canım ya bence kimse kesin bir şey diyemez bu konuda.Ben de diyemem.Herkeste farklı şeyler yaşanıyor çünkü.Ben ilk ameliyattan sonra ertesi gün hastaneden yürüyerek çıktım ama silikondan sonra yere (topuklu giymiş olsam da) basmak büyük bir işkenceydi.Ama blomma ile aynı gün ameliyat olduk o gayet iyiydi ağrı açısından.Daha kimse çözemedi bunun neye göre değiştiğini.Bebek varken iyi cesaret doğrusu.Ben 3 yaşındaki kızımla baş etmekte çok zorlandım.Allah yardımcın olsun...
ben ilk gün tuvalete bile yürüyemedim
altı tekerlekli ofis sandalyesi ile götürdüler beni
kayınvalideyle nişan alışverişi en büyük korkumda o(( ya kısa elbiseler denememi
isterse ne yapcambenm yapacağımda o malesef istemeye geldkerinde
kumaş pantolon üste ceket nişanda uzun abiye ama öyle olsn istemiyorum işte
o zamana kadar yaptırmak istiyorum
bu şiş inecek mi bilmiyorum ama neden diğer bacakta yok
şimdi bunu görmedi mi doktor yaparken, ben anlayamıyorum kızlar gerçekten.
bakın işte tekrar sol bacağıma,
http://f1203.hizliresim.com/v/g/3j0q8.jpg
senin ameliyatın kaç taydı
sabah sekiz buçukta :))
KYD peki sence bende bebek var ne kadar zamanda onu kucağıma alabilcek durumda olabilirim.
bence aynı gün kucağına alırsın ama ayağa kalkamayabilirsin ilk gün
arkadaşlar ameliyata sabah saatleri randevu alsam da akşam evime gönderir mi sizce doktor yada ben gelebilecek durumda olurmuyum (bebek olduğu için evde)
kaas,merhaba .çocuğunu emzirmiyormusun.ameliyat için sütten kesmek gerekli.izmirde gittiğin dr.samiminin dr.u sadece yağ enj.yapıyormuymuş,birde ne fiyat verdi özelden msj at.şu dry olan gibi mi yapıyormuş yoksa normal yağ enj.muymuş.haber bekliyorum...
çok komik bugün kızımı doktora götürdüm öksürüyor diye götürmişken aklıma geldi bacak yapısını sordum sorun yok dedi bacaklarında erken yürüdüğü için ayrık yürüyor denge kuruyor dedi bende sevindim kayınvalidem ile telefonda konuşurken kızın bacaklarında sorun olmadığını söyledim hatta çok güzel olacağını söyledi doktor dedim ne dese beğenirsinizsenin bacaklarında güzel kızım neden öyle olsun zaten dedi ay bir fena oldum anlatamam hıhı dedim kaldım öyle
çok komik bugün kızımı doktora götürdüm öksürüyor diye götürmişken aklıma geldi bacak yapısını sordum sorun yok dedi bacaklarında erken yürüdüğü için ayrık yürüyor denge kuruyor dedi bende sevindim kayınvalidem ile telefonda konuşurken kızın bacaklarında sorun olmadığını söyledim hatta çok güzel olacağını söyledi doktor dedim ne dese beğenirsinizsenin bacaklarında güzel kızım neden öyle olsun zaten dedi ay bir fena oldum anlatamam hıhı dedim kaldım öyle
BLOMBA senin doktorunda İstanbuldaki doktor muydu?
Kızlar
İstanbulda superdry yapan doktordan başka doktor var mı yağ enjeksiyonu yapan?
Varsa bana özelden yazar mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?