dinlendirici çorabı aldığım mağazada bi çorap daha vardı, düzenli kullanıldığında bacağın 1 cm incelmesini sağlar yazıyordu
istersen özelden gönderebilirim markasını
işe yarar mı bilmiyorum
şu an kafam çok karışık olduğundan o çoraptan almayı bile düşündüm
doktorumla konuşucam bu durumu
ondan öneri alıcam
sağol iyiyim palmadoro ben iyileştim ağrım sızım yok sadece dizimin etrafında azıcık morluk kaldı , ben memnun değilim sadece baldırlarım eskisinden biraz daha dolgun hepsi okadar, topukluyla bacaklarım daha ayırık olduğu için babetle ilk defa bugün diz üstü bir elbise giydim,resim de çektim b30 gün dolunca birkaç tane daha çekip size göstereceğim
kyd.purplecity hastaneden çıktımı?durumu nasılmış..
Kyd gönderirsen çok iyi olur mağaza adıyla birlikte. Bacak inceltme başlığına baktım baldırların incelmesi için pilates tarzı sporlar ve masaj önermişler. Düzenli sporla baldırlarını 2-3 cm inceltenler olmuş, doğru söylüyorlarsa tabii. Bu arada 1.62 boya 57kg'ım ama normal kilom 53 senelerdir, bu kış aldım abarttım biraz.
ben 165boy,50kiloyum ama bacaklarım kısa.diz kapağımla bileğimin arası 42 cm.bacaklarım da yana doğru kayık.yani baldırlarım..sizce bana ne olur?
Hangi otel ve fiyat yazar mısın bana özelden?
özel mesaj attım
bak boylarımız hemen hemen aynı ama ben 47 kiloyum, o bacaklar bende kalın duruyor işte
hiç birşey duymuyorsun emin ol:)Ama tabii bunlar benim işlemler icin söylenenler ( Silikon +yağ enjeksiyonu) zaten sonradan düşündüm adam beni tamamen uyusturmadan nasıl belimden yağ alabilir ki! Uyyyy acır :)
menekşe dert mi arıyorsun kendine anlamadım.bacakların dümdüz.bencede şimdi okuduğun forum da kal buraya bakma artık..bacak inceltmeye bak yani.ona bile gerk yokta neyse..ben şimdi gene ölçtüm baldırlar 37 bilekler 22...silikon koysak olcak 40 offf.ne yapsam ki.
önce bacak dış kısımlarını inceltirip sonra silikon olabilir mesela benim öyle oldu yoksa silikonla baya kalın dururduben 165boy,50kiloyum ama bacaklarım kısa.diz kapağımla bileğimin arası 42 cm.bacaklarım da yana doğru kayık.yani baldırlarım..sizce bana ne olur?
özlemcim benim anestezi ile ilgili sorduğum soruya birtek sen karşılık verdin çok sağol... benim en çok korktuğum konu ile ilgili beni aydınlattığınız için diğer arkadaşlara da teşekkürler(
özlemcim benim anestezi ile ilgili sorduğum soruya birtek sen karşılık verdin çok sağol... benim en çok korktuğum konu ile ilgili beni aydınlattığınız için diğer arkadaşlara da teşekkürler(
sen istanbuldaki superdry yapan doktoru mu düşünüyorsun
o genelde ataşehirdeki bi estetik tıp merkezinde ameliyat yapıyor
oraya 20 metre uzaklıkta bi öğretmenevi var
arzuxx belki fiyatı da biliyordur
kızlar bacakları bizim gibi olanlar için egzersizler varmış hiç duydunuzmu yada denedinizmi?
Topuklu ayakkabıların bacağı daha ince gösterdiğine ben de şahit oldum az önce ve resim çektim.düz ayakkabı ile bacaklarım daha kalın görünüyor.bu da giyeceğim şeye göre bazen iyi bazen kötü olabilir,bilemiyorum ama benim ameliyattan önce alt bacağın en kalın yeri 32 cm.di ve tabii ki daha kalın olmasını hayal ediyordum.(boyum 164cm ve kilom 51-52 bu arada)şimdi düşündüğümden birazcık daha fazlalığı var ama bu benim 2 kez ameliyat kararı vermemle ilgili.önce yağ sonra silikon denedim.yağ olmasaydı belki biraz daha ince olurdu o kadar.yine de halimden memnunum.sadece silikonun bileklere doğru geçişinin birazcık daha düz olmasını isterdim.Bunun için ne yağım ne param ne sabrım var.Önceki halini düşündükçe ve giyinirken o eski bacakları görmediğim için mutlu oluyorum.resimler yine biraz bulanık çıkmış ama emin olun dediğim yerde keskin bir geçiş var önemsemesem de...
PALMADORO buluşma fikrini ben çok zikrettim ama işten güçten,mesafelerden ya da başka şeylerden pek hevesli göremedim kimseyi.Yine de ben işlerimden vakit bulursam ve karar verilirse gelmeyi çok isterim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?