özgürdü , bacaklarındaki sorun çok az
yağ enj. ile güzel sonuç alırsın
SEMİZOTU :) tabikii dahil oldun bilesana özelden yazdım.
kazen'in profil bilgilerinde cinsiyeti erkek yazıyor.
arzuxxx hadi resimlerrrrr.. ya valla arkası yarın gibisiniz..merakla hep ertesi günü beklemekten çatlıycaz.
merhaba arkadaşlar bugün tekrar dün yazdıklarımı yazmaya çalışacağım , umarım bu yazım da yok olmaz , ben pazartesi geçen hafta pazartesi günü saat 16 da ameliyat olacaktım , kar soğuk gibi nedenlerden dolayı sabah 7 uçağıyla geldim istanbula ve saat 8,30 da kahvaltı ettim ameliyattan önceki son 7-8 saat içinde birşey yiyip içmememiz gerekiyordu ve daha sonra da hiçbirşey yemedim . saat 10 gibi hastaneye gittim , bana boş oda ayarladılar ve ameliyat yaklaşana kadar orda tv seyrettim. ameliyattan birkaç saat önce hemşire gelip kanımı aldı test için , hangi testler yapıldı bilmiyorum , bir saat kadar sonra da kadın bir narkozcu geldi sorular sordu sigara içiyormusun vs gibi. sonra ameliyat elbisesi getirdiler ben de giydim onu,imzalamam için ameliyatla ilgili bazı evraklar getirdiler imzaladım daha sonra ameliyattan yarım saat önce doktor gelip bacaklarımın resmini çekti ve yağ alacağı yerleri çizdi benim yanlardan dizlerden diz içlerinden ve de göbek ve belden yağ alındı ama yine de yetmedi yağbileklerime hiç yağ koyamamış orası pek güzel görünmüyor hele topuklu giyince iyice arası açılıyor.neyse sonra hemşire koluma bir iğne yaptı ve odadan dışarı daha çıkamadan ben uyumuşum
uyandığımda başımda hemşire vardı ve bacaklarım bandajlıydı , yastıkn konulmuştu altına , hemşire yardımıyla tişört giydim ve belden aşağısını da ameliyat elbisesiyle kapattım , daha sonra buz torbası konuldu , benim ameliyatım 3 saat sürmüş,yağ az olduğu için daha erken bitti ameliyat.amleiyattan 3-4 saat sonra hemşire çağırma düğmesine bastım wc ye kalkmam gerekiyordu ne olur ne olmaz belki yürüyemem diye korktuğum için , biliyorsunuz ben yalnız gitmiştim yanımda refakatçi yoktu, yavaşça kalktım ilkten çok ağrıdı ama birkaç adım attıktan sonra ağrı bayağı azaldı kendi kaendime ihtiyacımı giderebildim yani, daha sonra da kimseye ihtiyaç duymadım zaten, yatağın 2 metre ötesindeydi wc zaten.3 adet bisküvi ve azıcık bir jelli getirdiler bana yemem için ameliyatan birkaç saat sonra. İçinde kaldığım 8-10 metrekare bir odaydı ve rahattı basamaklarla yukarı çıkan bir kat daha vardı balkon gibi birşey orda da uzun bir koltuk vardı refakatçiler rahatça kalabilir orada. ha bu arada kızlar şort da götürün çünkü uzun bir pijamadan daha kullanışlı çünkü bacağın üstüne buz torbası konuluyor sıvama derdi olmaz şortla :)
ameliyattan hemen sonra doktor geldi birşeyler söyledi ama ben narkozun etkisiyle pek birşey hatırlamıyorum,sabaha kadar tv seyrederek ve uyuyarak geçirdim , ağrım pek yoktu , sabah kahvaltısından sonra ufak bir kolidor turu attım , yürümem gerekiyormuş biraz . öğleye doğru hesabı nakit ödedim ve antibiyotik ve buz torbası aldırdım taksi çağırıp otelime gelldim, bir sonraki gün de rahattım ve buz torbası koydum ara ara ve yine yastık vardı bacaklarımın altında , cuma günü yani beşinci gün saat 10 da kontrole gittim orda bandajları çıkarıp bana varis çorabı giydirdiler, giyerken bayağı zorlandım çünkü çok sıkıydı, sonra da alışverişe gittim akşama kadar gezdim ağrım olmadı, dokunmadıktan sonra bveya biryere çarpmaıktan sonra pek ağrımıyor zaten,
kazen'in profil bilgilerinde cinsiyeti erkek yazıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?