ben doktra gtcem ıncelttrcm backlarımı
Kızlar eklediğim resimlerde bacaklarımı zaten birleştirmeden çektim...yarın tekrar bir iki resim koyarım ayaklarımı bir de birleştirerek çekeyim...2. operasyon gözümü korkutur kesinlikle...bir seferde kurtulabileceksem yaptırıcam ama 2. bir operasyona evet diyemem gibi geliyor...
Bu arada bazı arkadaşlar rumuz değiştirmişler sanırım.O nedenle kişileri karıştırdım ben baya.
ezzra benim bacaklarımla ilgili görüşlerini objeltif çekinmeden yazarsan sevinirim. seninkiler düzelttirmeye çok müsait bence diz içlerini alırlar başka bişey yok sende.ama sen ne yaptırmak istiyosun bilmiyorum.
Bu arada bazı arkadaşlar rumuz değiştirmişler sanırım.O nedenle kişileri karıştırdım ben baya.
tekbenmiym... senin ameliyat olmadan önce bacaklarının fotosu yokmu
merak ettim eski halini şu an çok güzeller maşaallah
çok teşk ederim cevabın için çok sagol zaten bende ımplanttan yana degildim ben en ıyısı ılk doktoruma gerı dönüp yag enjeksıyonu nu yaptırıyım ya ben özelden bir türlü msj gönderemiyorum panelden özel msj göndermeyı seçin dıyor ama panelde de öyle bir seçenek yok neyse cevabın bile yeterlı geldı iz bıraktıgını bende biliyordum birde ünlü bir doktor onur erolda tavsıye etmıyordu bu yöntemı belkıde gıttıgım 2 cı doktorun bu yöntem işine geldı ılk gittgim doktorda hıfzı velıdedeoglu acaba hakkında bilginiz varmı netten baktıgıma göre iyi bir doktor ama tabıkı arastırmak gerekır size çok teşk edıyorum iyi aksamlar
kızlar bazen diyorum ki acaba bizim bacakların da farklı, kendine has karakterleri mi var...:)
baksanıza mesela bu kızda ne kadar tatlı durmuş:
(merhaba ben poliyanna:))))
Eki Görüntüle 388330
kızlar bazen diyorum ki acaba bizim bacakların da farklı, kendine has karakterleri mi var...:)
baksanıza mesela bu kızda ne kadar tatlı durmuş:
(merhaba ben poliyanna:))))
Eki Görüntüle 388330
canım sana özelden cvp yazdım:)kaas da izmirde benim druma ameliyat olcakistanbuldamı olucaksın peki kaas operasyonu
benim hiç ağrım olmamasına rağmen 4 saatlik işte bile çalışamamıştım ağrın sızın olmasada ayakta durmak çok zor oluyor çünkü bir süre dümdüz duramıcaksın ve otururken ayaklarını uzatma ihtiyacı duyacaksın dinlenmek çok önemli çünkügeçen sene çok daha sık takip ediyordum ama olmayınca bir süre takibi bıraktım.şimdi ise her şeyi ayarladım pazartesiye en geç salıya gün alacağım operasyon için. silikonda anlaştık doktorla. samimi sende silikon yaptırmışsın canım nasıl 1 hafta da toparlanıyor musun? benim o sürede işe dönmem gerekli çünkü
SAMİMİ ; sen belden iğne olmuştun değil mi? Belden iğne olmak beni genel anesteziden daha çok korkutuyor. Bel çok riskli bir bölge. Genel anesteziyi tercih ederdim herhalde...
benmde 19. günüm ve gittikçe inceldi backlarım hele dün hiç şiş fln yoktu normale dönüyo ama en normale döndü yani anlamadım ki neden ameliyat oldum ben...eski halinden çok bi fark yok yani...kalan yağ herhalde miligramlarla ölçülür.. çok üzülüyorum o kadar para o kadar eziyet ve hala daha bacakalrımı kıvırarark oturamıyorum bile...değdimi diyorum bu kadar şeye..çok üsgünüm..ama olan oldu...eridi gitti hepsi yada zaten bişey yoktu bizim ilk başlarda güzel olmuş deidğimiz şey sadece şişliklerden ibaretti...kandırılıyoruz mu acaba...yani eğer yağ fazlalığı çıkıntısı olanlar fln varsa onlar için ideal olabilir yağ alınan yerler belki bacağın düzgün durmasını sağlar ama yağ konulan yerler zamanla yalan oluyomuş bunu gördüm...şimdi elimde ne var hiç bişey(((..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?