sevcan nasıl oldun,
rötuş için de aynı miktar ödenmiyordur herhaldee....aaa..
yanlış anlaşılmasın yazı benim değil...
bir arkadaş yaklaşık 1 sene önce yaptırmış yağ enjeksiyonu.
görenleriniz vardır mutlaka ama ben yine de vicdan yaptım, paylaşayım dedim.
bu operasyonu çok isteyen biri olarak benim kafam karıştı...sizin???
bunu yazan hangi üye yazarmısın lütfen geçmişte yazdıklarını okumak istiyorum.çok canım sıkıldı şu anda moralimi bozdu bu yazı.aslında herşeyi göze alıp gitmiyormuyuz ,bunları bilmiyormuyuz sanki.tabikide estetik günah bunuda biliyoruz araştırmıştım zaten ve bunu asla inkar etmiyor ve yaradana sığınıyorum bizleri affetsin kulları çok aciz işte yaşamın akışına kapılıyorlar.sağlık açısından bilemiyorum sakıncasını ama kanser riskimiz hep var zaten.bacağını yaptıranlar olmuyor sadece kanseri.ayrıca sanırım o kişiye yağlar sorun yaratmış heralde yada önceden dolaşım bozukluğu varmış.
[/QUOTEArkadaşlar...boş yere kafanızı karıştırmayın ve her yazılana itibar etmeyin...
Konu kapatılmış zaten.
O yazıyı yazan kişi,büyük bir ihtimalle çalıştığı doktorun yanından ayrılmış! (bu ayrılışın epey problemli sonuçlandığını
düşünüyorum)
.
bunu yazan hangi üye yazarmısın lütfen geçmişte yazdıklarını okumak istiyorum.çok canım sıkıldı şu anda moralimi bozdu bu yazı.aslında herşeyi göze alıp gitmiyormuyuz ,bunları bilmiyormuyuz sanki.tabikide estetik günah bunuda biliyoruz araştırmıştım zaten ve bunu asla inkar etmiyor ve yaradana sığınıyorum bizleri affetsin kulları çok aciz işte yaşamın akışına kapılıyorlar.sağlık açısından bilemiyorum sakıncasını ama kanser riskimiz hep var zaten.bacağını yaptıranlar olmuyor sadece kanseri.ayrıca sanırım o kişiye yağlar sorun yaratmış heralde yada önceden dolaşım bozukluğu varmış.
[/QUOTEArkadaşlar...boş yere kafanızı karıştırmayın ve her yazılana itibar etmeyin...
Konu kapatılmış zaten.
O yazıyı yazan kişi,büyük bir ihtimalle çalıştığı doktorun yanından ayrılmış! (bu ayrılışın epey problemli sonuçlandığını
düşünüyorum)
.
olabilir. ilk yazısı çok umutlu zaten ama diğer topiklerde resmi görmüşler çok beğenmişler filan...bilemedim size bir danışayım istedim.
ben 5 mayıs ta oluyorum operasyonu. sabahtan beri bu yazıyı düşündüm. bir de onun yaptırdığı doktor farklı.
ünlüler neler yaptırıyo ya... Allah bizleri sevdiklerimize bağışlasın
yine asıl soracağımı unuttum yaa:))
şu öğretmenevi zubeydehanimogretmenevi mi?
ne kadara kaldı burada kalan arkadaşlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?