amaaanbe nasılsın arkadaşım bacaklarının şeklinden memnunmusun son durumlarını yazarsan sevinirim. Sende ikinciyi olmuştun diye hatırlıyorum. önerirmisin banada ikinciyi.:)))))))))))) yazık yav
amaaanbe nasılsın arkadaşım bacaklarının şeklinden memnunmusun son durumlarını yazarsan sevinirim. Sende ikinciyi olmuştun diye hatırlıyorum. önerirmisin banada ikinciyi.
amaaanbe nasılsın arkadaşım bacaklarının şeklinden memnunmusun son durumlarını yazarsan sevinirim. Sende ikinciyi olmuştun diye hatırlıyorum. önerirmisin banada ikinciyi.
samimi randevunda benim de geleceğimi senin için bir mahsuru yok ise aynı zamanda içeri girmemizin mümkün olup olmadığını daha öncede muayenesine gittiğimi sorun olup olmayacağını sorup bana da bilgi verirsen çok memnun olurum.
kaas karar verdın mı hangı sehırde amelıyat olacaksın . Ben foto yukleyemedım boyut buyuk dıyor. Maıl adresını ver ozelden ordan yolluyayım ıstersen
saçma bi sebep buldum ayrılmak için
cumartesi kapıma kadar geldi, çıkmadım dışarı
görüşmicem dedim , geri döndü((
merhaba kızlar.. ben dün erkek arkadaşımla bu konuyu konuştum ağlaya ağlayabenim için hiç önemli değil kesinlikle yaptırma dedi öenmli olan ben değilmiym filn deditabiki önemli olan o ama insanın kafası rahat olmayınca hiçbişeye konsantre olamıyo işte aşka bile iyiki burayı buldum içimi döküyorum arada ve bakıyorm en azından yolları var görüyorm rahatlıyorm
boyutla ilgisi yok ayni cep telefonundan daha önce bacak resmi çekip te koymuştum bu siteye ama şimdi olmuyor malesef, başka birisinden de yardım isteyemem resimlerim görünür diye korkuyorum
valla bende karar veremiyorum ist. gelmek isterim ama bebek olduğundan bu kış zor seneye kış gelebilirim de bende bu kış istediğimden bakalım samimin doktoruna tekrar gidicem belki ona yaptırırım ayın 13 ünde buluşucaz samimi ile:))
kızlar selamlar
aşağıdaki linkten benim bacaklarımı da görebilirsiniz
lütfen alıcınızın ayarlarıyla oynamayın, birazdan görecekleriniz hayal ürünü olmayıp tamamen gerçektir
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
((
önemli olan ben değil miyimle olmuyo işte,
etrafta moda dergilerinden fırlamış gibi giyinen kızlar olunca sen ister istemez düşünüyorsun , ben neden giyinemiyorum
ne eksiğim var diye(
kafayıyemişdüşler.. senide çok iyi anlıyorum bende defalarca ayrılmayı denedim ama yapamadım umarım ameliyatını olduktan sonra yeniden olursunuz inşallah i geçer ameliyetın şimdiden geçmiş olsn
teşekkür ederim canım
umarım hepimiz güzel bacaklı kızlar oluruz artık
ah ben neler çekiyorum neler
özellikle bu kış psikolojim bozuldu
şu ameliyatım geçsin, seninle özel olarak dertleşicem
arzuxx.. arkadaşlık isteği gönderdim kabul etmedin,sorularımada cvp vermiyosn bi sorunmu varfotolarını ve doktorunu merak ediyorm lütfen kabul et yada özelden msj at bana
teşekkürler msjın için arkadaşım merakla bekliyorz fotolarını çok geçmiş olsn umarım istediğin sonuzu alırsn sende
amin canım sağol
Allah hepimizin yardımcısı olsun
bu ameliyatı olabilmek için erkek arkadaşımdan ayrıldım
haberi olmasın diye
ameliyattan sonra iyileşince barışıcam
zavallım benim , hiçbir şeyden haberi yok ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?