sağol canm.işte ben bu çırpı bacaklarımın kalın olduğunu görmek çok istiyorum.sanada hayırlı amelyatlar canım.inşallah çok güzel geçer.sonuçlarını bizlede paylaş canım.kartanem bacakların çok güzel görünüyor tamam çarpık ama sorunlu değil bence hepimizden daha kolay olur ameliyatın benim de ayın 17 sinde ameliyatım var.
ee ozaman benim bacaklarıma yapmazlarmı yağ transferi...?? tam dediğin gibi boşluklar bacaklarımda var...offfff kafam iyice karıştı kızlar :Scanım ama düzgün bir bacakta birleştirince 3 noktada açıklıkgın zaten olması gerekiyor 1. nokta üst kısım bikini bölgesinin hemen altı 2. nokta diz bölümü yani hemen dizin altı 3. nokta bileklerin arasındaki boşluk diz çevreni yaptırırsan zaten öyle fazla bir açıklık olmıcak bak benim alındı mesela diz içi yaglarım
kızlar birden de yagları bol bol depolatmayın yag cok konulunca daha az ericek die bişey yok artı birden fazla yüklenildiginde bacakta yırtıklar çıkıyo benim 2ci amelıyatta öyle oldu yag fazla enjekte edildi ve yag konulan yerin derisi hafif çatladı
Kızlar sonunda ameliyat tarihimi aldım palmadoro dan birgün önce ameliyatım olacak kısmetse 17 nisan salı sabah saat 9 da( çook korkuyorum işaalh bu çektiğimiz strese heyacana daha sonrası yaşayacağımız acılara (ki işallah puplecıty gibi acı çekmez kimse) değecek bir ameliyat olur. Bana söylemek yazmak istediklerinizi yinede fikir olsun diye şunu da unutma dediğiniz herşeyi mesaj atın. şimdiden içimi heyacan mı desem stres mi desem ne desem bilmiyorum içim pır pır yani.Herkez hayal ettiği gibi bacaklara kavuşması dileğimle.
Kızlarr profilime resim koydum sizce nasıl bi işlem lazım yorum istiyorum...yaptıran arkadaşlar deneyimliler sonuçta...şu incelikten kurtulmak lazım...diz içleri fena...içe de dolgu lazım...
kaas adına sevindim canım hangi doktor ve fiyat nedir özelden yazarmısın bana ve senin foton varmı görebilirmiyim
kar tanesi senin bacaklarında başarı oranını daha yüksek buluyorum ben ezzanın bacaklarına göre, çünkü orta kısmın zaten birleşiyor cok açıklıgın yok ama ezzanın aradaki boşlugu benim eski bacaklarım gibi acık mesela ezzada ortadaki açıklıgın kapanmasını istiyorsa tam anlamıyla onada 2. operasyon gerekicektir die düşünüyorum ama bu tamamen benim fikrim
sendeki sorun cok büyük diil bence benim ilk hallerinden bile iyiler evet nasıl kilo aldıgımızda çatlaklarımız oluşuyor deri açılıyor ister istemez aynı hamilelikteki gibi düşün benim bacaklarımda öyle oldu şahsen zayıf oldugu için yag enjekte edildiginde hafif yırtıklar oluştu ama onları takmıyorum ben beyaz tenlı oldugum için göze çarpmıyor
@KARTANEMkartanem bacakların çok güzel görünüyor tamam çarpık ama sorunlu değil bence hepimizden daha kolay olur ameliyatın benim de ayın 17 sinde ameliyatım var.
KAAS; hadi gözün aydın. İnşallah istediğin gibi olur herşey. Fiyatı bana özelden yazarmısın? Ameliyat nasıl olacak genel anestezi mi yoksa SAMİMİ de olduğu gibi belden iğne mi yapacak sana?
kartenem bacakların gayet güzel... ama seni çok iyi anlıyorum canm banada burdaki arkadaşlar sağolsunlar defalarca söylediler
bacakların güzel yaptırma diye ama kafaya taktınmu bi kere kimseyi dinlemiyorsn inşallah en yakın zamanda
kurtuluruz bu sıkıntıdan
hayırlısı olsun canım...inşallah memnun kalırsın herşeyden.
canım nerde amelyat olcan?birde fiyatını öğrene bilirmiyim sakıncası yoksa
KAR_TANEM ; şimdi fotoğrafınızı gördüm. Siz bu bacaklarla ameliyat mı olacaksınız :) Başka birşey yazmıyorum. Kolay gelsin :))
kar tanem iyimisin sen.Ameliyata karar vermeden önce ameliyat olan birinin baştan itibaren yanında ol bakalım.YA ben anlamıyorum bu nasıl bir durum bizim ameliyat olmuş halimiz bile böyle olamaz ki.
Canm neden az yag koyuldu senmi az istedin?valla ben mekadar yag varsa hepsi loyun dicem:) ince bacaklardan biktim artik..ama merak ettigim bacaklara konulan yag yine erirmi?eski halini alii bacaklar?dr.sordunmu canm
su ana kadar burada tek ıncebacaklıydım :)) hosgeldın . ben amalıyat oncesı foto yukleyemıyorum bır tek sonrası var ama ıyıkı yaptırmısım . bacaklarım bıraz normallestı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?