sevcanın ağrısı sadece sol bacağındaydı,çok endişeliydi acaba kasıma bişey mi oldu diye kat kat battaniyeleri açıp bacağına ulaştık,ayaklarını tuttum hissediyormusun dedim evet dedi .tamam dedim bacaklar yerinde :))ama ayaklar buz gibi.donuyordu sevcan.ama çok ızdırap veren sancısı yoktu.telefonunu aldım kaç saat sonra kaldırıyorlar kyd sen bilirsin aramaya çekiniyorum uyuyordur diye..
Evet her şey yolunda rahat rahat yuruyorum kızlar aksilik oldu yazdıklarım silindi daha sonra detaylı yazicam
kızlar sevcanın yanına gittim.12.00de çıkmış ameliyattan.baya muhabbet ettik.erkek kardeşi vardı yanın da.bacaklarına baktım çok düz görünüyorlardı resmini çekip ona da gösterdik şişleri görünce çok şaşırdı..çok cici bir kız.baya da cesur.kardeşine akşam bahsetmiş oda şoktan hala çıkamamıştı.bizi görünce şaşırdı bunlar da kim diye heralde ..ahhhh bir bilse burada ne kazanlar kaynatıp ne sırlar paylaşıyoruz.
Çok geçmiş olsun sevcan ,umarım istediğin bacaklara kavuşursun
silikonun nerde biteceği belli.o bahsettiğim yere kadar gidebiliyor zaten.yani doktor o açtığı yere "cep" diyor ve bacak yapısı gereği silikon ancak oraya kadar ötelenebiliyor,bu nedenle fikrimiz önemli olamıyor.sadece o geçişe biraz yağ konsaydı da yeterdi.
SEVCANNN seni çok merak ediyorum,şimdilerde çıkmış olmalısın ameliyattan.arkadaşın da gelemeyecekti yanına sanırım( keşke fırsat ve imkanım olsa seni en azından ziyaret edebilseydim.umarım çok rahat atlatırsın.çünkü ailenden gizli yapıyorsun.iyi haberlerini bekliyoruz...
KAFAYIYEMİŞDÜŞLER; sanırım bugün doktora kontrole gidecektin. Gidebildin mi? Eğer gitti isen sana neden varis çorabı giydirmediğini sordun mu?
SEVCAN ; inşallah çabucak ayağa kalkarsın...
Ben aksama kadar internette araştırıyorum. Hatta forumda biri yazmış "topuklarını birlestirip parmaklarının üstünde yükselip alcalma egzersizi yapıyorum" diye de... Sonra da eklemiş bir süre gelişti kaslarım ama sonra yine eski haline dondü diye de eklemiş.
Ben kas yapsın diye su zayiflama ayakkabılarından bile aldım ama çok yürümek lazım herhalde.
Hee bir de spor salonlarında ayaklarına yukarıya ağırlık ittiğin bı alet var ama o zaman da tam futbolcu bacağı gibi olur diye düşünüyorum çünkü düşünsene Dıs kasların geliştiğini :)
Sözün özü ben o konuda umutsuzum ama ne guzel olur birisi ben yaptım faydası oldu dese...
bacaklarının pantolonlu haline baktım çok hafif bir açıklık var canını çok sıkacak bir şey değil bacaklarını birleştirip birine bak demessen anlamaz bile..
bu vücuttaki kusurlar neden insanı bu kadar utandırıyo ya.... geçen arkadaşımın eşi saç ektireceğim dedi arkadaşımda o zaman bende burnumu yaptırırım yamuk dedi...
düşünsenize bende ordan atlarmışım aaaa benimde bacaklarım yamuk diye .... eminim o zaman bulmacayı çözerler niye bunca yıl evde arkadaş arasında bile etek tayt giymediğimi anlarlardı........ne kader ama kocamıza bile söyleyemezken.........
bende o hareketi duyup ümitlenmiştim ya hatta yapmaya bile başlamıştım işe yaramayada başladı
tekrar eski halinemi dönecek şimdi(
tekrar eski haline dönmez
her gün yap
kyd bende böyle bacaklara bayılıyorum.arkadaşımın kızı var manken gibi görünce onu gözlerimi alamıyorum ama oda memnun değil.bacakları kalın görünsün diye okula gidrken 3kat çorap giyiyor..
evet kontrole gittim bugün, neden varis çorabı giymediğimi de sordum
bana varis çorabının yağ hücrelerine zarar verebileceğini söyledi doktor
ben de zarar vermekten kastınız eritmesi mi dedim
o da "evet, varis çorabı daha çok eritir" dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?