Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Senin silikon olma ihtimali yüksek galiba:26:

ben de de hafif kanamalar olmuştu ama bantlardan taşacak kadar değil.Ben daha sormadan doktor ve hemşireler söylemişti az da olsa sızıntı olabilir ve önemli değildirler diye...basamak çıkmak zorunda değilse kendini hiç zorlamasın ve denemesin bence.yavaş yavaş hepsi olacak zaten sadece merdiven inerken yaşadığım sorun uzun sürmüştü.o da ilkinde 2-3 hafta kadar hafifleyerek sürdü ve geçti.

kaas ve palmadoro cok sevindim sizlerin adina
sevcann cok cok gecmis olsun...
ablam ilk defa gordu dun.biraz dobradir kendisi ve boyle dusunmemistim cok begenmedim vs dedi :26: eski bacaginin biraz kalin hali diye de ekledi.. poffff etek giyemicek miyim ben yaaaa

fikirdelisi... senn bacakların gayet güzel olmuş bence gönül rahatlığıyla giy etekleri
elbiseleri dar paça kotları.

slm eşini ikna etmene çok sevindim sen ne düşünüyorsun yağ mı yoksa silikonmu tarihi bellimi çok oldu ama senin ve kaasın adına gerçekten çok sevindim.umarım gönlünüzce olur:))

Ben bu durumdan birşey anlamadım. Bu forumda yağ enjeksiyonu olan herkes varis çorabı giydi. Madem eritiyordu doktorlar neden ondan giydirdi o zaman? KAFAYIYEMİŞDÜŞLER ; sende yağ enjeksiyonu oldun, senin durumundaki farklılık ne? Lütfen bunu doktora sorarmısın? Üstelik senin ameliyatını yapan doktor diğer yağ enjeksiyonu yaptığı arkadaşlara yine varis çorabı giydirdi. Madem eritiyordu neden giydirdi?
KAAS ; eşini ikna etmene çok sevindim. Yakınlarda ameliyat olacak olan sen varsın. Sen doktora varis çorabının yağları eritip eritmediğini sorarmısın?
KAFAYIYEMİŞDÜŞLER ; ne güzel kurtuldunuz bu dertten. Üstelik varis çorabı giymeden :) Darısı bize...

Selam yaptirmis olan bir erkek arkadasim var yurtdisinda alt bacak kismina cok problemler yasadi agridi vede bir tanesi dustu.

kızlar varis çorabı yağ eritmez bence ben sık sık giyiyorum biraz incelsin diye 1 yıl oldu hiç erimedi. aksine tutturuyo. dr un başka bildiği vardır ne bileyim korusun diye yada şeklini korusun diye yada ameliyat yeri örselenmesin diye falan falan vardır bildiği hemen kazan kaldırmayın sonuçta dr.
eyer gerçekten inceltiyosa ben bi süre gecede dahil giyiim. sorduğunuzda paylaşın bi zahmet.

badem96 nın geçmiş yorumlarına baktım yakup afşara burun yaptıracakmış düşende muhtemelen erkek arkadaşının burnu. karıştırdı heralde forumu.

yorumu bacaktan almış taa eski ayşe teyzeden çakma ajan üyede olabilir. 2 yorumu var burun yapan afşar dr hakkında. yada saçmalıyo.

ben bi medikal mağazasının ürün açıklamalarında orta basınçlı bir çorabın özelliklerinde düzenli giyildiğinde 1 beden inceltir yazıyordu.
sırada ilk kimin kontrolü varsa sorsun doktoruna lütfen , ben sordum , varis çorabı yağ hücrelerine zarar verir dedi (acaba hani toplanıyo ya o çoraplar bazen bacağın bir kısmında, çizgi şeklinde sıkıyor bacağı , öyle olduğunda asimetriler oluyormuş bacakta, çorabı sürekli düzeltmek gerekiyormuş,o tarz birşey olmasın diye de varis çorabı kullanmamı istememiş olabilir ) bakalım sırada purplecity var, ona ne önerecek? dinlendirici çorap mı varis çorabı mı...

KAAS ve PALMADORO cok sevindim sizin icin.keske bu kadar süre dil dökmemize gerek kalmadan anlasalardi ama olsun. gercekten benim hep aklimdasiniz inanın.nasıl ikna etmeli bu adamları diye (adamları diye yazdigim icin beni bagislayin).
PALMADORO sadece kızın icin mi ameliyata evet dedi esınız yoksa size de yeşil ışık yaktı mı? Hepiniz en kısa zamanda ve saglikla kurtulun istiyorum tüm kalbimle....

Son düzenleme:
selam kızlar benim adıma sevinen tüm arkadaşlara çok teşekkürler eşim düne göre bugün benle bu konu hakkında konuşmaya başladı hatta varis çorabı ile ilgili yorumlarınızı onada okudum ve beraber tartıştık inanamıyorum:))) varis çorabı bence damarları göstermesin diye veriliyordur dedi:)) çok mutlu oldum yani oda sıcak bakmaya başladı yaşasın
palmadoro senin adına da ben çok mutlu oldum gözün aydın ben doktoruma varis çorabı giyecekmiyim diye sordum oda hayır dedi kızlar bilginiz olsun ama neden diğer kızlar giydi ben giymeyeceğim demedim yani nedenini bilmiyorum ama telefon açıcam yarın doktora direk cebine ve kafama takılan konuları tekrar sorucam varis çorabını tekrar sorucam ayrıca... ameliyat günümüde alıcam

canım o gün doktor sana varis corabı diz altında kalıyor senin diz üstüne kadar yada bütün olması gerekiyor dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…