Bacak dolgusu yaptıran var mı?

kızlar ben bir türlü beyenemiyorum bacak şeklimi. dr şaşırdı bu bacaklarla nasıl etek giymiyosun dedi akşam eve zor gidersin dedi. acaba kral çıplak diyen birinemi ihtiyacım var.kalın kalın haliyle millet yuh bune demesin.

resmin yok sanırım. yorum yapalım..

gülerer

resmin üstüne sağ tıkla > Birlikte Aç > Paint 'i seç

resim paintte açılacak
sonra yukarda Dosya > Kaydet i seç

bi de bu haliyle resimleri seçip yüklemeye çalış

çok da üzülmemek lazım
sonuçta erime riskini göze almıştık en başından
baktık istediğimiz gibi değil, lokalle rötüş yaptırırız

illa gerekiyor sanırım şu ikinci operasyon kaçış yok napalım dediğin gibi göze almıştık en baştan

purplecity geçmiş olsun gayet güzel olmus bacakların canım inşlh hiç erimez
hangi doktora yaptırdın ne kadara mal oldu msj atarmısın bana acaba

aldım canım msjını tekrar teşkler...)
bütün msjları tek tek not alıcam artık kim nerde kime ne kadara yaptırdı die yoksa karıştırıcam...)
ANKARA da bu yakın zamanlarda amelıyat olanlar da bana yazabilirmi kızlar lütfeeen....

purplecity geçmiş olsun gayet güzel olmus bacakların canım inşlh hiç erimez
hangi doktora yaptırdın ne kadara mal oldu msj atarmısın bana acaba

evet LEYDİ063 öyle olduğunu biliyorum zaten doktor bunu söyledi kimine şu fiyat kimine şu fiyat diye çünkü herkesin bacak yapısı farklı dedi birine daha az işlem birine daha çok işlem falan filan diye açıklamalar yaptı. taş atıyo da kolu yoruluyo sanki :)

ben görmüştüm senin bacaklarını
fotoğraftan gördüğüm kadarıyla buradaki en güzel bacak senindi
hatta beğenmemene şaşırmıştım ben de doktor gibi

hımm anladım canım ozaman bana fazla maliyetli olmaz belkide, çünkü ben sadece aradaki açıklıgıma işlem yapılmasını istiyorum... keşke ankarada olsaymıs görüşme imkanım olurdu ((

kızlar ama kimse bana cevap vermedi( silikon hakkındaki görüşlerinizi
ne bilim duyduğunuz haberleri filan merak ediyorum lütfen bi akıl

Purplecity bacakların muhteşem görünüyor inşallah erimezler darısı bizim başımıza

Purplecity cok guzel olmus.. umarım erimezler
leydi ben varım zaten biliosun beni
semizotu silikona gerek yok. acıkcası bazı dr lerin yapmak istememesi ve yabancı madde olusu beni dusundurmuyo deil

Bu sabah yine yürürken ayağım taşa takıldı ve tabir-i caizse havaya kadar zıpladım.
Bacağımdaki tüm yağlar yerinden oynadı gibi oldu.
Siz de takılıyor musunuz benim gibi yüyürken, yoksa bizim istanbulun yolları mı çok bozuk
ya da ben yürümeyi bilmiyorum :)
bu takılma olayı yağları tutundukları yerden ayırır mı acaba
fikri olan var mı

gülerer ilk senin bacaklarını görmüştüm forumda ve bayılmıştım çok düzgünlerdi hatta ev ortamıydı çektiğin yer yanılmıyorsam paçalarını büküp çekmiştin çok düzgünlerdi.ne kadar şanslı diye düşünmüştüm.değişti mi o günden beri?

Arkadaşlar dün doktorla görüşmeye gittik.kafama takılan ve aklıma gelen herşeyi sordum. bacaklara yağ konulması dolaşım bozukluğu yapmazmış.kişinin önceden bir sorunu olabilir dedi.bu işlemde ilk üç gün yağların tutması açısından çok önemliymiş ve erime riski ilk üç gün çok fazla olduğu için varis çorabi giyilmiyormuş.şişmemesi için dinlenmek çok önemli ilk üç gündeki şişlerle erime bağlantılı olabiliyor dedi.varis çorabına herkesin ihtiyacı olmayabiliyormuş.özellikle dışlardan yağ alınanlar bu çorabı üç hafta kdar giymeliymiş geceleri çıkartılabilirmiş.3 haftadan sonra yapılacak yürüyüşler ya da çok ayakta kalanlar için destek çorabı kullanılıyormuş.bacakların şişmesi ilk 3 günden sonra çok normalmiş ve bu 3 hafta devam edebilirmiş.haftalar geçtikten sonra yürüyüş öneriyor çünkü bu gerekliymiş.tabi yapılan işleme göre bu süre değişebilir.bu ameliyatta damarlarla ilgili hiçbir işlem yapılmadığı için pıhtı atması gibi bir sorun olmuyormuş ve liposekşın dan daha tehlikesiz bir işlemmiş.yaptığı bu işlem kök hücreleri ayırıp bacağa enjekte etmek ama bu doktorun diğer yöntemi yani pahalı olan esas kök hücreleri makinayla ayıran işlemmiş ve sonuç çok daha kalıcıymış.bizim yaptırdığımızda erime riski daha yüksek ve rötuş gerekiyormuş.bcagınızın iç kısmının derisini çekiştirin deriniz ne kadar esnekse oralara daha çok yağ konuyormuş.deriyi tutamadığınız yere yağ gitmiyormuş.dış yanlarda da tutabildiğiniz yer yağ dokusuymuş orası inceltilebiliyormuş.fiyatlar kişiye yapılacak işleme öre değişiyormuş.

BANA soru sormak isteyen arkadaşlar bundan sonra özelime yazabilirler ve ben onlara yaşadıklarımızla ilgili herşeyi yazabilirim.eşimin isteği üzerine foruma yazmayacağım çünkü eşimin tanıdığı biride bu siteye üyeymiş ve bizi tanıyabilirmiş.resimlerimizi de özelimde paylaşacağım.haftaya resim koyarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…