purplecity adımı doktora vermişmiydin?
nbr fıstıkım mutlumusun bugün,şiş veya enfeksiyon varmı?
purplecity şu an ameliyatta :)
Allah yardımcısı olsun
ya ben şunu merak ediyorum,bunca seneden sonra aynaya baksam,yamuk bacaklar gitmiş ve yerine düzgün bacaklar gelmiş ilkönce buna sevinçten çıldırırım.sonra elbiseyi giyip kabinden çıkıp dans etmeye başlar ve oradaki herkesi öperim.sen bunu hissedemeyecek kadar umutsuzmusun.böylemi olunuyor ameliyattan sonra.35 cm çok iyi bir ölçü.benim şimdiki bacağım 36 cm ve ben hiç yağsız 50 kiloyum.düzgün olmasımı iyi,ince ve yamuk olmasımı iyi anlayamıyorum..
purplecity umarım çok kolay gecer ameliyatın(null)
bloome,keşke istanbul da olsaydın ve hemen sıkıntılarına son verebilseydin.seni o kadar iyi anlıyorum ki geceleri uyuyamamak ,hep aynı şeyi düşünmek nedir çok iyi biliyorum.heleki senin gibi bir sürü zorluklara katlanıp sonuca ulaşamamak gerçekten çok zor.ama umudunu kaybetme sakın.herşey düzelicek.biraz daha zamana ihtiyacın var.neden böyle oldu hala anlamış değilim.sen doktorun en mutsuz hastasısın ve bu onun hatası.banada 140 lık silikon koysa bacaklarım 38 cm olacaktı demek ki ve bende aynı senin gibi çıldıracaktım.demekki ben silikon koyduramıycam bacaklarıma sadece yağ ve bende de o yok.anca 120cc çıkar heralde.napalım onada razıyız.çünkü düşünmekten 3kg verdim gene.şu ikna bölümünü atlatırsak tabi.
bloome,keşke istanbul da olsaydın ve hemen sıkıntılarına son verebilseydin.seni o kadar iyi anlıyorum ki geceleri uyuyamamak ,hep aynı şeyi düşünmek nedir çok iyi biliyorum.heleki senin gibi bir sürü zorluklara katlanıp sonuca ulaşamamak gerçekten çok zor.ama umudunu kaybetme sakın.herşey düzelicek.biraz daha zamana ihtiyacın var.neden böyle oldu hala anlamış değilim.sen doktorun en mutsuz hastasısın ve bu onun hatası.banada 140 lık silikon koysa bacaklarım 38 cm olacaktı demek ki ve bende aynı senin gibi çıldıracaktım.demekki ben silikon koyduramıycam bacaklarıma sadece yağ ve bende de o yok.anca 120cc çıkar heralde.napalım onada razıyız.çünkü düşünmekten 3kg verdim gene.şu ikna bölümünü atlatırsak tabi.
Bu ustteki gibi istiyorum ben ince ve sekili
benim de son 3 günüm kaldı hatta bugünü saymıyorum cumartesi zaten sabah 8 de :S yani 2 günüm varrrrrr....Allah yardımcım olsun inşlh ne diyeyim ki...korkuyorum hem ameliyattan hemde son anda vazgeçmekten...hayırlısıya bi gelse cumartesi ben vazgecmeden(((....
benim de son 3 günüm kaldı hatta bugünü saymıyorum cumartesi zaten sabah 8 de :S yani 2 günüm varrrrrr....Allah yardımcım olsun inşlh ne diyeyim ki...korkuyorum hem ameliyattan hemde son anda vazgeçmekten...hayırlısıya bi gelse cumartesi ben vazgecmeden(((....
yağ enjeksiyonumu yoksa silikonmu olacaksın. Allah yardımcın olsun hiçbirşey anlamadan gelip geçsin inşallah.desene mutluluğa çok yakınsın
korkma sevcan bak ben de çok korkuyordum, hiç bişey olmadı
hatta doktor dedi ki , hiç bu kadar korkan görmemiştim daha önce
bi cesaret gidiyosun
gittikten sonra vazgeçmiyorsun zaten
Silikonmus calf implant yazıyorBu ustteki gibi istiyorum ben ince ve sekili
Arkadasim bunlar yagmi silikonmu?
özelden mesaj yazan arkadaşlar kusura bakmayın bir süre bakamadım.
kafayıyemişdüşler kaç gün kaldı?
arzux geçmiş olsun çok.
palmodoro iyiyim bu sefer çok kolay atlattım ilk günden yürümeye başladım, geçen sefer çok fazla yağ alınmıştı ondan zorlandım galiba, zaten bacağımdan çok, yağ alınan yerler ağrıyordu.
çıplaklığa takılmayın o kadar ben çıktıktan sonra çok üşümüştüm hemen giydirmişlerdi üstümü, zaten ameliyathaneden korseyle dönülüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?