bende koçum , kafaya koyduğum şeyi yapmak isterim,olmazsa da çıldırırım aşırı sabırsızımdır biran önce olup bitsin isterim.bu iş o kadar uzadı ki kafayı sıyırıcam yakında. artık ağlama krizleri tutuyor beni.
şu an işten yeni geldiğim ve yürüdüğüm için bacaklarım daha çok şişti
gece ilerleyen saatlerde şişler biraz inince ölçüp yazarım
aslına bakarsanız bacaklarımın şekli kötü demedim
doktor şeklini iyi yapmış, ama bana kaba geliyor
yani nasıl desem, tavuk butu gibi görünüyor
ben ince kemikli biriyim, fotoda kollarım da görünüyor
ben de olsam bu fotoya bakınca , inanılmaz güzel olmuş der ve cesaretlenirdim ameliyat olmak için
ama inanın aynadan bi yüzüme bakıyorum, bi bacaklarıma , bana hiç gitmedi şu hali
kalın diye üzülüyorum , yoksa siz bana güzel olmuş deseniz de ben eve geldiğimde ağlıyorsam mutsuzum demektir
amacım sizleri burada söyletmek değil, zaten bundan sonra kendim beğenene kadar resim koymucam ki boşuna sizleri de üzmeyeyim
kendim yeterince üzülüyorum zaten
belki şu an panik oldum, sabırsızlandım ve korktum
şu an 10. günüm ve şiş olduğunu bilsem de bunu bi türlü kendime anlatamıyorum
bu ameliyatta en önemli şey sabretmekmiş ve bende malesef sabretme erdemi yokmuş
kim bilir belki 6 ay sonunda çok mutlu olacağım, kendime boşuna eziyet çektirmişim diyeceğim
o zaman da gelir mutluluk mesajlarımı paylaşırım sizinle
o zamana kadar sabredicem
dileğim buradaki herkesin dilediği bacaklara kavuşması , mutlu olması..
arzuxx resim koymayı düşünüyormusun?lütfen koy
KAFAYIYEMİŞDÜŞLER acilen ulaşmam lazım sana çooooook acillllll lütfen bana yaz.
teşekkür ederim yeni foto yok malesefOh oh senden bunları duymak harika. Sabirsizlaniyorum. Var mı yeni fotografın
sf.1400 de yiz kızlar.
samimi taytsız bi resim koyarmısın. meşur ist.daki drmu yaptı.
slm kızlar ben ameliyat olalı 2 ayı geçti şuan çok rahatım. ameliyat olmadan önce bacaklarım çok eğriydi ve arası çok boştu.şu hali mucize gibi :)
ben artık bacaklarımı çok incelemiyorum çünkü incelediğim zaman illaki bir hata bulunuyor.ben artık rahat rahat etek tayt giyiyorum doktoruma her gittiğimde ona teşekkür ediyorum çünkü o bana kendime olan güvenimi getirdi.toplum içinde artık bacaklarım belli olcakmı diye düşünmüyorum.kaas ında dediği gibi doktor gerçekten çok güven veriyor.belki size tuhaf gelcek ama en son kontrole gittiğimde sevinçten doktoruma sarıldım:)çünkü 30 yıl sonra tayt giymek mucize bir şey.iyiki ameliyat olmuşum darısı tüm isteyenlerin başına.
KAAS umarım eşini ikna edebilirsin çünkü o gün gerçekten çok heyecanlı ve mutluydun onun üzerine izin alamamana çok üzüldüm.
aaa hemşiresine o zaman senin adını veririm biraz torpilimiz olsun. Ya bı de adam daha gitmeden o kadar çok ilgilendi ki! Ben Antalya'daki doktordan duydugum olumsuz yorumları aktardım kendisine. Birsuru resim yolladı bana. Aradan 1 sene falan gecmis guzel görünenler var. Aklıma yattı yani.
bu nasıl bir durum bilmiyorum ama bende senin gibiyim,sanki çok ayıp birşeymiş gibi konuyu açamıyorum,halbuki o benim hayat arkadaşım karşıma alıp bu yaşımda kendim için kararları ben verebilecekken ona soruyorum.mutluluğum onun iki dudağının arasında.utanıyorum,sıkılıyorum ama olucam bu ameliyatı bu hayat benim diyemiyorum.her sabah akşama kadar kararlar alıyorum,akşam onu görünce vaz geçiyorum..neden yaa..o bana burnumu yaptırıcam,yağımı aldırıcam dese o mutlu olsun diye hiç düşünmezdim.sadece ameliyat diye endişelenirdim. o zaman bize doğum yapmamıza da izin vermeselerdi oda bir operasyon.halbuki ona şunu diyebilsem ben bu ameliyatı olursam yeniden doğucam,bana yeni bir hayat hediye edeceksin ve ben sana sürekli dua edicem bu aynı çok hasta bir insana maddi yardımda bulunup onu sağlığına kavuşturmak kadar sevap bence..günahını biz yükleniyoruz zaten..siteye girdiğimi bile saklıyorum ne varsa sanki..millet cayır cayır yağ aldırıyor göbeği incelsin diye bunun ne farkı varki yağ aldırdım denilebiliyor ve bununla övünülüyor ama biz bacak yaptırıcaz demeye utanıyoruz.NEDENNNN?
teşekkür ederim yeni foto yok malesef
benim dr izmirde canım.
çok teşekkür ederim canım.üzülme Allah'tan ümit kesilmez sen ona yine söyle ve derdinin mini etek olmadığını kendine olan güvenin için istediğini belirt belki o zaman ikna olur dua edicem senin içincanım benim bacakların çok güzel dilediğin gibi herşeyi giy işallah bir gün bizede nasip olur giymek ogün sana dedim ya benim derdim bana yardımcı diye eşim sorun çıkarmaz diye hayret bişi demi tam tersi oldu ama benim bu yazda böyle gececek galiba baksana çok üzülüyorum ama elimden gelen bişi yok yanımdaki yardımcı bayanda gitti:)) yandım.
canım ben de ızmırdeyım..ozelden msg atmak ıstedım ama hala msg sayımı dolduramamısım...dr unun adını ,operasyonun yerini ve ucretını bana ozelden yazar mısın?bır de arkadaslık ıstegı yolladım kabul edersen sevınırım...
KAFAYIYEMİŞDÜŞLER acilen ulaşmam lazım sana çooooook acillllll lütfen bana yaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?