Bacak dolgusu yaptıran var mı?

ay aylin sağol canım
samimi teşekkürler öncesi ve sonrası fotoğrafların varmı peki çok ağrın falan olmadımı silikonda
canım önceden ameliyat sonrası resmim vardı kaldırdım. benim ameliyatım çok kolay oldu ağrım sızım yok denilecek kadar azdı.dr'um bile bu duruma şaşırmıştı:)

hayırlısı olsun canım inan çok mutlu oldum:) hiç korkma etek giyeceğin günleri hayal et iyi düşün iyi olsun:)

canım ben burdayım:)iyiyim çok şükür etek elbise ve tayt giyebiliyorum artık.şekli gün geçtikçe daha güzel oluyor.birde benim bacaklarım gerçekten çok eğriydi kaas arkadaşımda gördü önceki halini şimdi ki hali olabileceğinin en iyisi.inş.isteyen herkes bu mutluluğu tadar:)

samimi
anladım canım çok şanslıymışsın ozaman bünyen farklıymış demek ki çok sevindim senin adına peki sonrasında yada özelden foto göndermen mümkünmü görmek açısından merak ettim
hangi doktora yaptırdın canım ne kadara msj atarmısın

Kızlar eklediğim resimlerde bacaklarımı zaten birleştirmeden çektim...yarın tekrar bir iki resim koyarım ayaklarımı bir de birleştirerek çekeyim...2. operasyon gözümü korkutur kesinlikle...bir seferde kurtulabileceksem yaptırıcam ama 2. bir operasyona evet diyemem gibi geliyor...

ezzra bence de ince görünüyor bacakların... yağ enjeksiyonu güzel olacak sende bence

kızlar kusura bakmayın sakın herkez bana dr. ve fiyatı sormuş ama tek tek inanın ki yanıtlayamam sadece yazıları takip edebiliyorum 3 sayfa yazıyı tam yarım saat oldu okumaya çalışıyorum şu mesajıda çok zorlanarak atıyorum internetim o kadar yavaşki bilgisayarcı gelmesi gerekiyor bilgisayara dün kendi kendine birşeyler oldu anlamadık samiminin doktoru yağ enjeksiyonu yaptırıyorum ben yanlız şöyle yardımcı olmaya çalışayım ist dr.tam yarı fiyatı...

ayrıca şans dileyen tüm arkadaşlara teşekkürler....

belki bilgisayar olmazsa yazamayabilirim çünkü çok zorlanıyorum ama bana tüm yazdıklarını okuyorum formu takip ediyorum zorda olsa..

herkez dilediği gibi bacaklara kavuşması dileklerimle....

kaas bilgisayarının geçmişini silmeden verme bilgisayarcıya resimlerine ve yazdıklarına kadar herşeyi görebilir.sayfanın üst sağ köşesinde ing.anahtarı işareti var oradan geçmişe gir ve hepsini aylık geçmiş olarak ayarla ve sil.

Son düzenleme:
geçen sene çok daha sık takip ediyordum ama olmayınca bir süre takibi bıraktım.şimdi ise her şeyi ayarladım pazartesiye en geç salıya gün alacağım operasyon için. silikonda anlaştık doktorla. samimi sende silikon yaptırmışsın canım nasıl 1 hafta da toparlanıyor musun? benim o sürede işe dönmem gerekli çünkü

ben doktra gtcem ıncelttrcm backlarımı

buradaki arkadaşlar inceliğinden şikayetçi zaten...
kalınlaştırmak için yağ enjeksiyonu ya da silikon operasyonu ile ilgili bir bölüm..

bir de senin sesli harflerin kalanı nereye gitmiş? yazdıklarını anlamak çok zor...:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…