teşekkür ederim. ameliyatıma 1.5 ay oldu. ama 2.ameliyat daha görünüyor..nisanda tekrar mr ,tahliler falan var. hipofiz bezi tamamen alınacak.
bileklerim çöp gibi. ama şu yazıyı okuyunca korktum valla.yağ enjeksiyonu benim içinde riskli olur o zaman. hipofiz bezi beyin sapında. tümör alınmıştı. şimdi tamamen alınacak. offfff ozaman başka yollar denemem gerek..riske giremem...
neyse hayırlısı . bacak beklemede:) birde dolgu olayı var. onu görüşmüştüm doktorla. belki onu düşünürm ilerde..
kızlaaaaaarrr
güzel dilekleriniz için çok teşekkürler
bildiğiniz gibi ben çok korkuyordum
dün gece sürekli terledim, sürekli uyandım
sabah da hastaneye geldiğimde ağladım
dokuza doğru ameliyata girdim, 12de çıktım
boğazım hariç iyiyim , anestezi borusunu nasıl soktularsa artık boğazım felaket acıyor
bacaklarım bile o kadar acımıyor yani o derece
ameliyattan 2.5 saat sonra tuvalet için kalktım sadece, ayaklarımı yerden kaldırmadan yürüdüm :))
hemşireler ördek getirdiler tuvalet için, ona yapamadım patlayacaktım, kalkamazsın diyolar hemşireler de
kalkmak zorundayım dedim, kalktım valla
bacaklarım da biraz kalın gibi geldi bana , umarım şişliktendir :)
KYD çok geçmiş olsun arkadaşım biran önce iyileşmen dileğimle arkadaşlar fotoğrafları koymuştum şimdi baktım silinmiş kendi kendine anlamadım belki bir yerde yanlış yapmış olabiliri tekrar yükledim bakın öneri ve yorumlarınızı bekliyorum.
kafayıyemiş düşler nasılsın canım ağrın sızın var mı kaç gr yağ koymuş bacaklarına
hayatım aslında yavaş yavaş yürüyebilirsin de sen korkudan yürümüyorsun, ben pazartesi ameliyat oldum çarşamba azıcık alışveriş yaptım , cuma günü ise öğleden akşama kadar yürüdüm canım , yani ameliyatın ertesi günü çıkmadım alışverişe, ve emin ol okadar kalın değil onlar şişlik, benim de ameliyattan sonra okadar şişmişti ki nerdeyse bacaklarım birbirine değiyordu hiç çarpıkık yoktu ama gün geçtikçe şişler indikçe zayıfladı, keşke hep öyle kalsaydı benimki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?