selam KYD sence ben 20 nisan gibi ameliyat olsam dışardan anlaşıılmayacak gibi kaç günde olurum?
çok geçmiş olsun purplecity,,,,,,,
Herkese merhaba kızlar ameliyatım bitti hala inanamıyorum iyilik ağrım falan yok düz basabiliyorum ne kadar yağ konuldu şimdilik haberim yok doktorla ameliyattan sonra konuşamadım ama Çarşamba kontrolum var o zaman sorularımı iletiden bu arada kendi evimde değilim net yok sizi haberdar edemiycem bı süre ama her hangi bir problem yokmuş her şey çok iyi gecmis. Asistanı doktorun ağzından iletti. Oncesi ve sonrası resimlerimi çektirdim 1 hafta sonra anca ekleyebilirim ölçtüm sag bacak 35 sol bacak 36 cm eritmezler umarım yalnız sadece sol bacaktaki yağ pek düzgün değil gibi bombalı gibi ama sag bacak güzel
KAFAYIYEMİŞDÜŞLER; nasılsınız? Robot gibi yürüme bitti mi? Birde ; burada ameliyat olan arkadaşların çoğu ameliyattan sonra varis çorabı giymişti: Doktor size neden varis çorabı giydirmedi? Sebebini sordunuz mu? Varis çorabı giymediğiniz için çok şanslı olduğunuzu düşünüyorum. Arkadaşlar hep şikayet ediyordu çünkü...
TEKBENMİYİM; özellikle 2. fotoğrafına bakınca ne demek istediğini anladım. Silikonun biraz daha aşağı inmesini istiyorsun sen. Olabilirmiş aslında. Ama inan bu halide çok güzel. Silikonun nerede başlayıp nerede biteceğine doktor mu karar veriyor? Yoksa sizede fikrinizi soruyor mu?
PURPLECİTY; çoook geçmiş olsun. Gönlüne göre sağlıcakla olur inşallah...İyileşince gelişmeleri yaz.
SEVCAN; şimdiden sanada çok geçmiş olsun. İnşallah sağlıcakla, sorunsuz, gönlüne göre olacak şekilde kurtulursun...
canım bacakların gittikçe daha güzelleşiyor
yakışmış sana bu bacaklar :)
güle güle kullan
kyd bende böyle bacaklara bayılıyorum.arkadaşımın kızı var manken gibi görünce onu gözlerimi alamıyorum ama oda memnun değil.bacakları kalın görünsün diye okula gidrken 3kat çorap giyiyor..
kyd,sen serpille görüşüyordun sanırım.foruma neden girmiyor acaba hiç konuşma imkanın oldumu?sağlığı nasılmış acaba çok merak ettim.birkaç kez msj attım ama bana dönmedi.bir sorun yok değil mi.ayrıca bacaklarının incelmesine sevindim 2 gün iyice bir dinlen çok sarkıtma ayaklarını daha da inecek.
selam arkadaşlar ben aşağı yukarı kararımı verdim arkadaşımla bu işi halledicem (tabi eşimle son kez konuşarak) bu yaza eşim yanımda şort giyerke eşortmanla gezmek istemiyorum bayram yaza geliyor yine pantolon altına saklaklanm istemiyorum allahım ne olur bana yardım et herkeze yardım et bunu o kadar yürekten istiyorum ki herkez için dua ediyorum 16 nisan da ameliyat tarihi alıcam erken saate arkadaşımla halledicem eşim karşı çıkarsa. çocuklarımı arkadaşıma teslim edicem 1 günlük başka çarem yok yaza yaklaşıyoruz bu varis çorabı canımı çok sıkıyor havalar ısınmaya başladı güneş yüzünü gösterdi bugün herkez dışarda kaprilerle taytlarla kendimi hayal ettim gülümsedim kendi kendime inanamadım sanki hayal gibi geldi. benim bacaklarım 35cm doktor dışlardan yağ alıp diz altına ekleyeceğini yetmezse göbekten felan nerden uygunsa oralarda alacağını söyledi. aslında hemen yapabilirdim falat kızın doğum günü nisanın 13 de kalkamam diye dışardan farkedilir diye korkuyorum sizler ne diyorsunuz. BEN BAYAĞI DOLMUŞUM VE HEYECAN YAPIYORUM GALİBA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?