of sıkıldım
bi eskisi gibi yürüyebilsem
çıkabilsem bi tozunu attırsam sokakların :))))))
bugün 8. günüm ve hala robocop gibi yürüyorum :))))
:) pardon kaas diyecektim. Keske demisim. Kaas r samiminin doktoru aklıma yattı gibi ama korkuyorum yorumları okudukça. Bı de benim herif :) zaten karsi çıkıyor tek seferde halletmesi lazım benim bacakları doktorun. Of of(null)
ipek-ce bacim yeni halinin fotosunu koysana? kiyas yapicam da
bende incelme oldu. ama oyle aman aman deil.bide seninkine bakem hele
bide ipek-ce bacak bacak ustune atio musun? tam anlamiyla comelebiliyo musun?gun icinde sisme oluyo mu bacaklarinda? amma soru sordum hee
napim eskisi gibi seni online goremiorum :44:
ewet ttalım bacak bacak üstüne atıyorum,tam anlamıyla çömeliyorum,bağdaş kurabiliyorum sadece tek ayağımı altıma alıp oturunca zıcık acıyo onu bazen önemsiyorum bazen önemsemiyorum malum sakınan göze çöp batarmış :)çokda esirgememek lazım di mi
biraz zaman gecsin koyucam ben de. biliyosun ben cok problem yasadim. tam comelemiyorum ya da ben korkuyorum bilemiyorum. bacak bacak ustune atmadim henuz..sag diz icimin sisi eskiye gore cok cok iyi. sadece morartisi duruyo. hala emboli corabi giydigim icin opak corapla etek giyebiliyorum.cunku emboli corabi beyazama is yerinde cizmesiz giymedim henuz etegi. sanirim cesaret edemiyorum hala :26: evde giyiyorum ama..
çoküzüldüm zıtlaşarak olmuyo bu bende denedim sadece vazgeçme bende 1 sene söylendim ilk seferlerinde mümkün değil neyi var bacaklarının gayet iyi diyip duruyodu ne desem ikna olmadı ama vazgeçmedim hergün formu takip ettiğimi nasıl üzüldüğümü görüp üzülmesini sağladım yeri geldi ağladım ben buna çok üzülüyorum diye hani sürekli söylenen söz büyü gibi insana işler derler ya onun gibi oldu benimkide son darbede nmasıl istediğimi anlattıktan sonra yaptırmayı kafaya koydum istersen yanımda olursun istersen karşımda sen bilirsin dedim ne kadar istediğimi anlayınca kabul etti..ama acele etme zamana bırak bu ay olmasa bi kaç ay sonra olur sen sadece iste dua et bak nasıl her şey senin istediğin gibi oluyo..Hem Allah isteyin wereyim demiyo mu iste werir...DUa etcem senin için inş. eşinle kötü olmadan halolur..
:) pardon kaas diyecektim. Keske demisim. Kaas r samiminin doktoru aklıma yattı gibi ama korkuyorum yorumları okudukça. Bı de benim herif :) zaten karsi çıkıyor tek seferde halletmesi lazım benim bacakları doktorun. Of of
aaa hemşiresine o zaman senin adını veririm biraz torpilimiz olsun. Ya bı de adam daha gitmeden o kadar çok ilgilendi ki! Ben Antalya'daki doktordan duydugum olumsuz yorumları aktardım kendisine. Birsuru resim yolladı bana. Aradan 1 sene falan gecmis guzel görünenler var. Aklıma yattı yani.(null)
kızlar dün soranlar olmuştu
dün gece ölçtüm en kalın yeri 35.5 cm idi
bu yüzden moralim biraz düzeldi, ölçü normal buradan duyduklarıma göre ,
hem biraz da şişler inecek ve erime olacak, sanırım tüm bu süreçler bittiğinde istediğim gibi olacak
2-3 günde bir bakmaya çalışıyorum ama o kadar çok sayfa oluyo ki hepsini okuycam derken yazacak halim kalmıyo:) morluklar yeni kayboldu etek zaten hiç ameliyat olmadan da giyiyodum belli kısalıkta (mini değil:) öyle bi giyip çıkacak cesaretim yok malesef hala. valla şekli... ne desem bilmiyorum ben tepeden bakınca hiç de güzel bi bacak gibi gelmiyo eşim düzgün diyo ama... bilmiyorum. bende doktorun dediği durum oldu galiba kafada eski bacakla dolaşıyorum:))) resim buraya eklemiycem artık ama sana özel göndericem bigün aklımda. lap diye söylüyosunya olmamış bu ne biçim bacak diye:)))) çok merak ediyorum fikrini.
ipekçe saol devam edicem ama evde konusu kapandı bende tekrar açamıyorum bilmiyorum nereden nasıl giricem:18:konuya ilerleyen zamanlarda tekrar bir yaygara kopar zaten evde sen bir kaç ay sonra demişinde yazın bu iş zor olur seneye kışa kalıcak yani benim bacaklar öyle görünüyor.
kızlar dün soranlar olmuştu
dün gece ölçtüm en kalın yeri 35.5 cm idi
bu yüzden moralim biraz düzeldi, ölçü normal buradan duyduklarıma göre ,
hem biraz da şişler inecek ve erime olacak, sanırım tüm bu süreçler bittiğinde istediğim gibi olacak
KYD,sen terazimisin yoksa koç mu..sende onların sabırsızlığını görüyorum..iyileşeceksin yakında bak fikirdelisi neler çekti,haline şükret canım benim..bacakların süper kollarına baktım hiçde aykırı değil bacaklarınla.kendine üstten bakma.
palmadoro ben de koçum ama Çok SABIRLIYIM :)KYD,sen terazimisin yoksa koç mu..sende onların sabırsızlığını görüyorum..iyileşeceksin yakında bak fikirdelisi neler çekti,haline şükret canım benim..bacakların süper kollarına baktım hiçde aykırı değil bacaklarınla.kendine üstten bakma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?