KIZLAR BENİM AMELİYAT 24 MART SABAH 8 E KALDI :s....ÖZEL DURUMDAN DOLAYI ASLINDA YAPABİLİYORUZ AMA SİZİN İÇİN SIKINTILI GEÇİYOSA RİSKE ATMAK İSTEMEYOSANIZ ERTELEYELİM DEDİ BENDE RİSKE ATMAK İSTEMEDİM ERTELEDİK..ZATEN SIKINTILI GEÇİYO EVET((( BİDE BÖLE Bİ DURUM OLUNCA ZOR OLCAKTI..AMA BU SEFERDE 24 MARTA KALDIM :s...OFFF DÜĞÜNE ÇOK AZ KALMIŞ OLACAK...YÜRÜMENİZDE SIKINTI OLMAZ AMA MORLUKLAR KALIR ÇOK HAFİF DEDİ...NASIL OLUR KIZLAR YA OLAN ARKADAŞLAR...SİZCE Bİ AYDA NE KADAR TOPARLARIM Kİ DÜĞÜNÜM İÇİN YANİ..NORMAL Bİ ZAMAN İÇİN DEĞİL...
bacim benim cuma gunu 1 ay dolacak. Morluk hic kalmadi. Yuruyusum de duzeldi (ama benim serum birikmesi oldu ve ayak ustlerimde yara olustu varis corabından kaynaklı) sadece ignenin girdigi yerler belli hala mor sekilde. Ona da fondoten sureceksin artik
:)))) o kadarına razıyım arkadaşım :))...ama bacakarımda morluklarla hiç hoş olmayacak..aman sanki mor olmasa yamuk olacak sanki o çok hoş...en azından bunda bi yere vurmuşum fln derim o zmn ne dicem :))..
az önce yine denedim resim yüklemeyi ama yine olmadı malesefhata veriyor
Boyut büyükse yükleyemiyor.Küçültüp dene istersen..
Doktora bugün foto göndermiştim cevabı şöyle;
Merhaba, nasılsınız :)
Diz estetiği ve parantez bacak estetiğine ihtiyacınız var görünüyor. Parantez bacakta bacak dışından yağ alınması mutlaka gerekli. Dokuyu çimdikleyin 1.5 cm den fazla kalınlık geliyorsa siz de uygunsunuz demektir. Parantez bacağın tipleri var. Sizinkinde iç açıklık daha az, dış kavis fazla olan türünden. Çok daha düzgün bir bacak yapısı elde etmek mümkün. Bekleriz :)
yani bende fotoyu çektircek birini bulsam çektirip göndericem demek sonuç bana da aşağı yukarı aynı yazı gelicek:))) çimdikledim ben dizim bükük ken oluyo ama bacağım uzanıkken olmuyo 1,5 cm:))
arzuxx resimlerin bilgisayarında yüklü mü ? Eğer öyleyse mail adresimi vereyim bana gönder resimlerini ben yükleyeyim resimlerini ne dersin :) sen de kurtul biz de kurtulalım meraktayız ortak sorun ortak doktor malum anlayışla karşılarsın :)
KAFAYIYEMİŞDÜŞLER Allah yardımcın olsun :) ayy gerçekten çok heyecanlı iyi haberlerini bekliyoruz inşallah...
:)))))))))))) yazık yav
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?