Bacak dolgusu yaptıran var mı?

aslinda cogu kisi operasyon sonucu anlatmisti ama atlamissin sanirim
benim ne spinal ne epidural ne de genel anestezi. tamamen uyuyosun yine ama adini tam soyleyemicem. sedimli bisidi sanirim

çok normal güzelim iki çocukla şu anda bile başımda kalk bilgisayarın başından diye ağlayan biri diğer yandan müziği son ses açmış oynayan biri yazılanları sabah saatlerinde okuyosam beynime giriyo öğleden sonra başlıyo artık beyin iflaz etmeye başlamaya gece saatlerinde okuduklarım hiç hatırlamıyorum bazen

Allahın izniyle işallah sende kurtulcaksın bu dertten. işallah sonra da sırayla ameliyat olmak isteyen bizler arkadaşlar sürekli bu formda kalalım ameliyat oluncada çünkü ileride ne yaşayacağımızı bilmiyoruz ameliyattan 2 sene sonra sorun yaşayan bir arkadaşın yaşadıklarını bizlerinde yaşamayacağı ne malüm o yüzden herşekilde birbirimizde irtibatları kesmeyelim ki her soruna önceden hazırlıklı olalım...

Hadi hayırlısı. İnşallah her sEy yolunda gider

inşlh saatler çabuk geçse yarın olsa hatta pazar günü olsa ....ama illa geccek gitcek inşlh isteyen herkese nasip olur...

ben anneme anlatsam bi sürü laf eder ne gerek var fln fln fln..anlamazlar yani beni sizin gibi....mecbur gizli saklı yapıyoruz ne yapalım..bide tabi mahcubiyette var kimse bilmesin ki bu zmana kadar gördkleri şey yanlış olmuş olsun biizim öle bacaklaırmız yoktu ki hiç bi zmn gibi davranabilmek için kimse bilmesin istriyoruz...insan en yakınına bile anlatamıyor..suçmuş gibi günahmış gibi...

Ahhh canııım..kimbilir nasıl heyecanlısın...hiç yerinde olmak istemem :)) dermişiiim.....

Yalan vallahi...hemde nasıl isterim...birşeye karar vermiş olmak yarı bitirmektir zaten...önemli olan o kararı verebilecek aşamaya gelmiş olmak..yıllar yılı kafadaki

düşüncelerle yaşamak...umut etmek...araştırmak...doğruyu bulmak..çok yaman ve yıpratıcı bir süreç...

Sen şimdi sadece heyecan yaşıyorsun...bir kaç sakinleştirici sorunu halleder...

canım..inşallah sende hayırlısıyla bu dertten kurtulacaksın...

Güzel haberlerini bekliyoruz...dualarımız seninle hiç merak etme.

.

kızlar,estetikçiler hariç bu yapılan operasyonu daha önce hiç başka doktorlara danıştınızmı,kök hücre nedir ,silikon nedir vücuda girince neler olur ilerde,sakıncası varmı.çünkü bu işi yapan kişi hiçbir zaman sakıncalarını tam söylemez ama bir genel cerrah eminim daha farklı yorumlar bu konuyu..araştıran varmı aranızda?

birde istanbul da ki bu hastanenin yoğun bakım ünitesi var mı?Allah korusun acil bir durum için.Özür dilerim sevcan kafanı karıştırmak değil amacım bunlar önemli tabi...birde sen eve dönünce ne diyeceksin annene merak ettim.ah kızlarım benim gençlik işte ne kadar cesursunuz...

bacaklarının pantolonlu haline baktım çok hafif bir açıklık var canını çok sıkacak bir şey değil bacaklarını birleştirip birine bak demessen anlamaz bile..

bu vücuttaki kusurlar neden insanı bu kadar utandırıyo ya.... geçen arkadaşımın eşi saç ektireceğim dedi arkadaşımda o zaman bende burnumu yaptırırım yamuk dedi...
düşünsenize bende ordan atlarmışım aaaa benimde bacaklarım yamuk diye .... eminim o zaman bulmacayı çözerler niye bunca yıl evde arkadaş arasında bile etek tayt giymediğimi anlarlardı........ne kader ama kocamıza bile söyleyemezken.........

ben bunu daha önceden yazmıştım aslında :)

ataşehirdeki yer hastane değil
cerrahi tıp merkezi
yoğun bakım ünitesi de malesef yok
ben arayıp sormuştum neden yok diye, öyle riskli ameliyatlar zaten yapmıyoruz , hasta risk grubundaysa da kabul etmiyoruz hastayı demişlerdi
ama bu cevap bence hiç yeterli değildi
bırakın yoğun bakım ünitesini , orada anestezist ve plastik cerrahlardan başka doktor da yok
ama allah korusun acil bir durum olursa , karşısında memorial , kadıköy şifa hastaneleri var
bir de acıbadem tıp merkezi var yanında

aaa,evet bu bile rahatlatıcı.sağol kyd.purplecity neden nette değil hiç merak ediyoruz konuştunmu sen..memnunmu halinden?yağı yetmiş mi?

valla doğru söylüyorsun,suç gibi günah gibi....inşallah şu cuma günü dua ediyorum,buradaki herkes istediği görüntüye biran önce kavuşur.dün ve bugün üzerimde bir kırgınlık,fersizlik var.eşimde istanbula gidince düzelir mi,diyor,valla biraz düzeldim gibi.psikolojik olabilir mi?bunca yıl o psikoloji iyi dayandı ,bu konuya.....sevcan,umarım,biran önce ameliyatını olur,kurtulursun,düğününde kendine güvenle yürüyen,kınasında kısa elbise giyen tatlı bir genç kız olursun.dualarım seninle....

şu an en kalın yeri kaç cm tekbenmiyim

benim hafta ortasında eve geldiğimde bacaklarımın en kalın yeri 37 cm oluyordu
sabah ise 35.5 e iniyordu

bu sabah baktım 34.5 'e inmiş
biraz önce de işten geldim, baktım, en kalın yeri 36.2 ,
inceliyor sanki

GULERER sabah ölçtüm 35 cm en kalın yeri.ama benim vücut yapıma göre kalın belkide.Ama ben de abartı olmadıkça kalın severim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…