purplecity gayet guzel gorunuyo bacaklarinumarim erime olmaz. benim 10 nisanda 2. ay dolacak ama erime devam ediyo. aksama dogru da sisme devam edio hala cok sistiginde arasi kapaniyo artik.sabahlari falan kapanmiyo
arkadaşlık teklifi göndermiştim benide kabul edermisin cnm?
arzu senin bacaklarına ne kadar yağ kondu?belindende alındı mı?alınan yerler sonra şiştimi?bacakların yanlrından alınmışmıydı?
kızlar yağınız azsa ve bacakların arası çok açıksa çözüm silikon bence..böyle erirmi diye sürekli düşünücez mi yaaaa.
arzu senin bacaklarına ne kadar yağ kondu?belindende alındı mı?alınan yerler sonra şiştimi?bacakların yanlrından alınmışmıydı?
ama o da zor...kesilmesi lazım diz arkalarının...
bir de kas yapın uygun mu onu bilmek lazım.
bazı resimler var internette davul tokmağı gibi
Saddy sen benim aylardır arkadaşımsın zaten[/QUOTE)
evet uzun zmn önce teklif göndermiştim ama fotoğraflarını hiç göremedim ben senin oyüzden henüz kabul etmediğini sanmıştım canım ve hala da göremiyorum ama :44:
bacağım kalın silikon olmuyor,yağım da yok.bukadar eziyete değer mi eridimi eridimi diye düşünmek.ben ümitsizliğe kapıldım valla.bende 40-50 gr yağım varmış yaaa..
Saddy sen benim aylardır arkadaşımsın zaten[/QUOTE)
evet uzun zmn önce teklif göndermiştim ama fotoğraflarını hiç göremedim ben senin oyüzden henüz kabul etmediğini sanmıştım canım ve hala da göremiyorum ama :44:[/QUOTE
Bir gün sonra resimleri kaldırdım
Benim göbeğimin etrafından bel yanlarından ve belimin arka iki yanından yağ alındı korse giymedim , şişlik de olmadı , olduysa da ben farketmedim , bir de diz çevresi ve diz içlerinden yağ alındı, bacaklarımın dizden ta bileklerine kadar da yağ alındı .bana ameliyattan sonraki kontrolümde sorduğumda pansuman odasında iken hatrılamıyorum nekadar koyduğumuzu demişti, ofisinde de sormayı unutmuşum , ama mail atıp soracağım :)
sabah uyandığımda ölçtüm 33 er cm olmuşlardı iki bacağımda. şu an ise ikisi de 34,5 olmuşlar.. karar versinler artık sabit kalsınlar en azından bu ölçüde :))) kızlar bu arada yine 2 resim ekledimilk defa ayakkabılı.
PALMADORO arkadaşın durumundan haberdar et bizleri.. foto da ekleyin lütfen :)
canım sana 90'ar cc den toplam 180 cc yağ konulmamışmıydı?
ben öyle konuştuğumuzu hatırlıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?