Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Bir koç eğer gerçekten bir şeyi isterse muhakkak ne yapıp ne edip istediğini yaparrrrrrrrrrrrrrrrr, duygusal sömürü yapın eşlerinize , gerçekten ameliyat olmak istediğinizden eminseniz, onların en zayıf anlarında duygusal sömürü yapın arkadaşlar , ay ben çok kötü kalpliyim galiba , ama ne yapalım eğer erkelerr güzel güzel ikna olmuyorlarsa hedefe giden her yol mübahtır

amaaaaa ben çook beğendim resim koymayacağım demişsin bence mini etekli her gün bir foto koy. en azından bizim gözümüz gönlümüz açılsın.ben yazın tatile gidince beni utandırmayacak bir bacağa bile razıykennnnnn...........

Benim su anki haliyle 34 cm. Dışlardan almadan düzgün olmaz herhalde. Ya bı de anlamıyorum benim çizmeler tam oluyor demek ki dar yapılmış çizmeler aslında... Hayret...

Bence bacagin ölcüsünün kac oldugundan cok üst bacak, diz ve vucut ile uyumu önemli bacagin benim ameliyattan önce 34,5 tu simdi 37 cm olmus önceki halinde icler bos görünüyordu ve aciklik fazlaydi ama böylede ice dogru asiri kalin oldu aslinda 1cmlik en fazla 1,5 cm lik kalinlik artisi bana yeterdi. Ama baldirlar kalnlasirken bileklerde buna bagli kalinlasmali orantisiz bir bacakta komik duruyor (bende oldugu gibi) Keske simdiki bilgilerim dogrultusunda yeni ameliyat olacakmis gibi olsam zamani ameliyat olmadan önceye almayi cok isterdim:)

slm kızlar ben ameliyat olalı 2 ayı geçti şuan çok rahatım. ameliyat olmadan önce bacaklarım çok eğriydi ve arası çok boştu.şu hali mucize gibi :)
ben artık bacaklarımı çok incelemiyorum çünkü incelediğim zaman illaki bir hata bulunuyor.ben artık rahat rahat etek tayt giyiyorum doktoruma her gittiğimde ona teşekkür ediyorum çünkü o bana kendime olan güvenimi getirdi.toplum içinde artık bacaklarım belli olcakmı diye düşünmüyorum.kaas ında dediği gibi doktor gerçekten çok güven veriyor.belki size tuhaf gelcek ama en son kontrole gittiğimde sevinçten doktoruma sarıldım:)çünkü 30 yıl sonra tayt giymek mucize bir şey.iyiki ameliyat olmuşum darısı tüm isteyenlerin başına.
KAAS umarım eşini ikna edebilirsin çünkü o gün gerçekten çok heyecanlı ve mutluydun onun üzerine izin alamamana çok üzüldüm.

Oh oh senden bunları duymak harika. Sabirsizlaniyorum. Var mı yeni fotografın

canım benim bacakların çok güzel dilediğin gibi herşeyi giy işallah bir gün bizede nasip olur giymek ogün sana dedim ya benim derdim bana yardımcı diye eşim sorun çıkarmaz diye hayret bişi demi tam tersi oldu ama benim bu yazda böyle gececek galiba baksana çok üzülüyorum ama elimden gelen bişi yok yanımdaki yardımcı bayanda gitti:)) yandım.

:) arkadaşım hamile ve ayrıldı ama olsun genede adını verirsin arkadaşıyım felan dersin olmadı.

palmadoro valla bilmiyorum arkadaşım bir daha konuyu açamadım nasıl giriş yapacağımı bilmiyorum demini bekliyorum ama bu gece açıcam arkadaşlarıyla keyifde bugün mutlu gelir:)) kıızmın 20 gün sonra ilk doğum günü o güne gelmeden olsun diye çok heves yapmıştım ama artık çok geç iyileşemem artık kandırabilirsem nisan 15 gibi olsam diyorum ben biliyorum onun niyetini özgürce giyinemediğim için rahat sürekli eşortman işine geliyor.

teşekkür ederim yeni foto yok malesef

benim dr izmirde canım.

canım ben de ızmırdeyım..ozelden msg atmak ıstedım ama hala msg sayımı dolduramamısım...dr unun adını ,operasyonun yerini ve ucretını bana ozelden yazar mısın?bır de arkadaslık ıstegı yolladım kabul edersen sevınırım...

çok teşekkür ederim canım.üzülme Allah'tan ümit kesilmez sen ona yine söyle ve derdinin mini etek olmadığını kendine olan güvenin için istediğini belirt belki o zaman ikna olur dua edicem senin için

tamam canım isteğini kabul ettim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…