aslinda cogu kisi operasyon sonucu anlatmisti ama atlamissin sanirim
benim ne spinal ne epidural ne de genel anestezi. tamamen uyuyosun yine ama adini tam soyleyemicem. sedimli bisidi sanirim
Son 20 saatim kaldı her gecen dk heyecan yapıyorum ama vazgeçmemem lazım her gün bunun sıkıntısını çekmekten yoruldum...kurtulcam inşlh allah ın izniyle....hayırlısıyla yarın bu saatlerde çıkmış olurum yada az kalmış olur herhalde...4 saat sürer demişti doktor çünkü...
Son 20 saatim kaldı her gecen dk heyecan yapıyorum ama vazgeçmemem lazım her gün bunun sıkıntısını çekmekten yoruldum...kurtulcam inşlh allah ın izniyle....hayırlısıyla yarın bu saatlerde çıkmış olurum yada az kalmış olur herhalde...4 saat sürer demişti doktor çünkü...
hadi hayırlısı. Inşallah her sey yolunda gider
allahın izniyle işallah sende kurtulcaksın bu dertten. Işallah sonra da sırayla ameliyat olmak isteyen bizler arkadaşlar sürekli bu formda kalalım ameliyat oluncada çünkü ileride ne yaşayacağımızı bilmiyoruz ameliyattan 2 sene sonra sorun yaşayan bir arkadaşın yaşadıklarını bizlerinde yaşamayacağı ne malüm o yüzden herşekilde birbirimizde irtibatları kesmeyelim ki her soruna önceden hazırlıklı olalım...
ne kadar uzun yaaa.ben nasıl beklerim oralarda kızımı çıksın diye benide bayıltsalar keşke o kendine gelince uyansamm .keşke bende bilmeseydim kızımın ameliyat olacağını offff.tabi sonra çok kızardım ama.
inşlh saatler çabuk geçse yarın olsa hatta pazar günü olsa....ama illa geccek gitcek inşlh isteyen herkese nasip olur...
benim 2 hafta önceki halimi görüyorum sanki :)
merak etme, göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor
birde istanbul da ki bu hastanenin yoğun bakım ünitesi var mı?Allah korusun acil bir durum için.Özür dilerim sevcan kafanı karıştırmak değil amacım bunlar önemli tabi...birde sen eve dönünce ne diyeceksin annene merak ettim.ah kızlarım benim gençlik işte ne kadar cesursunuz...
ben anneme anlatsam bi sürü laf eder ne gerek var fln fln fln..anlamazlar yani beni sizin gibi....mecbur gizli saklı yapıyoruz ne yapalım..bide tabi mahcubiyette var kimse bilmesin ki bu zmana kadar gördkleri şey yanlış olmuş olsun biizim öle bacaklaırmız yoktu ki hiç bi zmn gibi davranabilmek için kimse bilmesin istriyoruz...insan en yakınına bile anlatamıyor..suçmuş gibi günahmış gibi...
Topuklu ayakkabıların bacağı daha ince gösterdiğine ben de şahit oldum az önce ve resim çektim.düz ayakkabı ile bacaklarım daha kalın görünüyor.bu da giyeceğim şeye göre bazen iyi bazen kötü olabilir,bilemiyorum ama benim ameliyattan önce alt bacağın en kalın yeri 32 cm.di ve tabii ki daha kalın olmasını hayal ediyordum.(boyum 164cm ve kilom 51-52 bu arada)şimdi düşündüğümden birazcık daha fazlalığı var ama bu benim 2 kez ameliyat kararı vermemle ilgili.önce yağ sonra silikon denedim.yağ olmasaydı belki biraz daha ince olurdu o kadar.yine de halimden memnunum.sadece silikonun bileklere doğru geçişinin birazcık daha düz olmasını isterdim.Bunun için ne yağım ne param ne sabrım var.Önceki halini düşündükçe ve giyinirken o eski bacakları görmediğim için mutlu oluyorum.resimler yine biraz bulanık çıkmış ama emin olun dediğim yerde keskin bir geçiş var önemsemesem de...
PALMADORO buluşma fikrini ben çok zikrettim ama işten güçten,mesafelerden ya da başka şeylerden pek hevesli göremedim kimseyi.Yine de ben işlerimden vakit bulursam ve karar verilirse gelmeyi çok isterim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?