Bacak dolgusu yaptıran var mı?

oradan sadece bacak olarak güzel görünebilir ama benim yüzüm minyon, 1.60 boya 48 kiloyum
çok zayıfım, bi yüzüme bakıyorum, bi bacaklarıma
yakışmıyo bana bütün olarak bakınca

ödem vardır mutlaka ama ne kadarı ödemdir bunun
koyulan yağların yarısının gitmesi lazım istediğim gibi olması için

teşekkür ederim ama ben mutsuzum, umarım erir

kafayı yemiş düşler,bacağının kalınlığını ölçüp yazarmısın.fotoğrafında belin ve basenlerin görünüyor,onunla birlikte gayet uyum içinde ,üstün ince altın kalın durmuyor.ama artık sanıyorum ki sen bizden bunları duydukça ısrarla memnun olmadığını belirtiyorsun.herhalde bu sözlerimiz çok hoşuna gidiyor ve tekrar tekrar söyletiyorsun bize...sorun yapma artık,valla benim moralim bozuluyor sen böyle yaptıkça.şükret ve bekle bence...hala memnun olmadığını ısrarla yazarsan sana yorum yapacak kimse kalmayacak.son kez yazıyorum çok iyi görünüyorsun.erkek arkadaşınla barıştınmı bu arada?

Son düzenleme:
serpil nasılsın ,son durumun silikonların nasıl?yerleri değiştimi?foto eklesen sevinirim.senin bacağın çok olumlu yönde değiştiği için meraktayım...

2-3 günde bir bakmaya çalışıyorum ama o kadar çok sayfa oluyo ki hepsini okuycam derken yazacak halim kalmıyo:) morluklar yeni kayboldu etek zaten hiç ameliyat olmadan da giyiyodum belli kısalıkta (mini değil:) öyle bi giyip çıkacak cesaretim yok malesef hala. valla şekli... ne desem bilmiyorum ben tepeden bakınca hiç de güzel bi bacak gibi gelmiyo eşim düzgün diyo ama... bilmiyorum. bende doktorun dediği durum oldu galiba kafada eski bacakla dolaşıyorum:))) resim buraya eklemiycem artık ama sana özel göndericem bigün aklımda. lap diye söylüyosunya olmamış bu ne biçim bacak diye:)))) çok merak ediyorum fikrini.

igüb

bigün, bigün de merak ettim valla. birde hemen hemen aynı zamanlarda yaptırdık. devre arkadaşımsın. missece vardı tektash vardı onlar hepten terk ettiler bizi. neyse inşallah yakın zamanda gönderirsin. benim yürüdüğü zaman silikona taş çıkartır şekilde şişiyo hala. topukluyla uzun yürüyüşte sizinde şişiyomu herkezinmi böyle yoksa benimkimi yürümeye karşı allerji oluyo. şu an davul gibi. selamlar sevgiler amaaanbe güle güle giy eteklerinide bacım.

kafayıyemişdüşler bende erime olmadı pek erimeyebilir ama şu an inanamayacağın kadar şişlik var bacaklarında, şişlikler inmeden gerçek şeklini anlayamazsın biraz bekle insin incelecek zaten.

yok yakın zamanda göndericem gerçekten fikrini merak ediyorum çünkü. benim ilk aylar şişiyodu sadece, şu an şişme falan yok şükür. niye o kadar devam etti ki normal değil heralde bu kadar zaman? ameliyattan önce de şişer miydin?

şu an işten yeni geldiğim ve yürüdüğüm için bacaklarım daha çok şişti
gece ilerleyen saatlerde şişler biraz inince ölçüp yazarım
aslına bakarsanız bacaklarımın şekli kötü demedim
doktor şeklini iyi yapmış, ama bana kaba geliyor
yani nasıl desem, tavuk butu gibi görünüyor
ben ince kemikli biriyim, fotoda kollarım da görünüyor
ben de olsam bu fotoya bakınca , inanılmaz güzel olmuş der ve cesaretlenirdim ameliyat olmak için
ama inanın aynadan bi yüzüme bakıyorum, bi bacaklarıma , bana hiç gitmedi şu hali
kalın diye üzülüyorum , yoksa siz bana güzel olmuş deseniz de ben eve geldiğimde ağlıyorsam mutsuzum demektir
amacım sizleri burada söyletmek değil, zaten bundan sonra kendim beğenene kadar resim koymucam ki boşuna sizleri de üzmeyeyim
kendim yeterince üzülüyorum zaten
belki şu an panik oldum, sabırsızlandım ve korktum
şu an 10. günüm ve şiş olduğunu bilsem de bunu bi türlü kendime anlatamıyorum
bu ameliyatta en önemli şey sabretmekmiş ve bende malesef sabretme erdemi yokmuş
kim bilir belki 6 ay sonunda çok mutlu olacağım, kendime boşuna eziyet çektirmişim diyeceğim
o zaman da gelir mutluluk mesajlarımı paylaşırım sizinle
o zamana kadar sabredicem

dileğim buradaki herkesin dilediği bacaklara kavuşması , mutlu olması..

Son düzenleme:

amaanbe bana da resmini gönderebilir misin? ben de ameliyat olmayı düşünüyorum da cnm..

Kızlar samimi ve keske bin doktoruna karar verdim İzmir'de. Ne diyorsunuz tavsiye eder mısınız? Ben ikisinin de fotograflarını beğenmiştim

Zaten bir yaptırayım. Her gun sagdan soldan fotograf çekip koycam buraya. Fikir olsun yaptiracaklara. (fotograf koyan arkadaslara da teşekkürler bu arada)

walla ben de takdir ettim,kadın zekası işte iş görsellik olunca en ünlü mucitleri bile cebimizden çıkarırız :) kızlar bu arada 43. günüm sanırım unututm ben operasyon olduğumu sadece bazen bileklerimde hafif sızı oluyo dilediğim gibi elbise etek giyebiliyorum maşallah süphanaallah ermime minicik oldu belki de olmadı şişler inince çok az boşluk oluştu ama birleştirebiliyorum hiç bir şikayetim yok şimdilik yaptırdığım için pişman olmadım inş. bundan sonrada olmam :)

çoküzüldüm zıtlaşarak olmuyo bu bende denedim sadece vazgeçme bende 1 sene söylendim ilk seferlerinde mümkün değil neyi var bacaklarının gayet iyi diyip duruyodu ne desem ikna olmadı ama vazgeçmedim hergün formu takip ettiğimi nasıl üzüldüğümü görüp üzülmesini sağladım yeri geldi ağladım ben buna çok üzülüyorum diye hani sürekli söylenen söz büyü gibi insana işler derler ya onun gibi oldu benimkide son darbede nmasıl istediğimi anlattıktan sonra yaptırmayı kafaya koydum istersen yanımda olursun istersen karşımda sen bilirsin dedim ne kadar istediğimi anlayınca kabul etti..ama acele etme zamana bırak bu ay olmasa bi kaç ay sonra olur sen sadece iste dua et bak nasıl her şey senin istediğin gibi oluyo..Hem Allah isteyin wereyim demiyo mu iste werir...DUa etcem senin için inş. eşinle kötü olmadan halolur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…