Bacak dolgusu yaptıran var mı?

senin bacaklarının yanlarından da aldımı doktor.bence böyle gayt iyi örünüyor yağın mı yeterli değildi de tam olmadı?ya da sana öyle geliyor.siyah çoraplı hali gayet düzgün.görünüyor.diz içlerinden de lındımı senin.neler yapıldı kısaca anlatırmısın.

doktor bana superdry tekniğinini uygulayacağını söylemişti.

bencede gayet güzeller şuan benm bacaklarım daha yeni ameliyat oldum ama aynı o kadar açıklık bende de var ee tabi bide eriycek kısım var şişlerde inecek nasıl bişey bekliyo beni bilmiyorum...ama senin bacaklarını çok beğendim hele siyah çorapla kesinlikle çok güzeller....

çorap fiyatın içinde canım.hem sana ne önereceğini bilmeden birşey alma bence çorap konusunda kafalar karışık çünkü.varis çorabı da dışarıdan alınıyor zaten.

Himmmm anladım. 180 tl diye okumuştum fiyatın içindeyse iyi o zaman. Sevindim buna

PALMADORO,sen dr.la görüştün mü?bu yurtdışı ekibi gelirse kaç tl. tutuyor sordun mu?dr.la neler görüştün,ne önerdi?

Kök hücre olayını ben dr a sormuştum tamamen yalan ve reklamla müşteri potansiyelini çoğaltmak için yaptıklarını söylemişti. gerçek kök hücre ameliyatının ağır hastalıklar için yapıldığını maliyetinin yüzmilyarlara vardığını söylemişti.

Şimdi yenilik adı altında yok dr ekiple gelip yapıp gidiyo, yok hiç erimiyo diyip fiyatı 30 40 lara bi dayandırırlar, iki amerikalı zenci üç sarışın dr getirip millete vay be dedirttilermi bizim milleti bilirsiniz. yeterki bi şeyi ulaşılmaz göster bayılırlar. bir buçuk yılda yağ eriyende eriyo zaten bu kadar zaman geçene kadar onlar bu bombayla zaten vurgunu vurup gider.
EŞŞEĞİN KULAĞINA KAR SUYU KAÇIRMAYIN BİZİM MİLLET ÇOK UYANIKTIR BİLİYOSUNUZ. BİZİM TARİHİMİZDE BANKERLER VAR İNŞAATI YARIDA BIRAKIP KAÇAN MÜTEAHHİTLER VAR. BİDE İNSANLARI 4 5 YIL SONRA ZAMANLA ECİŞ BÜCÜŞ OLMUŞ DENEKLER BIRAKAN DR LAR GÖRMİYELİM. inanmayın bence o teknoloji bize gelene kadar oooo. düşünün araba jantı bile en meşur firma orjinal diye bize göre üretilmişi satıyomuş. amerikada o jant bizim araba fiyatıymış. aramızda çağ var. istemezük çağı onlarla aramızda bayaa bi zaman kaybettirmiş.

kızlar bilgisayardan resimleri açtım ayfonla çektim ayfonu bigisayara aktardım ordan yüklendiği dosyadan tek tek atiim dadim birini sürükleyip masa üstüne atıyodumki bütün ekran masa üstüne leptopun kutu kutu yapıştımı karınca yuvası oldu ekran. bildiğin bilgisayarın suratına sıçıldı. şimdi hangibirini siliyim. allaaaah ben öldüm. simge manyağı olcam anaaam görmeye korkuyorum.

Arkadaşlar simgeleri masa üstünden temizledim pirinç gibi ayıkladım. ayfonla masa üstündeki resimden çektiğim resimleri ni haa yet! koyabildim.
şimdi görebilirsiniz öncelikle objektif fikirlerinizi bekliyorum. inşallah silinmez.

benım doktorum 2500 tl ye yag enjeksıyonu yapıyor aynı ıslem sanırım

kızlar alt ortedaki ameliyatsız hali. orda zayıftımda 4 kiloya yakın aldım. dra gittiğimde çekti ayakkabılılar ara zamanlarda çekmiştim. saat başı değişen bacaklarım bunlar işte.ben kalın diyorum.

güler hanım bence pek kalın değil ,çoralı ayakkabılı haleri gayet hoş rahatlıkla elbise etek giyebilirsin, ama dizinde çukurluklara ve bacaktaki bazı asimetrilere lokal anesteziyle ufak miktarda yağ enjekte edilse çok daha hoş olur bence.

güler hanım bence pek kalın değil ,çoralı ayakkabılı haleri gayet hoş rahatlıkla elbise etek giyebilirsin, ama dizinde çukurluklara ve bacaktaki bazı asimetrilere lokal anesteziyle ufak miktarda yağ enjekte edilse çok daha hoş olur bence.

benım doktorum 2500 tl ye yag enjeksıyonu yapıyor aynı ıslem sanırım

Ben de aynı sanıp sordum İstanbul'daki Prof.a. Klasik enjeksiyon işlemi değil diyor. Ben buradaki dr.a sordum 1-2 yıl için %90 erir dedi. yenisi yine aynı para(3500tl) olacaktı. Ama İstanbul'daki Prof öyle demiyor. Evet erir ama kalanı zaten size yeter. ama yok benim bacaklar mükemmel olsun dersen rötüş yaptırmak lazım diyor. valla ben mükemmel istiyorum ama ikinci operasyonu yapacak param yok:) zamanım da:))) o yüzden şöyle hayatımda huzurlu bir şekilde topuklu ayakkabı ile etek giyeyim. gerisini sonra düşünürüz:)))

katılıyorum aynen. o bilgisayar görüntüsü olanlar pürüzlü gibi. ama digerleri güzel görünüyor. bir de şimdi biz özellikle hata aramak için baktığımız için gözümüze çarpıyor da olabilir ama sanki kalınlık farkı var ikisi arasında. enteresan ama topuklu ayakkabı ile tatlı durmuş bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…