Bacak dolgusu yaptıran var mı?

söylenmiyo ki zıkım işte. ya bu bacak niye böyle burun falan olsa rahat rahat denir heralde ama ben bacaklarımı yaptırıcam diyemiyo insan.
sevcan bu arada bir aya morluk falan kalmaz heralde, ben ne kadar sürmüştü hatırlayamadım ama ikinci ameliyatın az bir morluğu kaldı şu an. olmadı fondöten. yürüyüş düzelir onda sıkıntı yok bir haftaya epey bir düzelmiş oluyor bir aya hiçbirşey kalmaz yürüyüşte.

amaaanbe nasılsın arkadaşım bacaklarının şeklinden memnunmusun son durumlarını yazarsan sevinirim. Sende ikinciyi olmuştun diye hatırlıyorum. önerirmisin banada ikinciyi.

iyiyim gülerer az bir morluk kaldı ama bu sefer çok kolay geçti ağrı sızı yok çok şükür. şekli biraz daha iyi oldu ama ben mi anlamıyorum bilmiyorum sanki güzel bir görüntü yok gibi. eşim güzel oldu diyor ama ben üzülmeyim diye söylüyor da olabilir. ya da ben yukardan bakınca farklı görüyorum... bilmiyorum valla. tekbenmiyimin bacakları çok hoşuma gitti mesela, onun gibi olmadı.
ikinciyi tavsiye eder miyim, sana kesinlikle ederim senin kemik yapında bir problem yoktu sadece bozulan yerler yapılacak... benim yağlar da erimedi bacağımın şeklinde iş yok heralde.

sormama gerek yok ki annemde ilk kontrole geldiğinde bende girebilirmiyim dedi dr da olabilir dedi.sonuçta ben istedikten sonra bişey demez merak etme sonuçta sende gözlerinle görüp emin olarak karar vermek istiyorsun bu da hasta olarak en büyük hakkımız.
hahaha hem doktor müsade etmese bile ben sana bacaklarımı asansörde gösteririm :))))

kaas karar verdın mı hangı sehırde amelıyat olacaksın . Ben foto yukleyemedım boyut buyuk dıyor. Maıl adresını ver ozelden ordan yolluyayım ıstersen

valla bende karar veremiyorum ist. gelmek isterim ama bebek olduğundan bu kış zor seneye kış gelebilirim de bende bu kış istediğimden bakalım samimin doktoruna tekrar gidicem belki ona yaptırırım ayın 13 ünde buluşucaz samimi ile:))

merhaba kızlar.. ben dün erkek arkadaşımla bu konuyu konuştum ağlaya ağlaya benim için hiç önemli değil kesinlikle yaptırma dedi öenmli olan ben değilmiym filn deditabiki önemli olan o ama insanın kafası rahat olmayınca hiçbişeye konsantre olamıyo işte aşka bile iyiki burayı buldum içimi döküyorum arada ve bakıyorm en azından yolları var görüyorm rahatlıyorm

saçma bi sebep buldum ayrılmak için
cumartesi kapıma kadar geldi, çıkmadım dışarı
görüşmicem dedim , geri döndü ((

kafayıyemişdüşler.. senide çok iyi anlıyorum bende defalarca ayrılmayı denedim ama yapamadım umarım ameliyatını olduktan sonra yeniden olursunuz inşallah i geçer ameliyetın şimdiden geçmiş olsn

((

önemli olan ben değil miyimle olmuyo işte,
etrafta moda dergilerinden fırlamış gibi giyinen kızlar olunca sen ister istemez düşünüyorsun , ben neden giyinemiyorum
ne eksiğim var diye (

boyutla ilgisi yok ayni cep telefonundan daha önce bacak resmi çekip te koymuştum bu siteye ama şimdi olmuyor malesef, başka birisinden de yardım isteyemem resimlerim görünür diye korkuyorum

arzuxx.. arkadaşlık isteği gönderdim kabul etmedin,sorularımada cvp vermiyosn bi sorunmu var fotolarını ve doktorunu merak ediyorm lütfen kabul et yada özelden msj at bana

:)) zeynep projen ben karıştırdım senide ist. sandım şimdi notlarıma baktım dediğim gibi muayene ücretini boşa atmak istemiyorum birde randevuyu bile senin dr. 1 ay sonraya veriyor :)) ameliyat tarihini düşünemiyorum ben bu ay olsun istiyorum birde senin eski ve yeni resimlerini bir görsem süper olcak aslında karar vermemde çok büyük etkisi olur.

kafayıyemişdüşler yaptırmadan önceki resimini koyabilirmisin daha sonramı koyacaksın kıyaslamak amaçlı?

((

önemli olan ben değil miyimle olmuyo işte,
etrafta moda dergilerinden fırlamış gibi giyinen kızlar olunca sen ister istemez düşünüyorsun , ben neden giyinemiyorum
ne eksiğim var diye (

evet canm ilerde beni beğenmeyip etraftaki o manken gibi kızlara bakarsa korkusu, bakarak iç çektiğim elbiseler, dar paça pantolonlar, uzun çizmeler... dolabımdaki giysilerim o kadar kısıtlıki neler neler almak isterdim psikolojik tedavi bile görüyorm ama nafile yaptırmadan rahat etmicem. tabi yaptırınca bunları düşünmeyecek yapacak kadar düzgün olacakmı orası muamma(

kafayıyemişdüşler.. senide çok iyi anlıyorum bende defalarca ayrılmayı denedim ama yapamadım umarım ameliyatını olduktan sonra yeniden olursunuz inşallah i geçer ameliyetın şimdiden geçmiş olsn

teşekkür ederim canım
umarım hepimiz güzel bacaklı kızlar oluruz artık
ah ben neler çekiyorum neler
özellikle bu kış psikolojim bozuldu
şu ameliyatım geçsin, seninle özel olarak dertleşicem

teşekkür ederim canım
umarım hepimiz güzel bacaklı kızlar oluruz artık
ah ben neler çekiyorum neler
özellikle bu kış psikolojim bozuldu
şu ameliyatım geçsin, seninle özel olarak dertleşicem

umarım canm bende çok isterim dertleşmeyi gözüm hep burda. umarım ameliyattan istediğn sonucu alırsın

arzuxx.. arkadaşlık isteği gönderdim kabul etmedin,sorularımada cvp vermiyosn bi sorunmu var fotolarını ve doktorunu merak ediyorm lütfen kabul et yada özelden msj at bana

teşekkürler msjın için arkadaşım merakla bekliyorz fotolarını çok geçmiş olsn umarım istediğin sonuzu alırsn sende

KAFAYIYEMİŞDÜŞLER arkadaşım üzüldüm şimdi sana umarım her şey yoluna girer ve ameliyatından sonra tekrar beraber olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…