suay geçmiş olsun nasılsın??
teşekkür ederim. ameliyatıma 1.5 ay oldu. ama 2.ameliyat daha görünüyor..nisanda tekrar mr ,tahliler falan var. hipofiz bezi tamamen alınacak.
bileklerim çöp gibi. ama şu yazıyı okuyunca korktum valla.yağ enjeksiyonu benim içinde riskli olur o zaman. hipofiz bezi beyin sapında. tümör alınmıştı. şimdi tamamen alınacak. offfff ozaman başka yollar denemem gerek..riske giremem...
neyse hayırlısı . bacak beklemede:) birde dolgu olayı var. onu görüşmüştüm doktorla. belki onu düşünürm ilerde..
teşekkür ederim. ameliyatıma 1.5 ay oldu. ama 2.ameliyat daha görünüyor..nisanda tekrar mr ,tahliler falan var. hipofiz bezi tamamen alınacak.
bileklerim çöp gibi. ama şu yazıyı okuyunca korktum valla.yağ enjeksiyonu benim içinde riskli olur o zaman. hipofiz bezi beyin sapında. tümör alınmıştı. şimdi tamamen alınacak. offfff ozaman başka yollar denemem gerek..riske giremem...
neyse hayırlısı . bacak beklemede:) birde dolgu olayı var. onu görüşmüştüm doktorla. belki onu düşünürm ilerde..
keske senin bacaklar kusursuz mükemmel olmuş artık bu bacaklarla etek giymek değil abartı giymen lazım derim. inşallah giymeye başlamışsındır. sende giymiyosan gerçekten şu dr ların beyin algısının eski görünrüyü algıladığını yeniyi çözemediğini söylediklerine bende inanacam.
kafayiyemisdusler umarım hersey yolunda gider. Guzel haberlerini bekliyoruz(null)
çok geçmiş olsun su.ay umarım en kısa zamanda iyileşirsin
seni görmek çok güzel suay. acil şifalar diliyorum.
geçmiş olsun su-ay umarım hemen iyileşirsin...bloome selam arkadaşım nasılsın..serpilcim cabuk ekle resimleri meraktayız..
Merhaba kizlar, sürekli eskilerin merak edildigini gördümde yazayim dedim jazabel ile telefonda konustum iki hafta önce falan durumunun gayet iyi oldugunu artik silikonlarin orda oldugunu bile unuttugunu söyledi her hareketi normalmis sadece oda benim gibi biraz kalin buluyor bacaklarini ve silikonlari bir kücügü ile degistirmeyi düsünebilirim dedi seneye falan, kesi izlerinden ise hic iz kalmamis
DIOR canim sanirim sen varis corabini ne kadar giydigimi sormustun ben ameliyattan sonra dört gün korse giydim besinci gün kontrole gittigimde doktor korseyi cikarttirdi ve varis corabi giydirdi onu da bir ay dolana kadar giydim corap biraz sikiydi ama beni cokta rahatsiz etmedi
SUAY sanada cok gecmis olsun canim
Kafayi yemis düsler sanada dua ediyorum umarim hersey gönlünce olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?