Bacak dolgusu yaptıran var mı?

bende herşeyi göze aldım...çünkü psikolojim çok bozuldu normal hayatıma devam edemyorum artık sağlıklı düşünemiyorum bile sadece aklımda bu var benm ameliyat olacak durumumda yok malesef neyapacağımı bilemez haldeyim(

bende herşeyi göze aldım...çünkü psikolojim çok bozuldu normal hayatıma devam edemyorum artık sağlıklı düşünemiyorum bile sadece aklımda bu var benm ameliyat olacak durumumda yok malesef neyapacağımı bilemez haldeyim(

bende psikolojim çok bozuk sürekli aklımda bu var hayatıma devam edemiyorum.. insan böle olunca herşeyi göze alıyo.. kafayıyemişdüşler bu arada bacaklarını gördümde benmkide tıpkı seninkiler gibi. ameliyata kimle gideceksin sen seninle beraber gelip bende bilgi almak isterim

Bu arada hepimizin dünya kadınlar günü kutlu olsun arkadaşlar umarım gelecek zaman bize çok daha iyi günler getirir

serpil mrb geçmiş olsn arkadaşlık isteği gönderdim kabul edersen sevinirim bende yaptırmayı düşünüyorum bu yüzden yaptıranlardan bilgi almak istiyorum.. çok geçmiş olsun

kesinlikle bende,bu ameliyatların lüks değil,psikolojimiz için son derece gerekli olduğunu düşünüyorum.

serpil mrb geçmiş olsn arkadaşlık isteği gönderdim kabul edersen sevinirim bende yaptırmayı düşünüyorum bu yüzden yaptıranlardan bilgi almak istiyorum.. çok geçmiş olsun

bugün serpil le konuştum artık düz basabiliyormuş ve dar paça giymeye başlamış:))

eee maşallah o zaman :)) sevindim SERPİLcim senin adına :)) darışı başımıza

KAFAYIYEMİŞDÜŞLER şimdiden geçmiş olsun diyorum canım sana.Bu aralar çok yoğunum arada atlamak istemedim.Sanırım (yani karıştırmadıysam başka arkadaşla) cumartesi ameliyat olacaksın. Ameliyatın sorunsuz geçeceğine eminim o konuda endişelenme ve hep pozitif düşün. İstediğinden çok daha güzel bir sonuç alır ve çok mutlu olursun inşallah...

Bana gelincee..ben hala işten güçten doktora kontrole gidemedim. eski-yeni karşılaştırması yapacaktık.Etekle gidecektim yanına hatta ama ne arar...hala cesaretsizim, aşamadım daha o duyguyu.dar paça pantolonları çoook rahat giyiyorum hatta biri baya tayt gibi.çok da beğeniyorum o haldeki bcaklarımı ama etek bende gerilim filmi duygusunu yaratıyor.çocukluğuma-ergenlik dönemime inmek gerekebilir anlamak için ama bi inersem çıkamam diye korkuyorum neyse bu psikolojik bir durum yavaş yavaş aşacağım. Bana kızmayın nolur içinizden-dışınızdan :) çok kolay olmuyor işte 30 küsur sene sonra hemen etekleri geçiremiyorum bacağıma. Fakat herkese istediği gibi bacaklar diliyorum ve onlarla geçen sağlıklı ömürler...

Bu arada bu topigi açan "ayseteyze" yaptırdı mı acaba? En eski yaptıran girse de bize anlatsa yasadiklarini. Korkuyorum ben önümüzdeki senelerden. ( daha olmadım ama...:))

Bu arada bu topigi açan "ayseteyze" yaptırdı mı acaba? En eski yaptıran girse de bize anlatsa yasadiklarini. Korkuyorum ben önümüzdeki senelerden. ( daha olmadım ama...:))

En eskilerden Jezabel vardı o çok memnundu.Sadece bazı yerlere yağ enjeksiyonu düşünüyordu.Bacaklarının fotolarıda güzeldi.

ameliyat olduktan sonra hepimizde nedense aynı duygu var dediğin gibi çocukluğa inmek gerek.dar pantolon ve taytla bende çok rahatım ve gerçekten hoşuma gidiyor.geçenlerde elbise giydim aynanın karşısında çok hoşuma gitti ama dışarı çıktığımda sanki bacaklarım eski haline dönüvercek gibi.rahat yürüyemedim. sonra düşünmemeye çalıştım.ama kararlıyım bu psikolojiyi yenicem.serpilde aynısını diyor daha etek giyemedim.dediğin gibi kolay olmuyor ama olmak zorunda şimdi ameliyat olmamış olan arkadaşlar ne varki daha ne istiyorsunuz diye düşünebilir ama gerçekten çocukluğun izleri atması kolay olmuyor.ayyyyy hele o lise yılları aklıma geldikçe çok üzülüyorum o yaşta insanlar çok acımasız olup istediği gibi dalga geçiyorlar

Arkadaşlar eğer bana mesaj atıp cevap vermediğim vede aynı kişilere defalarca aynı soruları sorduğum arkadaşlar oluyorsa kusura bakmasın çünkü site çok kalabalık aralarda da eski veya yeni bilmiyorum birileri çıkıyor onları da illaki okuyorum notlar aldığım halde kafam çok karışıyor.

zeynepprojen benden mail adresimi istemişsin foto göndermek için ama beni msn var onuda herkez biliyor şifresini bakarım silemem sorun olur o yüzden başka bir çözüm düşünüyorum

eee maşallah o zaman :)) sevindim SERPİLcim senin adına :)) darışı başımıza

purpecity evet ben yağ enjeksiyonu oldum yağım çok az olduğu için bileklerime yetmedi ve diz içlerinden de yağ almak zorunda kaldı doktor şu an bazen ağrı oluyor o da birkaç dakka sürüyor zaten dokunmadıkça ağrımıyor bacaklar

arzu bana eski ve yeni ikisinide mail atarmısın resimlerini sakıncası yoksa..memnunmusun canım şeklinden bacaklarının..

eski resmim burada albümde var zaten yenisini de mesaj kutuna atacağım ama msn den çektim bunu birzaık küçük, cep telefonundakileri hala koyamadım bilgisayara, memnun muyum bilemiyorum daha düz görünüyor eskiye oranla, eğer yağım yetseydi çok memnun kalacağımı biliyorum , bileklerim biraz ince, diz içlerinden de yağ almasaydı çok daha iyi olurdu ama bilmiyorum, bacaklarım ameliyattan önce en kalın yeri 32 cm idi şimdi 35 cm tabi hala şilik de vardır , umarım bacaklarımın iç tarafındaki yağlar erimez ve dış tarafları biraz daha incelir

arzu bana eski ve yeni ikisinide mail atarmısın resimlerini sakıncası yoksa..memnunmusun canım şeklinden bacaklarının..

msn den ancak bu şekilde çekiliyor resim üzgünüm , ama istersen sana msn adresimi vereyim ordan bak bu resimler , birkaç tane çektim orada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…