Bacak dolgusu yaptıran var mı?

SU.AY çok geçmiş olsun canım benim yaa....biliyorsun bende de o tümörden var ama henüz boyutları tehlikeli düzeyde değil çok şükür.İnşallah 2. ameliyatını da sağlıkla sorunsuz atlatırsın aramıza dönersin.Çok şükür sağlığımız yerinde de bacaklarla kafayı bozmuşuz napalım :) ama o da işte sağlığımızın başka bir yönünü bozuyor.Allah hepimize sağlık sıhhat versin,tek derdimiz bacağın şekli olsun...öyle dertler var ki...

KAAS; fotoğrafların görünmüyor malesef. SU.AY seni yeniden burda görmek çok güzel. Çok geçmiş olsun. İnşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşursun.
KAFAYIYEMİŞDÜŞLER; ne kadar heyecanlı olduğunu tahmin edebiliyorum. İnşallah gönlüne göre olur ve sorunsuz geçer...Şimdiden çok geçmiş olsun.

su.ay cım çok geçmiş olsun.allah acil şifalar versin.umarım 2. ameliyatını da sorunsuz atlatırsın...

kafayı yemiş düşler ,şimdi hastanedesindir.biran önce,bir kişimizin daha hayallerine kavuşması dileğiyle....şimdiden geçmiş olsun...

kafayıyemişdüşler yaptırıyormu ayyyy inşalalh kolaylıkla atlatır. ben olmuş gibi heyacanlandım:))))) dualrımız seninle...

keşke sen eminmisin bacaklarının önceden yamuk olduğuna,hiç sanmıyorum ben, sadece yağ enjektesiyle yamuk bacak bu kadar düzelmez..bence sen küçücük bir kavise yağ doldurtmuşsun o kadar.hani önceki hallerini gösterecektin bize, burada herkes sorunsuz bacağına yağ koydurup bu kadar güzel sonuçları görüyor ,bizlerde sizinki önceden kendi bacağımız gibi yamuk gibidir zannedip operasyon yaptırıyoruz sonrası HÜSRAN..canım benim lütfen bir an önce önceki halini de koyda bizde yağ mı silikon mu karar verelim..ayrıca bacakların muhteşem..aynı tekbenmiyim in ki gibi..

kızlaaaaaarrr
güzel dilekleriniz için çok teşekkürler
bildiğiniz gibi ben çok korkuyordum
dün gece sürekli terledim, sürekli uyandım
sabah da hastaneye geldiğimde ağladım
dokuza doğru ameliyata girdim, 12de çıktım
boğazım hariç iyiyim , anestezi borusunu nasıl soktularsa artık boğazım felaket acıyor
bacaklarım bile o kadar acımıyor yani o derece
ameliyattan 2.5 saat sonra tuvalet için kalktım sadece, ayaklarımı yerden kaldırmadan yürüdüm :))
hemşireler ördek getirdiler tuvalet için, ona yapamadım patlayacaktım, kalkamazsın diyolar hemşireler de
kalkmak zorundayım dedim, kalktım valla
bacaklarım da biraz kalın gibi geldi bana , umarım şişliktendir :)

serpilcim senin sadece kiloya ihtiyacın var bir diyetisyene git canım.bacakların da da ciddi düzelme var....kilo alınca altlar kendi dolacak ve silkon tam yerine yerleşecek..bence etek giyebilirsin eskiye göre çok iyi bence..

KAFAYIYEMİŞDÜŞLER :)) haaaadi geçmiş olsun... darısı başımıza artık anestezi boyutu çok kokutuyor beni de malum uzun bi işlem olacak benimkisi ayyy çok güzel yaaa oldu da bitti :)) günler geçmek bilmiyor benim için heyecandan. inşallah istediğin gibi bacakların olur ve de sağlıklı olsunlar tabi ki.. iyileştirğinde resim yüklemeyi unutma :)

KYD çok geçmiş olsun arkadaşım biran önce iyileşmen dileğimle arkadaşlar fotoğrafları koymuştum şimdi baktım silinmiş kendi kendine anlamadım belki bir yerde yanlış yapmış olabiliri tekrar yükledim bakın öneri ve yorumlarınızı bekliyorum.

KAAS; fotoğraflara baktım. Diz içlerin çıkkın ve diz kapakların yağlı, altların kalınlığı fena değil. Çok sorunlu görünmüyor. İnşallah en kısa zamanda istediğin bacaklara kavuşursun...
KAFAYIYEMİŞDÜŞLER ; yaptıracak olsam bende senin gibi olurdum herhalde çok korkar kesin hastanede de ağlardım :) Çok şükür atlattın. İnşallah gönlüne göre olmuştur.Kendini iyi hissedince yaz gelişmeleri...

KEŞKE; doktora gidip eski halinin fotoğrafını aldın mı? İnsan senin bacaklarının yamuk olduğuna inanamıyor...

Kafayıyemişdüşler çok geçmiş olsun hayatım , bak gördün mü düşündüğün kadar zor bir amaliyiat değil değil mi olduda bitti bile :) ,emin ol istediğin gibi b,r bacağa kavuşacaksın

kaas senin dizinin çevresinden ve bacaklarının yanlarından ve göbeğinden yağ alıp iç taraflara dolduracak düzeltme kolay olsun diye de diz içlerinden de alır biraz yağ içi düzgün görünür ama ayırık durur o zaman da benimki gibi

kafayıyemiş düşler nasılsın canım ağrın sızın var mı kaç gr yağ koymuş bacaklarına

kafayıyemiş düşler nasılsın canım ağrın sızın var mı kaç gr yağ koymuş bacaklarına

canım bilmiyorum, doktor bey gelmedi henüz, ama bana kalın geldi yaa :/ ben kalın bacak sevmiyorum

umarım şiştiği için öyledir ama varis çorabı var, ya şiş değilse şu an, bu nihai haliyse :S

bu arada sen nasıl ameliyatın ertesi günü alışverişe çıktın, yürüdün
ben dik bile duramıyorum, ayaklarımı kaldırarak yürüyemiyorum , dengemi kaybediyorum

ağrı azıcık var, çok ilginçtir ki yağ alınan yerler acımıyor, yağ konulan yerler ağrıyor

hayatım aslında yavaş yavaş yürüyebilirsin de sen korkudan yürümüyorsun, ben pazartesi ameliyat oldum çarşamba azıcık alışveriş yaptım , cuma günü ise öğleden akşama kadar yürüdüm canım , yani ameliyatın ertesi günü çıkmadım alışverişe, ve emin ol okadar kalın değil onlar şişlik, benim de ameliyattan sonra okadar şişmişti ki nerdeyse bacaklarım birbirine değiyordu hiç çarpıkık yoktu ama gün geçtikçe şişler indikçe zayıfladı , keşke hep öyle kalsaydı benimki

umarım şişliktir ve iner , ben dediğim gibi kalın değil, ince , zarif bacakları seviyorum

bu arada hastanenin adını vermicem ama ben bu ataşehirdeki hastaneyi hiç beğenmedim
memorialda burun ameliyatı olmuştum , aralarında baya fark var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…