Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Son düzenleme:
teşekkür ederim canım , ben erisin demiyorum artık , çünkü çok şiş olduğunun farkındayım, şişler insin öyle görelim :)

Çok beğendim çoook...hiç yatarken çektiğin gibi değilmiş...

Senin normal yağmıydı superdry mi? hemen eski resmini aradım ama yok.Tam hayal ettiğim bacaklar..çoğu bilekleri kalın istemez ama ben ince bileğin
bacağı kısa gösterdiğini düşünüyorum...seninki şu haliyle mükemmel bence..umarım şişler inince de orantılı iner.

Sen...şimdiden neden doktor arıyorsun?

.

teşekkürler canım, benim superdry .
şimdi koyucam buraya tekrar eski halini :)

kızlar hepimizde yaptırdığımız işden şikayetlerimiz oldu üstelikde dr a şöyle yap deyip direktif vermedik onların önerilerilyle yaptırdık. kendileride olmayınca hadi bidaha yaptıralıma gitti. ikinciyide yaptıranlar için. şimdi sorumlu bence dr lar yine çünkü son hali şu olabilir demiyo söylenen şuralardan alırız şuralara koyarız. son hali şu olabilir demeliler çünkü bunu biz ilk defa yaşıyoruz onlar birsürü sonuç görüyo. kimi tamam yeterli bana der kimi deymez der ama yüzde doksan şu şekil olur diyebilirler.
bence bide ikinciyi yaptıracak pisikolojik zaaf ve maddi durumu anladıklarında ikinciye yatırımda yapıyolar.
bazı arkadaşlarımız tek seferde kurtulabilirlerdi bence. silikonu ikincide koyduranlar için tek seferde bitmeliydi. en fazla belli ne kadar kalınlık kalır yüz ameliyatta bir ne kalabilirlik oranını yağın annamıyosa o dr nasıl olunurki. bide estetikse olay sen zaten yapmadan annamalısın ne yaparsan nooluru. da para tatlı tabii.

çorap çözümü için çeşitli fikirler okudum. benimde bi kaşif tarafım vardır arkadaşlar. şöyle bi çözüm olabilir. bildiğin opak çorabı ters çevir giy, bacağın iç kısımlarının olduğu yerlere bir iki parmak kalınlığında süngeri koltuk içleri için satılıyo kumaş gibi topuyla sarılı koltuk yüzü değiştiren dükkanlarda var. makasla süngeri bacağın boşluklarını dolduracak şekilde kes yün yorgancının sırıması gibi opak çoraba giyinmiş halde boşluklara iyne iplikle ince ince dik. derin yerlere daha kücülterek süngeri kes üstüne dik. bacakların boşluklarına levha süngerle biç, dik sağlamca. sonra sağlam diktinya. sünger dikilmiş çorabı çıkar düzünü çevir giy. az çok boru gibi oldu. üstüne pentinin varis çorabını 2 numara ama smol dar 2 olur ancak giy bak nasıl görüntüyü kurtarıyo. ammaaa yazın noolcak bilmem bacım. bu yöntemde ince bir işçilikle hallolur.
bak hatta bir terziye şöyle duyargaları açık yetenekli bi terzi bu dediğimi hemde overlok makinayla esnekde olabileceği için opaktan kalın bir çoraba bu biçilmiş süngerleri cep gibi diker. aynı dolgu sütyen mantığı gib. astarlı falan diker çorap gibi dolguları dikili çeker giyersin. viskolu süngerlerede bakmak lazım bacak boğumlarını belki doğal gösterir. vallaa bir zamanlar sütyendede yadırgıyoduk yaptılar. popo dolgulu kilotta var. naapalım standart bacak yokki kendi bacaana göre ürettirilebilir. ne dersiniz.

senin yeni ve eski halini bir görseydim çok iyi olacaktı aslında.

kesinlikle haklısın hem insanın canına hemde parasına yazık.senin durumunu dr'a söyleyince bana resimler gösterdi ve üzerlerinde ne kadar silikon takıldığı yazıyordu.iki hastaya 90 cc lik takmış.benimkide 110 luk.seninkini duyunca zaten daha lafım bitmeden tepki verdi 140 çok büyük diye.doktoruyla görüşüp rahatsız ediyorsa küçüğü ile değiştirsin dedi.ama bence hemen aynı doktora gitme (eğer değiştirmeyi düşünüyorsan)
çünkü şu anki kesin büyük olduğu için silikon kaymasın diye yatsı silikon yerleştirilmesi gerekiyormuş.onu da özellikle gideceğin doktora belirt bir fikir al ki sonra kayma olmasın.

eşinin karşı çıkmasına üzüldüm.ama belki tekrar konuşunca ikna olur.bende çok ümitsizdim hayatta yaptıramam diyordum burdan ameliyat olan arkadaşların yazısını okuyunca ahhh bende birgün ameliyat olup istediğim gibi giyinebilecek miyim diyordum. ama oldu dün konuşmuştuk seninle.İ BURADA NE KADAR AMELİYAT OLMAK İSTEYEN VE MADDİ DURUMU YADA EŞİNDEN DOLAYI YAPTIRAMAYAN ARKADAŞ VARSA İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA HAYIRLISIYLA AMELİYAT OLUR.(gerçekten çok içten dua ediyorum hepiniz için)

kyd,bu da ne?inanmıyorum sana doktor sanatını konuşturmuş hiç kızma bence bayıldımmm..Anladım sen mükemmeliyetcisin ya da kendine hep tepeden bakıyorsun hani bahsettiğin çukurluk hiç belli değil..bir hafta olmadan hayallerin gerçek oldu işte

gunaydin bacilarrrrrr
kyd cok cok begendim. ama sakın hemen etek giyme. dikkati cekersin. derler ki raporluyud ayagı burkulmustu. ee hic etek giymeyen kyd neden etek giydi hemen. biraz dur oyle .sisin insin hem.
kızlar sizinki neden 3 saat surdu anlamadım. benim ayıldım bayıldım operasyon hepsi 1.5 saat surdu yakınımın da oyle. ben sabahtan oldum operasyonu ogleden sonra eve gittim. yurumem de sorun yoktu. yani robot gibiydim ama yuruyodum. geceler kotuydu benim icin :26: sonra tabii varis corabı falan...
yani ilk gun yurunebilio. tabii kisisine baglı. benim de 2.5 yasında minnosum var. sıkıntı cekmedim o konuda

fikirdelisi sen nasıl oldun iimisin,Etek bölümü şakaydı zaten istese de giyemez şişleri inmeden o beyaz çoraplarla..bende anlamıyorum bu ameliyat neden bu kadar uzun sürüyor.bazı sitelerde silikon ameliyatı bile 1,5 saat yazıyor.ilginç..sen lokal mi oldun.

ben daha iyi gibiyim. ama dizimde az da olsa sislik devam ediyo. ctesi gidicem. sag bacak arkasında bantlardan dolayı yine hafif cokuntu gorunuyo. ben lokal olmadım. genel de degildi. adına bisi demisti sedim le ilgili biseydi. ama uyanık deildim yani.. 1.5 saatte cıktık biz.

gerçekten çok güzel omuş eski halinden eser bile yok süper görünüyorlar...evet fazla mükemmliyetçisin ama haksızlık olur o kadarı zaten çok çok güzel görünüyor..güle güle kullan...darısı başımıza :)...

Var canım...hemde kaç tane..üstelik te fiyatlar hiç böyle uçuk falan değil...

ama...ben yaptırdıktan sonra paylaşıcam burada.

.

neden yaptırdıktan sonra paylaşıyorsun :)):) şimdi paylaş bence belki yaptırmak isteyipte maddi durumu düşünen arkadaşlar için umut olursun...

bende o zamana kadar yaptıramazsam aynen öle yapcam
hepmiz gibi yani

bende aynı sıkıntıları yaşadım..tabi ki pantolon amapantolonlar bile yakışmıyor ki sadeceetek giyemesem neyse pantolonlarda bile çok bellii...oturduğum yerdebn zor kalkıyorum yada deidğiniz gibi çorapların içine bi takım şeyler koyarak kapatmaya çalışyıorum...istemede de öle oldu..sözde uzun bi elbise giydim...nişan salondaydı onda zaten tarlatanlı bi kıyafet giymiştim...ama nişan alışverişinde bizdede kıza kıyafetler alınır ama ben zorla aldırmadım...ne gerek var benm kıyafetlerim var esk adet onlar fln..halbu ki adetlerde böle yani herkese alınıyo ama benm içimde kaldı işte....hemde saçma bi sebepten...off off.hala daha devam ediyo onlara gittiğimde yine kıyafet sıkıntısı oturduğum yerden kalkasım gelmiyor..daha nişanlımla doğru düzgün hadi doya doya egzelim muhabbetişmiz olmamıştır....hep engel oldum...ya sinema niye oturuyoruz hep..yada bize gelir..niye evde daha rahat kıyafetler buluyroum kendime giyinecek...kayınvalidem bi elbise almış geliyorken getrmişti eli boş gelmiyo ve her seferinde muhakkak kıyafet oluyo sanki bilerek yapıyomuş gibi :)))...ama öle deil tabi ki iblerek yapmıyo ama bana çok koyuyor...elbiseyi denemem laızm nezaket icabı Allah ım bu anı yaşamayı hiç istemezdim çok kötü bi durum çünkü giydim ay çok açık ben bununla çıkamam utanıtorum diye çocuk gibi saçma şeyler uydurdum tabi altına da topuklu ayakkabı almış topuklu ayakkabıyla daha çarpık duruyo bacaklarım üzerimden nasıl çıkaracağımı şaşrıdım...anlayacağın her zmn karşımıza çıkıyo..sadece istemede sözde niaşnda deil işte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…