Bacak dolgusu yaptıran var mı?

benim bir arkadaşım vardı onun da ayağı hep takılırdı ve o şöyle derdi...'gene biri bana beğenerek baktı' yağlarına birşey olmaz merak etme tereyağ kutusunu yere düşürünce bişey olurmu.sen takıl ama düşmemeye bak.tabi söylediniz ayak burkulması yalanlarını şimdi başınızda dolaşıyor dimiiiii :))

saol inşlh isteyen herkese nasip olur hayırlısıyla tabi...inşlh erimezzzz inşlh...evet o kadar korkulacak bi işlem değil ama tabi biraz sıkıntılı çokta kolay atlatılmıyor ama geciyo sonuçta...bence sabah olursan akşam çıkabilirsin ama geceyi hastanede geçirmek daha iyi olur diye düşnüyorum ameliyatın ilk gecesi olduğu için ağrı kesici fln veriyolar serum takıyolar buz torbalarını koyuyolar gece boyuncailgilenmişlerdi benimle..ben ertesi gün öğlen çıktım..tabi ayağa kalkıyodum yrüyodum ama zorlanarak..baya zorlanırsın..doktor bana hastaneden teekerlekli sandalyeyeyle çık dedi çok az yürüyeceksin dedi..ben tabi herkesten habersiz yaptırdığım için aaraç fln yoktu toplu taşımalarla taksilerle idare ettim zorladı beni baya...ama toplu taşımalara yavaşta olsa binebilidim inebildim yol yürüdüm..ama tabi kişiye göre de değişir daha fazla dayanıklıyım dersen sende yürürsün ama bacaktaki gerilmeler sızılar herkeste aynıdır zaten zorlayanda bunlar..

O KREMDEN ALAYIM BENDE HEMEN...ŞUANDA GÜZEL GÖRÜNYOLAR AMA TABİ ŞEKLİ BÖLE DEMİYORUM ŞİŞLİKLER Bİ İNSİN MEMNUN OLUP OLMADIĞIMIZ O ZMN BELLİ OLACAK...HEVESLENMİYORUM ŞİMDİDEN YANİ...RESİM KOYMAYI ÇOK İSİTOYURUM FİKİRLERİNİZİ DE ALMAK ADINA AMA EVDE NETİM YOK BENİM İŞ YERİNDE DE RESİMLERİ BU PC YE AT BURDAN YÜKLE FLN ZOR OLUR ZATEN HEMEN YANIMDA DA MASA VAR GÖRÜRLER FLN DİE DE KORKUYORUM KİMSENİN AKLINADA GELMEZ SONRA BU KIZ BACAK RESİMLERİNİ NAPIYO DİYE DEDİKODU MALZEMESİ OLURUM ...

valla doğru diyorsun :)))

Bu arada ben baya giremedim foruma evde olduğum süre içinde bana geçmiş olsun dileklerini ileten herkese çok teşekkür ederim inşlh herkes isteidiği bacaklara kavuşur....

foruma girmeyeli baya olmştu purplecity geçmş olsn çok sevndm krtulmana. ben hala bi adım atmş değilm korkuyorm :) annem söylenp duruyo ztn Allah daha büyük bi dert verecek göreceksn diyo, insanlar nelerle yaşıyolar senin şu kafana taktığına bak diyo of ya deliriciymm.
birisi de bana destek olsa dese ki tamam haklısn sni anlıyorm seninle gelirm ben sana bakarm falan ama yok bir şeyler yolunda gitmezse ve ailemin haberi olursa bana çk kızarlar o yzden böyle kararsız kaldm ya. bir de ikinci hatta üçüncü işleme gerek dyanları görünce hevesim tamamen kırılıyor yahu. o ne öyle. :/ tek seferde olsn bitsn işte zaten korkuyorz benm bacaklarm ince ve çok zayıfım neremden yağ çksn ki, hç sanmıyorm. silikon desem o da alta taksa üstü ince durcak bu defa :)) purplecity bacaklarm senin gibi olsaydı asla dokndurmazdmm delirmişsn sen :)

Purplecity yazdıkların aklımı çok karıştırdı. Şimdi Dr un bize yapacagı hücre enj degil mı?

Kızlar size giydirilen emboli ve varis çorabının özelliklerini yazar mısınız?disaridan alıp gideyim de orada onu 3 katı fiyatına almayayım

o kdar çabuk herşeyde eriycekse robot gibi yaşayalım ..yadahiç hareket etmeyelim..gerçi dün otobüsle giderken bende düşündüm baktım abacaklarım titiryo arabanın hareket halinde olmasından dolayı o bile bana acaba yağlar erir mi diye düşündürdü :)))...ama sanmıyorum ya o kadar kolaysa insanlar bu kadar kiloyu alamazdı herhalde ...

Şimdi canım kilo alıp verme olayı çok farklı.
İnsan vücudunda doğuştan , genetik olarak varolan yağ hücresi sayısı belli ve sabit.
Ve bu hücreler birbirlerine yapışık durumdalar
Örneğin diyelim ki benim vücudumda 1500 yağ hücresi olsun.
Bunlar vücudun çeşitli yerlerine belirli oranlarda dağılmış olsun. Kilo aldığımda hücre sayısı değişmiyor.
Sadece hücrelerin hacmi artıyor, hücreler büyüyüor. Kilo verirsem de tam tersi hücreler küçülüyor. Ama sayı yine değişmiyor , 1500 tane.
Bize koyulan yağlar , birbirlerinden ayrılmış durumdalar ve doktorun sürekli söylediği , tutması için dinlenin , yürümeyin diyor ya , işte yağlar birbirine ve diğer hücrelere tutunsun , her bir hücrenin , hücre zarlarından birbirlerine tutunmaya çalıştığını düşün
ve bunlar yağ hücreleri, yani biraz akışkan ve kayganlar
diyelim ki iki yağ hücresi birbirlerine zarlarından tutundular , ama sadece yarılarının tutunduğunu düşün.
bir darbede o tutunan kısım birbirinden ayrılabilir gibi geliyor bana
tam tutunmuş yağ hücrelerinde sorun olmaz ama tutunmaya çalışanlarda sorun olabilir

bugun dizde bi elbise giydim. hafif topukluyla diorum ya topukluyla daha kotu duruo die.. sonra camdaki yansımasına baktım ve begenmedim pisman oldum nie giydim die. sanırım iyice eridiler..fırsatım olsa da foto koyabilsem

teşekkür ederim arkadaşım ama işte... yaptırdık da o da olmadı ikincisi gerekli kontrole gittiğimde koşacağım bakalım ne zaman yapacak ikinciyi ve de yağ olayıma ne diyecek baaklım. Allah gönlüne göre versin senin de inşallah..

doktor bana superdry tekniğinini uygulayacağını söylemişti.

kök hücre iki şekilde uygulanıyormuş,biri yurt dışından gelen ekiple ve pahalı,diğeri doktorun az miktarda seçebildiği hücrelerle.ekiple yapılanda bel kemiği ve diğer yağ içlerindende kök hücre seçiliyormuş ve tutma olasılığı daha yüksek oluyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…