Bacak dolgusu yaptıran var mı?

nbr fıstıkım mutlumusun bugün,şiş veya enfeksiyon varmı?

iyiyim, teşekkürler
umarım sizler de iyisinizdir

enfeksiyon var mı ben bilemiyorum tabi ama şiş oldukça fazla
iğne batırsam balon gibi sönecek gibi duruyor :))

1 ay dolana kadar sabretmeye karar verdim
bakalım şişler inince nasıl olacak
bu arada sabah ölçtüm 35 cm en kalın yeri
ama dün bi mağazada bi elbise denedim
aman allahım ,aynada belden yukarısı başka insan, belden aşağısı kilolu bi kız gördüm, bacakları kocaman :))

ya ben şunu merak ediyorum,bunca seneden sonra aynaya baksam,yamuk bacaklar gitmiş ve yerine düzgün bacaklar gelmiş ilkönce buna sevinçten çıldırırım.sonra elbiseyi giyip kabinden çıkıp dans etmeye başlar ve oradaki herkesi öperim.sen bunu hissedemeyecek kadar umutsuzmusun.böylemi olunuyor ameliyattan sonra.35 cm çok iyi bir ölçü.benim şimdiki bacağım 36 cm ve ben hiç yağsız 50 kiloyum.düzgün olmasımı iyi,ince ve yamuk olmasımı iyi anlayamıyorum..

ben çok mükemmeliyetçiyim ve biraz imkansızı diliyorum sanırım
o da ince olup aynı zamanda da düzgün olması :)
ama bunun için kemik yapısının düzgün olması gerekiyor ki o da bizde pek olmadığından incelik bir hayal oluyor
benim bacaklarım çok düzgün , ona birşey demiyorum, hatta doktor çok başarılı bir iş çıkarmış
kontrole gittiğimde tebrik edicem
ama şu an balon gibi şiş
bakalım ne olacak şişler inince
belki de tam istediğim gibi olacak

bloome,keşke istanbul da olsaydın ve hemen sıkıntılarına son verebilseydin.seni o kadar iyi anlıyorum ki geceleri uyuyamamak ,hep aynı şeyi düşünmek nedir çok iyi biliyorum.heleki senin gibi bir sürü zorluklara katlanıp sonuca ulaşamamak gerçekten çok zor.ama umudunu kaybetme sakın.herşey düzelicek.biraz daha zamana ihtiyacın var.neden böyle oldu hala anlamış değilim.sen doktorun en mutsuz hastasısın ve bu onun hatası.banada 140 lık silikon koysa bacaklarım 38 cm olacaktı demek ki ve bende aynı senin gibi çıldıracaktım.demekki ben silikon koyduramıycam bacaklarıma sadece yağ ve bende de o yok.anca 120cc çıkar heralde.napalım onada razıyız.çünkü düşünmekten 3kg verdim gene.şu ikna bölümünü atlatırsak tabi.

doktora kalın mı oldu acaba demiştim ameliyat akşamı yanıma geldiğinde
o da ince yapıyoruz kalın istiyolar, kalın yapıyoruz ince istiyolar demişti
bizi anlamak zor gerçekten

Bu ustteki gibi istiyorum ben ince ve sekili

Eklentiler

• $image.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 45

Canim silikonun kücükleride varmis biliyorsun artik bende biliyorum ama ne fayda ve ben ne yapmaliyim onu bilemiyorum ilerde silikonu kücügüylemi degistirsem yoksa bunlari cikarttirip yag enjeksiyonumu yaptirsam yine, silikonu kücügüyle degistirsem simdi bende acilan cep büyük oldugu icin kayma riski olabilir diye korkuyorum bir üc ay dolsun doktora ulasacagim o zaman. Sana tavsiyem biraz kilo almaya calis madem yagda karar kildin olmusken ise yarasin ameliyat, yoksa birinci ameliyat yeniyken ikinciyi planlamaya baslarsin ki hic tavsiye etmem yani, (Su televizyonda cikan ameliyat olmaktan bir hal olmus düzeltecegim derken daha beter olmus ünlüler gibi olaktan cok korkuyorum dogrusu) Allahim yardim et ne olur...

benim de son 3 günüm kaldı hatta bugünü saymıyorum cumartesi zaten sabah 8 de :S yani 2 günüm varrrrrr....Allah yardımcım olsun inşlh ne diyeyim ki...korkuyorum hem ameliyattan hemde son anda vazgeçmekten...hayırlısıya bi gelse cumartesi ben vazgecmeden (((....

yağ enjeksiyonumu yoksa silikonmu olacaksın. allah yardımcın olsun hiçbirşey anlamadan gelip geçsin inşallah.desene mutluluğa çok yakınsın

korkma sevcan bak ben de çok korkuyordum, hiç bişey olmadı
hatta doktor dedi ki , hiç bu kadar korkan görmemiştim daha önce
bi cesaret gidiyosun
gittikten sonra vazgeçmiyorsun zaten

yağ enjeksiyonumu yoksa silikonmu olacaksın. Allah yardımcın olsun hiçbirşey anlamadan gelip geçsin inşallah.desene mutluluğa çok yakınsın

evet çok yakınım inşlh herşey yolunda gider bi aksilik olmaz allah ın izniyle atlatırım...silikon değil yağ olacak...inşlh güzel olur....

korkma sevcan bak ben de çok korkuyordum, hiç bişey olmadı
hatta doktor dedi ki , hiç bu kadar korkan görmemiştim daha önce
bi cesaret gidiyosun
gittikten sonra vazgeçmiyorsun zaten

bilmiyorum ya..sonrasıda zor olacak..sadece bi arkadaiım biliyo şimdilik onunla geleceğim gibi görünyo bşde belki erkek kardeşime sölemeyi düşünüyorum oda hastanede kalmam gerekcekmiş bi gece evden tek başımabi yerde kalcam die izin alamam ama kardeşimde olursa daha rahat bişey uydururum bakalım...bende en az senin kadar korkuyorumdur herhalde :)))..tam bazen bi cesaret geliyo ki aman ne var sanki herkes neler oluyo diyorum ama sonra ne gerek var lüzümsuz mu acaba die bi sürü şey düşününce risk almaya değer mi diyorum...

Ya ben yağ erir diye korkuyorum o yüzden Silikon düşünüyorum ama genelde arkadaslar yağ enj yaptırıyor. BEn mı yanlış yoldayim yardım edin kızlar yaa...

merhaba amaaanbe,sanırım katree_ ve senin doktorun aynı kişiydi bana özelden doktorun ismini yazabilirmisin lütfen.forumdan baktım ama isim bulamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…