vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…