Bacak dolgusu yaptıran var mı?

sevcanın ağrısı sadece sol bacağındaydı,çok endişeliydi acaba kasıma bişey mi oldu diye kat kat battaniyeleri açıp bacağına ulaştık,ayaklarını tuttum hissediyormusun dedim evet dedi .tamam dedim bacaklar yerinde :))ama ayaklar buz gibi.donuyordu sevcan.ama çok ızdırap veren sancısı yoktu.telefonunu aldım kaç saat sonra kaldırıyorlar kyd sen bilirsin aramaya çekiniyorum uyuyordur diye..

ben hiç uyumamıştım, hatta gece bile 3 de uyudum :)) o yüzden ben yanlış referansım :)))
ameliyattan 1.5 - 2 saat sonra da tuvalete kalkmıştım ama hemşireler kalkmamı istemediler
daha çok erken dediler, ben ördeğe yapamam diye tuvalete gittim :))))))

sonra da bir daha yürüyemedim, tekerlekli sandalye ile gittim tuvalete :))

purplecity sen nasılsın,rahat yürüyormusun..lahmacuncuya gidebilirmisin mesela:)) bacak modelin nasıl ince? kalın?şiş?beğendin mi bacaklarını?zaten senin güzeldi..

Evet her şey yolunda rahat rahat yuruyorum kızlar aksilik oldu yazdıklarım silindi daha sonra detaylı yazicam

palmadoro ne kadar iyisin...oraya gelenlere ev sahipliği ve tüm kalbinle ablalığını yapıyorsun....kendimizi çok yalnız hissettiğimizde bile tanımadığımız bir kişi çıkıp böyle kalbini açabiliyor...

ahh arkadaşım kızların hepsine gidecektim ama hepsi ya hafta sonu ameliyat oldu yada kar yağdı çıkamadım.hele arzu içimde kaldı.mesajımı almamış halbuki çıkınca hastaneden ona öyle gidecektim ama nasip olmadı..bugünde hafta sonu ama denk düştü işte.eşim yoktu.hepsini seviyorum.

arkadaşlar sevcan lavaboya kadar zorda olsa yürümüş.yarın nasıl gidicem eve acaba diyor .eminim yarın daha da iyi olacak.bacakları da düzelmiş görünmüş bakalım ne kadarı şiş merak ediyorum dedi.

KAFAYIYEMİŞDÜŞLER; sanırım bugün doktora kontrole gidecektin. Gidebildin mi? Eğer gitti isen sana neden varis çorabı giydirmediğini sordun mu?
SEVCAN ; inşallah çabucak ayağa kalkarsın...

TEKBENMİYİM; teşekkür ederim cevap için. Bu durumda silikonun nerde başlayıp nerde biteceği herkesde aynı oluyor. Doktor ve yaptıran kişi sadece büyüklüğüne mi birlikte karar veriyorlar?

KAFAYIYEMİŞDÜŞLER; sanırım bugün doktora kontrole gidecektin. Gidebildin mi? Eğer gitti isen sana neden varis çorabı giydirmediğini sordun mu?
SEVCAN ; inşallah çabucak ayağa kalkarsın...

evet kontrole gittim bugün, neden varis çorabı giymediğimi de sordum
bana varis çorabının yağ hücrelerine zarar verebileceğini söyledi doktor
ben de zarar vermekten kastınız eritmesi mi dedim
o da "evet, varis çorabı daha çok eritir" dedi

bende o hareketi duyup ümitlenmiştim ya hatta yapmaya bile başlamıştım işe yaramayada başladı
tekrar eski halinemi dönecek şimdi(

evet aynen katılıyorum...bacağıma yaptığın yorumada çok teşekkürler moral oluyo bana çünkü.. mesela sorunumuz burun olsa rahat rahat deriz herkese ben burnumu yptırcm diye,
ama bacakımı yaptırcam demek o kadar zor ve utanç vericiki biz senelerce bunu saklamak için
çabalamışız çünkü şimdi bunu açık etmek çok güç oluyo bizim için

kyd bende böyle bacaklara bayılıyorum.arkadaşımın kızı var manken gibi görünce onu gözlerimi alamıyorum ama oda memnun değil.bacakları kalın görünsün diye okula gidrken 3kat çorap giyiyor..

bende bırkac kat gıyıyorum :)) . sanırım herkes kendısınde olmayanı ıstıyor:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…