canım dur çıkarma hemen
doktor sana onu vermişse vardır bir bildiği
bana sen varis çorabı giymeyeceksin, seninki farklı dedi
ben de anlamadım bişey
sonuçta tüm doktorlar varis çorabı veriyor
bi tek bana vermedi doktor
asıl benimkinde bi tuhaflık yok mu sence?
varis çorabı yağ hücrelerine zarar verir ne demek
bazen şüphelenmiyor da değilim ya kimsenin günahını da almak istemiyorum ama garip şeyler hissediyorum ben
şimdi sevcanla konuştum, iyiymiş ama biraz ağrısı varmış.bant yerleri hafif kanamış oda endişelenmiş.sizinde kanamışmıydı kızlar?hemşire önemli değil demiş.oda da iki basamak çıktım ama zor oldu dedi.oda atlattı çok şükür.bacaklarını da beğenmiş ayrıca :))
kaas ve palmadoro cok sevindim sizlerin adina
sevcann cok cok gecmis olsun...
ablam ilk defa gordu dun.biraz dobradir kendisi ve boyle dusunmemistim cok begenmedim vs dedi :26: eski bacaginin biraz kalin hali diye de ekledi.. poffff etek giyemicek miyim ben yaaaa
evet kontrole gittim bugün, neden varis çorabı giymediğimi de sordum
bana varis çorabının yağ hücrelerine zarar verebileceğini söyledi doktor
ben de zarar vermekten kastınız eritmesi mi dedim
o da "evet, varis çorabı daha çok eritir" dedi
Kiloluyum...fakat bacaklarım nasibini almamış...Bacaklarından sorunu olanların hepsi kalın oluşundan şikayetçi ama benimki tam tersi...fazla kilolarımın hepsi bedenimde....atom karınca gibi! koca bir büst ve koskocaman göğüsler...
Ben yinede şikayetçi değilim ama....hiçdeğilse bunu taşıyan birde bacaklarım olsa? koca vucutda çırpı gibi bacaklar....okadar orantısız ki..çok ta komik. Bacak implantı varmiş ama bana uygun değil....çünki sadece baldıra uygulanıyormuş...oysa, benim ayak bileklerim çok ince.
Doldu enjeksiyonu olabilir deniyor....BİLGİSİ olan yada YAPTIRAN varsa...neolur lütfen bilgi verebilir mi?
ÇOK ACİL.
haydiiii bu ne şimdi. Saka mı?(Selam yaptirmis olan bir erkek arkadasim var yurtdisinda alt bacak kismina cok problemler yasadi agridi vede bir tanesi dustu.)
kızlar varis çorabı yağ eritmez bence ben sık sık giyiyorum biraz incelsin diye 1 yıl oldu hiç erimedi. aksine tutturuyo. dr un başka bildiği vardır ne bileyim korusun diye yada şeklini korusun diye yada ameliyat yeri örselenmesin diye falan falan vardır bildiği hemen kazan kaldırmayın sonuçta dr.
eyer gerçekten inceltiyosa ben bi süre gecede dahil giyiim. sorduğunuzda paylaşın bi zahmet.
selam kızlar benim adıma sevinen tüm arkadaşlara çok teşekkürler eşim düne göre bugün benle bu konu hakkında konuşmaya başladı hatta varis çorabı ile ilgili yorumlarınızı onada okudum ve beraber tartıştık inanamıyorum:))) varis çorabı bence damarları göstermesin diye veriliyordur dedi:)) çok mutlu oldum yani oda sıcak bakmaya başladı yaşasın
palmadoro senin adına da ben çok mutlu oldum gözün aydın ben doktoruma varis çorabı giyecekmiyim diye sordum oda hayır dedi kızlar bilginiz olsun ama neden diğer kızlar giydi ben giymeyeceğim demedim yani nedenini bilmiyorum ama telefon açıcam yarın doktora direk cebine ve kafama takılan konuları tekrar sorucam varis çorabını tekrar sorucam ayrıca... ameliyat günümüde alıcam
canım o gün doktor sana varis corabı diz altında kalıyor senin diz üstüne kadar yada bütün olması gerekiyor dedi.
haaadi ya ben anlamadım heyecandan herhalde sence doktorun dediği nasıl daha mı iyi :18:[/QUOT
ben varis çorabından çok çektim hala bileklerimde iz var.umarım seninki daha iyidir:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?