Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Kızlar yaaa şu bi kaç gündür çok yoruldum uzun süre ayakta kalmam ve ordan oraya saatlerce yürümem gerekti sanırım yağlarımı erittim daha. ilk haftalar önemli diyorlar ya sanırım benim ondan hızla bir erime oldu (( sağ bacak 34, sol bacak 34,5 olmuş ((

resimde çok düzgün görünüyolar purplecity sen aralıkmı kapattırmıştın ne zaman yaptırdın istanbuldamı olmuştu ameliyatın.

16. günüm bugün.istanbuldaki doktora oldum evet. DELPHİNE ile aynı doktor bizimkisi. albümümde ilk hali de var. aralıktı tabi bacağım parantez şeklinde..

16. günüm bugün.istanbuldaki doktora oldum evet. DELPHİNE ile aynı doktor bizimkisi. albümümde ilk hali de var. aralıktı tabi bacağım parantez şeklinde..

Canım beni eklediğin için teşekkür ederim..albümüne baktım...resimler enson hangi gün bilmiyorum ama hepsi de çok güzel..

eriyor demene üzüldüm..inşallah sana öyle geliyordur biçimli olmuş gerçekten.

.

purplecity erimiyodur heralde şişlerin inmiştir boyun ve kilon kaç ki kalınlık yeterli değilmi?

rica ederim. ben de teşekkür ederim KEYPAD. en yenisini 3 gün önce eklenmiştim fotoğraflarımın. bugün ölçtüm eve yine erime olmuş. şimdiden böyle konuşmak doğru mu bilmiyorum en az 1 ay geçşin ya da 2 ay bakalım ne kadarı kalacak bana... ben yine foto eklicem bakalım karşılaştırma yapmamız için fikir olsun diye.

purplecity erimiyodur heralde şişlerin inmiştir boyun ve kilon kaç ki kalınlık yeterli değilmi?

boyum 1.60 kilom 52.. kalınlık üst bacaklarla orantılı yalnız altlar düzgün değil hala tam olarak. yeni olmasına rağmen aralık var hala ve de erimeye devam ederse o aralık daha da artacak endişem bu işte sadece...

canım sen de 3. haftaya girmişsin
şişlerin inmeye başladığı haftaya yani
yağların erimemiştir, şişler inmiştir
bi de senin resimlerini kız kardeşime gösterdim
ameliyat olmamış halini gösterdim önce, " aa, çok güzel olmuş" dedi
senin ameliyat olmamış halini bile ameliyatlı sandı :)))) bu yüzden üzülme , tamamı erise bile senin bacakların düzgün
ayrıca yeterli bi aralık tabii ki olacak, yoksa odun gibi dümdüz bir görüntü olur

DELPHİNE; gerçekten mi :))) mutlu oldum şimdi bak. dediğin gibi riskli bir hafta başladı benim için inşallah güzel güzel atlatırım bu haftayı da artık korkmak istemiyorum yaaa eğer biraz yürümek zorunda kalayım attığım her adım eziyet oluyor bana vicdan azabı çekiyorum sanki her adımda yağlarımı yakıyormuşum gibi düşünüyorum bu durum çok kötü... en iyisi 1 ayı doldurayım aylık takip en iyisi olacak sanırım yoksa böyle hergün eziyet ediyorum kendime de..

yahu sonunda ölüm yok ya :) bu kadar üzülme
herşeyin çaresi var ölüm hariç

evet Allah'a şükür tabi ki sağlık olsun haklısın.... ölüm yok ama para da yok bi daha :)))

evet haklısın şimdiden keyfimi kaçırmayayım Allah'tan ümit kesilmez (ya erimezse ümidi =) ) doğru, doktorla konuşmuştuk fiyatı öyleymiş.

evet haklısın şimdiden keyfimi kaçırmayayım Allah'tan ümit kesilmez (ya erimezse ümidi =) ) doğru, doktorla konuşmuştuk fiyatı öyleymiş.

ben de bu akşam ameliyattan sonra ilk kez eve geç geldim
şu an inanılmaz şiş bacaklarım
yani sabah tam istediğim incelikle ama akşamları korkunç
bak bunun çaresi yok mesela :) ama takmıyorum , baktım zamanla durum düzelmedi
ben de incelttiririm , sabahları istediğimden ince olur ama en azından bir iki saate şişerek istediğim ölçüye gelir (madem şişiyorum böyle bir çözüm buldum:)

purplecity gayet guzel gorunuyo bacaklarin umarim erime olmaz. benim 10 nisanda 2. ay dolacak ama erime devam ediyo. aksama dogru da sisme devam edio hala cok sistiginde arasi kapaniyo artik.sabahlari falan kapanmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…