Bacak dolgusu yaptıran var mı?

of sıkıldım
bi eskisi gibi yürüyebilsem
çıkabilsem bi tozunu attırsam sokakların :))))))
bugün 8. günüm ve hala robocop gibi yürüyorum :))))

o kadar uzun yıllardır boyu istenilen,hayal edilen şeye ulaşırken azıcık sıkıntı çekmekte normal bence ..az daha sabır inan bana hatırlamayacaksın bile :)

ipek-ce bacim yeni halinin fotosunu koysana? kiyas yapicam da
bende incelme oldu. ama oyle aman aman deil.bide seninkine bakem hele

bide ipek-ce bacak bacak ustune atio musun? tam anlamiyla comelebiliyo musun?gun icinde sisme oluyo mu bacaklarinda? amma soru sordum hee
napim eskisi gibi seni online goremiorum :44:

ipek-ce bacim yeni halinin fotosunu koysana? kiyas yapicam da
bende incelme oldu. ama oyle aman aman deil.bide seninkine bakem hele

akşamdan beri çekincem çekincem üşeniyorum inş. yarın taytla elbiseyle çeker koyarım :) sende eklesene son halini biliyosun bence seninkinde benimkinden güzel iş çıkartmış :)bi bakıyım bende bi maşallah diyim :)

bide ipek-ce bacak bacak ustune atio musun? tam anlamiyla comelebiliyo musun?gun icinde sisme oluyo mu bacaklarinda? amma soru sordum hee
napim eskisi gibi seni online goremiorum :44:

ewet ttalım bacak bacak üstüne atıyorum,tam anlamıyla çömeliyorum,bağdaş kurabiliyorum sadece tek ayağımı altıma alıp oturunca zıcık acıyo onu bazen önemsiyorum bazen önemsemiyorum malum sakınan göze çöp batarmış :)çokda esirgememek lazım di mi

biraz zaman gecsin koyucam ben de. biliyosun ben cok problem yasadim. tam comelemiyorum ya da ben korkuyorum bilemiyorum. bacak bacak ustune atmadim henuz..sag diz icimin sisi eskiye gore cok cok iyi. sadece morartisi duruyo. hala emboli corabi giydigim icin opak corapla etek giyebiliyorum.cunku emboli corabi beyaz ama is yerinde cizmesiz giymedim henuz etegi. sanirim cesaret edemiyorum hala :26: evde giyiyorum ama..

bilmem mi inan fotoğrafında varis çorabının yaptıklarını görünce içim parçalanmıştı çok şükür onu da diğerlerini de atlattın..çokşükür bende öyle bi sorun olmadı,elbise konusunda da nasıl başlarsa öyle gidiyo ilkini atlatırsan gerisi geliyo ben ilk streç pantolonla çıktığım günü hatırlıyorum da nasıl tedirgindim sonra aynada ya da camda geçerken bacaklarıma baktığımda tedirginlikten çöken omzumun dikleştiğini hissettim o an warya her şeye değer dedim nasıl biözgüven geldi Allahım dedim teş.ederim isteyen herkese olmayı nasip etsin,olanlara da hiç erimeden gördükçe içine sinerek şükretmeyi :)inş. yakında dilediğin gibi hareket edeceğin günlerde olacak unutucaksın hepsini sanki hep öyle düzgün bacakların warmış gibi hissedeceksin :)

ipekçe saol devam edicem ama evde konusu kapandı bende tekrar açamıyorum bilmiyorum nereden nasıl giricem:18:konuya ilerleyen zamanlarda tekrar bir yaygara kopar zaten evde sen bir kaç ay sonra demişinde yazın bu iş zor olur seneye kışa kalıcak yani benim bacaklar öyle görünüyor.

ben bu doktora çok güvendim ve hakkında duyumlarım çok güzel hemşiresi de çocukluk arkadaşım aynı zamanda bilgin olsun

aaa hemşiresine o zaman senin adını veririm biraz torpilimiz olsun. Ya bı de adam daha gitmeden o kadar çok ilgilendi ki! Ben Antalya'daki doktordan duydugum olumsuz yorumları aktardım kendisine. Birsuru resim yolladı bana. Aradan 1 sene falan gecmis guzel görünenler var. Aklıma yattı yani.

kızlar dün soranlar olmuştu

dün gece ölçtüm en kalın yeri 35.5 cm idi
bu yüzden moralim biraz düzeldi, ölçü normal buradan duyduklarıma göre ,

hem biraz da şişler inecek ve erime olacak, sanırım tüm bu süreçler bittiğinde istediğim gibi olacak

Ameliyata rağmen kalınlığı bence gayet iyi.Sen ölçünü verince bende ölçtüm.Benim bacaklar 36-37 cm.Ama bana çook ince geliyor.Sanırım biraz kiloyla ilgili ben 60 kiloyum.Bacaklarım çöp gibi kalıyor.Fotoda kalın çıkmış ama aslında ince.

banada yolla özelden lütfen.zaten çok güzeldi bacakların ben beğenmiştim.belki benim yapılsa ancak senin eski halin gibi olur..

Yağ enj . olan arkadaşlar doktorun bana söylediği bazı önemli noktaları söylemek istiyorum size , malum doktorlar soru sormadan nasıl davranmamız nelere dikkat etmemiz konusunda bilgi vermiyorlar , birkaç ay bacak bacak üstüne atma dedi öyle yapınca yağ konan yerlerde asimetriler oluşabiliyormuş,, sanırsam yağ kayıyor sağa sola o hareketlerle , ve de çorabı giyince herhangi biryerde çorap potluk yapmamalı eğer yaparsa o da asimetrilere neden olurmuş, devamlı çorabı yukarı doğru çekip kırışıklığı düeltmek gerekiyor çorabın, birkaç ay bacaklara fazla baskı yapmayalım ve gözetlenelim lütfen :)

bu nasıl bir durum bilmiyorum ama bende senin gibiyim,sanki çok ayıp birşeymiş gibi konuyu açamıyorum,halbuki o benim hayat arkadaşım karşıma alıp bu yaşımda kendim için kararları ben verebilecekken ona soruyorum.mutluluğum onun iki dudağının arasında.utanıyorum,sıkılıyorum ama olucam bu ameliyatı bu hayat benim diyemiyorum.her sabah akşama kadar kararlar alıyorum,akşam onu görünce vaz geçiyorum..neden yaa..o bana burnumu yaptırıcam,yağımı aldırıcam dese o mutlu olsun diye hiç düşünmezdim.sadece ameliyat diye endişelenirdim. o zaman bize doğum yapmamıza da izin vermeselerdi oda bir operasyon.halbuki ona şunu diyebilsem ben bu ameliyatı olursam yeniden doğucam,bana yeni bir hayat hediye edeceksin ve ben sana sürekli dua edicem bu aynı çok hasta bir insana maddi yardımda bulunup onu sağlığına kavuşturmak kadar sevap bence..günahını biz yükleniyoruz zaten..siteye girdiğimi bile saklıyorum ne varsa sanki..millet cayır cayır yağ aldırıyor göbeği incelsin diye bunun ne farkı varki yağ aldırdım denilebiliyor ve bununla övünülüyor ama biz bacak yaptırıcaz demeye utanıyoruz.NEDENNNN?

KYD,sen terazimisin yoksa koç mu..sende onların sabırsızlığını görüyorum..iyileşeceksin yakında bak fikirdelisi neler çekti,haline şükret canım benim..bacakların süper kollarına baktım hiçde aykırı değil bacaklarınla.kendine üstten bakma.

teraziyim , doğru bildin :))
çok sabırsızım
şu an halime şükrediyorum çünkü yürüyebiliyorum artık, dışardan fazla belli olmuyo
bir haftaya tamamdır :)

şekil için ise biraz daha sabredicem :)

kendime üstten bakınca daha kalın görünüyo, artık hiç bakmıyorum :)

palmadoro ben de koçum ama Çok SABIRLIYIM :)

bende koçum , kafaya koyduğum şeyi yapmak isterim,olmazsa da çıldırırım aşırı sabırsızımdır biran önce olup bitsin isterim.bu iş o kadar uzadı ki kafayı sıyırıcam yakında. artık ağlama krizleri tutuyor beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…