sana inanamıyorum gerçekten çok güzel.o zaman sen yamuk seviyordun bacaklarını.şu an durumun nasıl sence ödem yada enfeksiyon gibi bir durum varmıdır bacaklarında yoksa ölçülerin normale döndümü?valla NİKİNE döndü senin bu iş.KAFAYI YEMİŞ DÜŞLERR
ödem vardır mutlaka ama ne kadarı ödemdir bunun
koyulan yağların yarısının gitmesi lazım istediğim gibi olması için
Maşallah gerçekten yağ enjeksiyonu için çok süper görünüyor silikonda bile bu kadar başarılı durmuyor.Umarım erimez...
teşekkür ederim ama ben mutsuzum, umarım erir
arada bi ce yapıyosun yok oluyosun meraba amaaanbe arkadaşım senin bacaklar tam istediğin gibi oldumu. etek giymeyi başarabildinmi seni merak ediyorum. resim koyarmısın. en azından meşur drun bi işi iki defada tam yapan hastalarındanmısın bizde anlayalımki bu dr da çifdikişçi. diyerlerine bi faydamız olsun.
igüb2-3 günde bir bakmaya çalışıyorum ama o kadar çok sayfa oluyo ki hepsini okuycam derken yazacak halim kalmıyo:) morluklar yeni kayboldu etek zaten hiç ameliyat olmadan da giyiyodum belli kısalıkta (mini değil:) öyle bi giyip çıkacak cesaretim yok malesef hala. valla şekli... ne desem yorum ben tepeden bakınca hiç de güzel bi bacak gibi gelmiyo eşim düzgün diyo ama... bilmiyorum. bende doktorun dediği durum oldu galiba kafada eski bacakla dolaşıyorum:))) resim buraya eklemiycem artık ama sana özel göndericem bigün aklımda. lap diye söylüyosunya olmamış bu ne biçim bacak diye:)))) çok merak ediyorum fikrini.
igüb
bigün, bigün de merak ettim valla. birde hemen hemen aynı zamanlarda yaptırdık. devre arkadaşımsın. missece vardı tektash vardı onlar hepten terk ettiler bizi. neyse inşallah yakın zamanda gönderirsin. benim yürüdüğü zaman silikona taş çıkartır şekilde şişiyo hala. topukluyla uzun yürüyüşte sizinde şişiyomu herkezinmi böyle yoksa benimkimi yürümeye karşı allerji oluyo. şu an davul gibi. selamlar sevgiler amaaanbe güle güle giy eteklerinide bacım.
kafayı yemiş düşler,bacağının kalınlığını ölçüp yazarmısın.fotoğrafında belin ve basenlerin görünüyor,onunla birlikte gayet uyum içinde ,üstün ince altın kalın durmuyor.ama artık sanıyorum ki sen bizden bunları duydukça ısrarla memnun olmadığını belirtiyorsun.herhalde bu sözlerimiz çok hoşuna gidiyor ve tekrar tekrar söyletiyorsun bize...sorun yapma artık,valla benim moralim bozuluyor sen böyle yaptıkça.şükret ve bekle bence...hala memnun olmadığını ısrarla yazarsan sana yorum yapacak kimse kalmayacak.son kez yazıyorum çok iyi görünüyorsun.erkek arkadaşınla barıştınmı bu arada?
2-3 günde bir bakmaya çalışıyorum ama o kadar çok sayfa oluyo ki hepsini okuycam derken yazacak halim kalmıyo:) morluklar yeni kayboldu etek zaten hiç ameliyat olmadan da giyiyodum belli kısalıkta (mini değil:) öyle bi giyip çıkacak cesaretim yok malesef hala. valla şekli... ne desem bilmiyorum ben tepeden bakınca hiç de güzel bi bacak gibi gelmiyo eşim düzgün diyo ama... bilmiyorum. bende doktorun dediği durum oldu galiba kafada eski bacakla dolaşıyorum:))) resim buraya eklemiycem artık ama sana özel göndericem bigün aklımda. lap diye söylüyosunya olmamış bu ne biçim bacak diye:)))) çok merak ediyorum fikrini.
Kızlar samimi ve keske bin doktoruna karar verdim İzmir'de. Ne diyorsunuz tavsiye eder mısınız? Ben ikisinin de fotograflarını beğenmiştim
ve kızlar geçen yıl çok inat ettim kısa elbise giyicem diye..aldım 3-4 adet ama mini değil dizde...ben 29 yaşımdayım ve geçen yıl keşfettim bacaklarımı düzgün kullanarak yürümeyi bacaklarım düz duruyor ve hiç çarpık durmuyor kimse anlamıyor...bir süre giydim..şimdide ara ara giyiyorum bacaklarımı hafif öne eğip birleştirerek yürüyorum inanılmaz farkediyor..ama çok yoruluyorum bacak kemiklerimde yamuk olduğu için sürekli onları düz tutma çabam sonucu çok yoruluyorum ve bacaklarım akşam ağrıyo ,,,ve sürekli dikkatin bacaklarımda olması lazım unuttuğum anda eskisi gibi yürümeye başlıyorum ve çarpıklık ortaya çıkıyor birde çocuk olunca onun peşinde koştururken bacaklarıda düzgün tutma çabam beni çok zorluyor..bu yıl bıraktım artık giymiyorum...pes ettim :) bazende çok gülüyorum allahım nelerle uğraşıyorum diye...şuan yazdıklarıma gülüyorum..okudum şimdi...çok güldüm...
kızlar dün akşam evde kıyamet kopması devam etti çok kötüydü kendini kaybetti resmen eşiim ve şu anda konuşmuyoruz yani yaptırana kadar da konuşacağımı sanmıyorum direticem bana seneye yaza yap ozaman dedi ne bu acele bunca sene böyle birşeyden rahatsız olduğunu bilmiyordum nerden çıktı aniden diye sürekli bağırdı en son benim bu kadar işimin gücümün içinde seninle uğraşamıyacağım kendi başına yapacaksan da boşanmaya gider bu iş diye bağırdı durdu ben ne yapıcam bilemiyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?