Bacak dolgusu yaptıran var mı?

purplecity gayet guzel gorunuyo bacaklarin umarim erime olmaz. benim 10 nisanda 2. ay dolacak ama erime devam ediyo. aksama dogru da sisme devam edio hala cok sistiginde arasi kapaniyo artik.sabahlari falan kapanmiyo

seda sayan arada bir yaptırıyormuş... bizim iş de ona dönmesin sonra...erimesin mümkünse:)
ama dr bana eridikten sonra kalan kısım size yetecektir demişti.
ondan dolayı umutluyum.
olmazsa rötüş olur artık. madem para almıyormuş....

kızlar yağınız azsa ve bacakların arası çok açıksa çözüm silikon bence..böyle erirmi diye sürekli düşünücez mi yaaaa.

arzu senin bacaklarına ne kadar yağ kondu?belindende alındı mı?alınan yerler sonra şiştimi?bacakların yanlrından alınmışmıydı?

arzu senin bacaklarına ne kadar yağ kondu?belindende alındı mı?alınan yerler sonra şiştimi?bacakların yanlrından alınmışmıydı?

Benim göbeğimin etrafından bel yanlarından ve belimin arka iki yanından yağ alındı korse giymedim , şişlik de olmadı , olduysa da ben farketmedim , bir de diz çevresi ve diz içlerinden yağ alındı, bacaklarımın dizden ta bileklerine kadar da yağ alındı .bana ameliyattan sonraki kontrolümde sorduğumda pansuman odasında iken hatrılamıyorum nekadar koyduğumuzu demişti, ofisinde de sormayı unutmuşum , ama mail atıp soracağım :)

kızlar yağınız azsa ve bacakların arası çok açıksa çözüm silikon bence..böyle erirmi diye sürekli düşünücez mi yaaaa.

ama o da zor...kesilmesi lazım diz arkalarının...
bir de kas yapın uygun mu onu bilmek lazım.
bazı resimler var internette davul tokmağı gibi

Sen benim son resimlerimi de gördün bacaklarım hakkında hiç yorum yapmadın , okadar mı kötü görünüyorlar

arzucum bugün incelemek için açtım ama yoklardı.o kadar yoğundum ki ayrıntılara dikkat edemedim.bana bir eski bir yeni halini atarsan mukayese edebilirim.ama lütfen resimleri parlak siyah çorapla ve yukarıdan çekmeyin.bacak güzelse bile iyi durmuyor.

ama o da zor...kesilmesi lazım diz arkalarının...
bir de kas yapın uygun mu onu bilmek lazım.
bazı resimler var internette davul tokmağı gibi

bacağım kalın silikon olmuyor,yağım da yok.bukadar eziyete değer mi eridimi eridimi diye düşünmek.ben ümitsizliğe kapıldım valla.bende 40-50 gr yağım varmış yaaa..

sabah uyandığımda ölçtüm 33 er cm olmuşlardı iki bacağımda. şu an ise ikisi de 34,5 olmuşlar.. karar versinler artık sabit kalsınlar en azından bu ölçüde :))) kızlar bu arada yine 2 resim ekledimilk defa ayakkabılı.

PALMADORO arkadaşın durumundan haberdar et bizleri.. foto da ekleyin lütfen :)

Saddy arzuxx kaldırdı fotolarını ondan göremiyorsun :) ama ekler herhalde tekrardan bizler de takip ederiz gelişimini :)

bacağım kalın silikon olmuyor,yağım da yok.bukadar eziyete değer mi eridimi eridimi diye düşünmek.ben ümitsizliğe kapıldım valla.bende 40-50 gr yağım varmış yaaa..

boy ve kilo oranı neydi sizin acaba?bende aslında silikon anca patlar beni diye düşünüyorum ama malesef tek başıma olacağım için korkuyorum içimde bi korku var yani ve buyüzden yağ enj. düşünüyorum artık napayım da işte bende yağ çıkmaz diye endişeliym.1.56 boya şuan 50 kiloyum ama ruh halime göre zayıflayadabiliyorum hemen.bu yağ çıkmazsada napacam bilmiyorum

PURPLECİTY; inan bacakların çok düzgün görünüyor. Dert etmeni gerektirecek bir durum yok. Ameliyat önceside zaten sorunlu değil diye defalarca yazdım sana. Rahat rahat giy istediklerini.

canım sana 90'ar cc den toplam 180 cc yağ konulmamışmıydı?
ben öyle konuştuğumuzu hatırlıyorum.

purplecity senin bacaklarındaki sorunu sonunda gördüm
bence bacaklarının iç kısmı çok güzel olmuş, dr başarılı bir iş çıkarmış
yalnız senin bacaklarının dış kısmı biraz kavisli, oralardan daha çok yağ alması gerekirmiş

kızlar ben bugün etek giydim topuklu ayakkabıyla , sonra da konsere gittim :)
purplecity , siyah parlak çorap giydim :)) aynadan kontrol ettim, kötü durmuyordu :)) (ama sana katılıyorum, fotolarda genelde kötü çıkıyor parlak çorap)

etek giyince sanki erkek arkadaşım beni daha çok sevmeye başladı (yanlış anlaşılmasın zaten seviyodu :) ama daha bi ilgili davranıyo sanki, ya da bana öyle geliyo, çok enteresan :)) bütün gün bana ne şeker olmuşsun deyip durdu :))))

dilediğin gibi elbise , etek giymek çok güzel bir duyguymuş
bu duyguyu en kısa zamanda hepinizin yaşamasını temenni ediyorum
bu çatı altındaki herkes , hepimiz mutlu olalım, çünkü bunu hakediyoruz artık

Son düzenleme:
Teşekkürler DELPHİNE evet bir yerlerde bir hata var demek ki dış kısımlardaki fazlalıkmış :) çok sevindim senin adına :)) çok mutlu oldum her şey güzel devam etsin sonsuza dek :)) dediğin gibi inşallah hepimiz için de her şey güzel olur ve gerçekten hak ettik artık bunu :)))

canım sana 90'ar cc den toplam 180 cc yağ konulmamışmıydı?
ben öyle konuştuğumuzu hatırlıyorum.

Hyır hayatım yanlış hatırlıyorsun , doktor bana senin ancak çıksa çıksa 170-180 cc yağın çıkar demişti , ameliyattan sonra da öğrenemedim nekadar yağ bulduğunu doktorun mesaj atıp soracağım ,kayıtlarından bulsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…