Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Kyd gönderirsen çok iyi olur mağaza adıyla birlikte. Bacak inceltme başlığına baktım baldırların incelmesi için pilates tarzı sporlar ve masaj önermişler. Düzenli sporla baldırlarını 2-3 cm inceltenler olmuş, doğru söylüyorlarsa tabii. Bu arada 1.62 boya 57kg'ım ama normal kilom 53 senelerdir, bu kış aldım abarttım biraz.

arzux...beni arkadaş olarak eklermisin canım...teklif gönderdim ama kabul mu olmuyor anlamadım.

.

özel mesaj attım
bak boylarımız hemen hemen aynı ama ben 47 kiloyum, o bacaklar bende kalın duruyor işte

Topuklu ayakkabıların bacağı daha ince gösterdiğine ben de şahit oldum az önce ve resim çektim.düz ayakkabı ile bacaklarım daha kalın görünüyor.bu da giyeceğim şeye göre bazen iyi bazen kötü olabilir,bilemiyorum ama benim ameliyattan önce alt bacağın en kalın yeri 32 cm.di ve tabii ki daha kalın olmasını hayal ediyordum.(boyum 164cm ve kilom 51-52 bu arada)şimdi düşündüğümden birazcık daha fazlalığı var ama bu benim 2 kez ameliyat kararı vermemle ilgili.önce yağ sonra silikon denedim.yağ olmasaydı belki biraz daha ince olurdu o kadar.yine de halimden memnunum.sadece silikonun bileklere doğru geçişinin birazcık daha düz olmasını isterdim.Bunun için ne yağım ne param ne sabrım var.Önceki halini düşündükçe ve giyinirken o eski bacakları görmediğim için mutlu oluyorum.resimler yine biraz bulanık çıkmış ama emin olun dediğim yerde keskin bir geçiş var önemsemesem de...

PALMADORO buluşma fikrini ben çok zikrettim ama işten güçten,mesafelerden ya da başka şeylerden pek hevesli göremedim kimseyi.Yine de ben işlerimden vakit bulursam ve karar verilirse gelmeyi çok isterim....

Son düzenleme:
özel mesaj attım
bak boylarımız hemen hemen aynı ama ben 47 kiloyum, o bacaklar bende kalın duruyor işte

Sağol canım fiyatları da uygundur umarım. Ne kadar çok çorap çeşidi varmış. Senin şişliklerin iner merak etme. Keske'nin bacaklarını hatırlıyorum, ameliyat sonrası ilk resimle sonraki resimleri arasında belirgin fark vardı.

Tekbenmiyim bacak yapın çok güzel, ince ve uzun.

özlemcim benim anestezi ile ilgili sorduğum soruya birtek sen karşılık verdin çok sağol... benim en çok korktuğum konu ile ilgili beni aydınlattığınız için diğer arkadaşlara da teşekkürler(

Ama tabii bunlar benim işlemler icin söylenenler ( Silikon +yağ enjeksiyonu) zaten sonradan düşündüm adam beni tamamen uyusturmadan nasıl belimden yağ alabilir ki! Uyyyy acır :)
hiç birşey duymuyorsun emin ol:)

ben 165boy,50kiloyum ama bacaklarım kısa.diz kapağımla bileğimin arası 42 cm.bacaklarım da yana doğru kayık.yani baldırlarım..sizce bana ne olur?
önce bacak dış kısımlarını inceltirip sonra silikon olabilir mesela benim öyle oldu yoksa silikonla baya kalın dururdu

özlemcim benim anestezi ile ilgili sorduğum soruya birtek sen karşılık verdin çok sağol... benim en çok korktuğum konu ile ilgili beni aydınlattığınız için diğer arkadaşlara da teşekkürler(

oyyyyy oyyyy kıyamam sana:)) daha yeni gördüm:))) beni sedye ile ameliyathaneye götürüp damar yolu açtılar ordan iğne vurup beni uyuttular ben gözümü açtığımga yüz üstü dönmüş bir kolum bağlı yatıyordum:) uyuduktan sonra belimden vurmuşlar iğneyi bişey hatırlamıyorum .sonrası uyur uyanık geçiyor.hiç acı hissetmedim.yağ alınırken tuaf tuaf sesler çıkıyor uyur uyanık halimle bile çok ilginç gelmişti:)

aslinda cogu kisi operasyon sonucu anlatmisti ama atlamissin sanirim
benim ne spinal ne epidural ne de genel anestezi. tamamen uyuyosun yine ama adini tam soyleyemicem. sedimli bisidi sanirim

sen istanbuldaki superdry yapan doktoru mu düşünüyorsun
o genelde ataşehirdeki bi estetik tıp merkezinde ameliyat yapıyor
oraya 20 metre uzaklıkta bi öğretmenevi var
arzuxx belki fiyatı da biliyordur

Ya sırf bu yüzden İzmir'deki samimi ve kaas in dr a gideceğim herhalde. Ben tek basıma yapamam. Hic olmazda İzmir'de akrabam var ona söylerim artık ne yapayım yağ kalıcı olsun diye superdry yapan dr düşünmüştüm. Sonuçta Silikon çok belirgin durmamalı davul tokmağı gibi. Belki izmir'dekinin de yağlar kalır bir umut.

Ne demek... Ben de genel anestezi hic olmadım ( ya da o sedasyon dediklerinden) sedasyon icin buradaki doktor size uyusuk bir his veriyor demişti sanirim sarhoş ediyor gibi bir sey. Ben de korkuyorum. Geçenlerde dogum yapacak bir kadına epidural yapmışlar kadın komalik olmuş uyandiramamislar. Bana da arkadas anlattı. ( kızmayın şimdi korkutma bizi diye ama sonuçta ısinin ehli insanlar yapmalı anesteziyi. Ben epidural oldum bana bir sey olmadı mesela:))

Samimi
Bacağı uyusturup belimden yağ alsa, ya da göbeğimden, hissederim gibi geldi bana ya...

kızlar bacakları bizim gibi olanlar için egzersizler varmış hiç duydunuzmu yada denedinizmi?

Ben aksama kadar internette araştırıyorum. Hatta forumda biri yazmış "topuklarını birlestirip parmaklarının üstünde yükselip alcalma egzersizi yapıyorum" diye de... Sonra da eklemiş bir süre gelişti kaslarım ama sonra yine eski haline dondü diye de eklemiş.
Ben kas yapsın diye su zayiflama ayakkabılarından bile aldım ama çok yürümek lazım herhalde.
Hee bir de spor salonlarında ayaklarına yukarıya ağırlık ittiğin bı alet var ama o zaman da tam futbolcu bacağı gibi olur diye düşünüyorum çünkü düşünsene Dıs kasların geliştiğini :)
Sözün özü ben o konuda umutsuzum ama ne guzel olur birisi ben yaptım faydası oldu dese...

merhaba tekbenmiyim arkadaşlık teklifi gönderdim ekleyebilirmisin lütfen resimlerini görmek istiyoryum:)

Son 20 saatim kaldı her gecen dk heyecan yapıyorum ama vazgeçmemem lazım her gün bunun sıkıntısını çekmekten yoruldum...kurtulcam inşlh allah ın izniyle....hayırlısıyla yarın bu saatlerde çıkmış olurum yada az kalmış olur herhalde...4 saat sürer demişti doktor çünkü...

ne kadar uzun yaaa.ben nasıl beklerim oralarda kızımı çıksın diye benide bayıltsalar keşke o kendine gelince uyansamm .keşke bende bilmeseydim kızımın ameliyat olacağını offff.tabi sonra çok kızardım ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…