Bu sabah yine yürürken ayağım taşa takıldı ve tabir-i caizse havaya kadar zıpladım.
Bacağımdaki tüm yağlar yerinden oynadı gibi oldu.
Siz de takılıyor musunuz benim gibi yüyürken, yoksa bizim istanbulun yolları mı çok bozuk
ya da ben yürümeyi bilmiyorum :)
bu takılma olayı yağları tutundukları yerden ayırır mı acaba
fikri olan var mı
sevcan çok geçmiş olsun sende atlattın işte allah işallah bizlere de nasip etsin güle güle kullan bacaklarını işallah erime olmaz şimdi senin yazınla biraz daha rahatladım aneztesi ile ilgili şimdi sana bir şey sormak istiyorum bende bebek var 1 yaşında bende ameliyata sabah erkenden girsem öğlen senin gibi çıksam akşama kadar hastanede durmam yeter mi sence aynı gün hastaneden çıkmak istesem çıkabilirmiyim yani gece 8 de 9 da yürüyebilir evime gelebilir miyim sence?
sevcan cook geçmişler olsun. o kremden banada vermişleri adı Arnica eczaneden almıştım.jel morluklara kasılmalara çok ii gelmişti. aslında şişmeler için yine kullansam iyi gelir heralde unutmuşum.
memnunmusun şekil az çok bellimi. çok belli olmasada bize resim koyarmısın. senin hevesine mutluluğuna bizde ortak olalım.
benim bir arkadaşım vardı onun da ayağı hep takılırdı ve o şöyle derdi...'gene biri bana beğenerek baktı' yağlarına birşey olmaz merak etme tereyağ kutusunu yere düşürünce bişey olurmu.sen takıl ama düşmemeye bak.tabi söylediniz ayak burkulması yalanlarını şimdi başınızda dolaşıyor dimiiiii :))
bu sabah yine yürürken ayağım taşa takıldı ve tabir-i caizse havaya kadar zıpladım.
Bacağımdaki tüm yağlar yerinden oynadı gibi oldu.
Siz de takılıyor musunuz benim gibi yüyürken, yoksa bizim istanbulun yolları mı çok bozuk
ya da ben yürümeyi bilmiyorum :)
bu takılma olayı yağları tutundukları yerden ayırır mı acaba
fikri olan var mı
aaa
benimki boş a4 tü
hastane isminin olmaması sorun olmadı mı? Hastane ismi olmadan nasıl rapor olur ki? Kabul eidliyor mu?
o kdar çabuk herşeyde eriycekse robot gibi yaşayalım ..yadahiç hareket etmeyelim..gerçi dün otobüsle giderken bende düşündüm baktım abacaklarım titiryo arabanın hareket halinde olmasından dolayı o bile bana acaba yağlar erir mi diye düşündürdü :)))...ama sanmıyorum ya o kadar kolaysa insanlar bu kadar kiloyu alamazdı herhalde...
kızlar sizin bacaklarınıza yapılacak işlemin çizimi muayenede mi yapıldı yoksa ameliyata girmeden mi?
Purplecity yazdıkların aklımı çok karıştırdı. Şimdi Dr un bize yapacagı hücre enj degil mı?
foruma girmeyeli baya olmştu purplecity geçmş olsn çok sevndm krtulmana. ben hala bi adım atmş değilm korkuyorm :) annem söylenp duruyo ztn Allah daha büyük bi dert verecek göreceksn diyo, insanlar nelerle yaşıyolar senin şu kafana taktığına bak diyoof ya deliriciymm.
birisi de bana destek olsa dese ki tamam haklısn sni anlıyorm seninle gelirm ben sana bakarm falan ama yokbir şeyler yolunda gitmezse ve ailemin haberi olursa bana çk kızarlar o yzden böyle kararsız kaldm ya. bir de ikinci hatta üçüncü işleme gerek dyanları görünce hevesim tamamen kırılıyor yahu. o ne öyle. :/ tek seferde olsn bitsn işte zaten korkuyorz benm bacaklarm ince ve çok zayıfım neremden yağ çksn ki, hç sanmıyorm. silikon desem o da alta taksa üstü ince durcak bu defa :)) purplecity bacaklarm senin gibi olsaydı asla dokndurmazdmm delirmişsn sen :)
doktor bana superdry tekniğinini uygulayacağını söylemişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?