Bacak dolgusu yaptıran var mı?

ay aylin sağol canım
samimi teşekkürler öncesi ve sonrası fotoğrafların varmı peki çok ağrın falan olmadımı silikonda

Canm neden az yag koyuldu senmi az istedin?valla ben mekadar yag varsa hepsi loyun dicem:) ince bacaklardan biktim artik..ama merak ettigim bacaklara konulan yag yine erirmi?eski halini alii bacaklar?dr.sordunmu canm

ben az yağ koyun demedim aksine doktor ikincisi gerekir demişti. ama neye dayanarak dedi bilmiyorum. kimine çok yap koyuyor kimine böyle az.

KAR TANEM senin bacakların sanki operasyon geçirmiş gibi görünüyor :) inan problem yok gibi. çok çok az bir işlemle aklındaki bacaklara kavuşursun inan.. (inşallah)

Kizlar bu amelyat fiyati nedir? Ben daha arastirmadim ilk kk.da basladim bilgileeye sizlerle..sonucta siz amelyat olmussunuz en guzel bilgileri sizlerden alirim tabi müsade olursa.

KAR TANEM senin bacakların sanki operasyon geçirmiş gibi görünüyor :) inan problem yok gibi. çok çok az bir işlemle aklındaki bacaklara kavuşursun inan.. (inşallah)

Canm yaa cok sagol tatlim..ama cok inceler icleri biraz dolsa güzel olcak.canm yag transferi masil oluyo ?

kar tanesi cektigin eziyete degmez. gayet guzeller. bence hic bulasma
ha kasınıyorum diosan yag enjektesi yaptır ama senin yerinde olsam hic kafama takmazdım

kar tanesi bencede bacakların güzel kemiklerin düz sana yapılıcak işlem bence diz çevrendeki yağların alınması ve hemen dizin altındaki bölgenin hafiften dolması aşagı tarafın zaten birleşik ben başka bir sorun göremedim senin bacaklarında yaptırmasanda olur hatta sadece diz çevreni yaptırsan yine kontürü düzelmiş olur bacagın

kızlar birden de yagları bol bol depolatmayın yag cok konulunca daha az ericek die bişey yok artı birden fazla yüklenildiginde bacakta yırtıklar çıkıyo benim 2ci amelıyatta öyle oldu yag fazla enjekte edildi ve yag konulan yerin derisi hafif çatladı

Canm cok sagol.dizlesim zaten ince bide yag alinirsa nolur:) benim istedig aralarda bosluk olmasin.

Canm cok sagol.dizlesim zaten ince bide yag alinirsa nolur:) benim istedig aralarda bosluk olmasin.

Kızlarr profilime resim koydum sizce nasıl bi işlem lazım yorum istiyorum...yaptıran arkadaşlar deneyimliler sonuçta...şu incelikten kurtulmak lazım...diz içleri fena...içe de dolgu lazım...

canım ama düzgün bir bacakta birleştirince 3 noktada açıklıkgın zaten olması gerekiyor 1. nokta üst kısım bikini bölgesinin hemen altı 2. nokta diz bölümü yani hemen dizin altı 3. nokta bileklerin arasındaki boşluk diz çevreni yaptırırsan zaten öyle fazla bir açıklık olmıcak bak benim alındı mesela diz içi yaglarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…