Bacak dolgusu yaptıran var mı?

KAAS; hepimiz ücreti merak ediyoruz. Buraya yaz gitsin. Hepimiz öğrenelim. Birde ameliyatın genel anestezimi olacak yoksa belden iğne mi yapılacak? Yazarmısın? Senin gittiğin doktor genel anestezi yapmıyor bildiğim kadarı ile. SAMİMİ ; bile silikonu genel anestezi ile olmamıştı...

SAMİMİ ; sen belden iğne olmuştun değil mi? Belden iğne olmak beni genel anesteziden daha çok korkutuyor. Bel çok riskli bir bölge. Genel anesteziyi tercih ederdim herhalde...

ezzra benim bacaklarımla ilgili görüşlerini objeltif çekinmeden yazarsan sevinirim. seninkiler düzelttirmeye çok müsait bence diz içlerini alırlar başka bişey yok sende.ama sen ne yaptırmak istiyosun bilmiyorum.

Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır girip yorum yazamadım,kusuruma bakmayın.Burayı bırakmayacağıma dair söz vermiştim ve bu sözümü de unutmadım ama işlerim çok yoğunlaştı.Tuttuğum işin sonunu en iyi şekilde getirmeden bırakmadığım için hem kendimi çok yoruyorum hem de azıcık yardım isteyen arkadaşların işlerine de yardım ediyorum fazlasıyla,kendi işimmiş gibi.Özetle bu aralar okul işlerimden başımı kaşıyamadığım için sizleri yalnız bırakmış gibi görünüyorum ve özür diliyorum...Sayfalar öyle birikmiş ki günlerdir bitirmeye çalışıyorum...Ameliyat olmaya karar verenler var,hakkınızda hayırlısı olsun.Çok güzel bacaklara kavuşun inşallah kızlar.PALMADORO ve KAAS sanırım en yakın ameliyat tarihleri sizin.Biliyorum aklınız çok karışık ama ben herşeyin yolunda gideceğine inanıyorum ve sonunda mutlu olmanız için dua ediyorum.
DİOR yukarıda da bahsettiğim gibi işlerim nedeniyle yorum yazamadım.Haziran'a kadar da bu yoğunluk devam edecek tahmin edersiniz...

Şimdi kendimden bahsedeyim,6 gün sonra 3 ay bitmiş olacak. bacaklarımdaki silikonlarla ilgili ağrı şişlik gibi sıkıntılarım yok.Fakat daha önce de belirttiğim gibi silikonların bileğe doğru bittiği yerin bence yağ ile çok az da olsa dolması ve geçişin daha düz olması lazım.Ama şu an yağım ve param yok :)) şimdilik dar pantolonları da rahatlıkla giymenin özgürlüğü yetiyor bana,ya da pantolonların üzerimde eciş bücüş şekil almaması bile bir olay.Yazın ise deniz kenarına rahat gider miyim bilmiyorum.Bende cesaret de yok biliyorsunuz söylemiştim.Etek veya elbise giymedim.Belki benim yerimde olsanız şimdiye kadar kaç elbise etek giyip eskitmiştiniz ama ben daha yapamadım.Bacağımın kalınlığı 35cm. Önceden 32cm di.Ben de kalın bacak seviyorum ama bilekteki düzeltme olursa doğal bir bacak gibi görüneceğine inanıyorum

Silikon ameliyatından sonra işe başlamanın 3 haftadan önce olacağını pek öngörmüyorum ben ama istisnalar da olabilir belki.Ben baya acı çektim başlarda ama şu an yara yerini çok sıkıştıracak şekilde oturmuyorsam bir acım yok.O acı da sinek ısırığı gibi zaten.Yara izlerim doktorun dediği gibi kırmızılaştı ve sonraları da soluk pembe olacakmış.Ameliyatla ilgili soracağınız her hangi bir sorunuz olursa cevaplarım.

Bu arada bazı arkadaşlar rumuz değiştirmişler sanırım.O nedenle kişileri karıştırdım ben baya.

merhaba tekbenmiyim.

merak ettiklerim arasında sen de vardın. Bir çok arkadaş resimlerini eklediler sağolsunlar.

senden de bekliyoruz. yağ eneksiyonu hakkında genel bir fikrimiz oluştu ama silikon ile ilgili de resim olursa müthiş olur.
teşekkürler geri döndüğün için.

ezzra benim bacaklarımla ilgili görüşlerini objeltif çekinmeden yazarsan sevinirim. seninkiler düzelttirmeye çok müsait bence diz içlerini alırlar başka bişey yok sende.ama sen ne yaptırmak istiyosun bilmiyorum.

Bacakların çok güzel olmuş canım...önceki hallerini bilemiyorum tabi ama...kompleks yapmadan istediğin herşeyi taşıyabilirsin ne güzell...darısı benim bacaklara...ben diz içlerini aldırıp iç taraflara da yağ enjeksiyonu yaptırmak istiyorum ama tek seferde kurtulmalıyım...bir de ben çok detaycıyımdır...keşke dememek adına çok araştırıp bir kerede oh be diyip kurtulmak istiyorum...ama tabi önceden hiçbirşeyin garantisi olmuyor...seninki silikon değil değil mi?bileklerde kalınlaşma işlemi yapıldı mı?

tekbenmiym... senin ameliyat olmadan önce bacaklarının fotosu yokmu
merak ettim eski halini şu an çok güzeller maşaallah

canım var ama albüme değil foruma eklemiştim.Kaçıncı sayfada kaldı bilmiyorum.tarih olarak temmuz ayında filan eklemiştim sadece onu biliyorum. ayrıca teşekkür ederim canım benim...

kızlar bazen diyorum ki acaba bizim bacakların da farklı, kendine has karakterleri mi var...:)
baksanıza mesela bu kızda ne kadar tatlı durmuş:

(merhaba ben poliyanna:))))

kızlar bazen diyorum ki acaba bizim bacakların da farklı, kendine has karakterleri mi var...:)
baksanıza mesela bu kızda ne kadar tatlı durmuş:

(merhaba ben poliyanna:))))

Eki Görüntüle 388330

Canim yaa...) bu kizcenin heryeri ipince oldugundan bacaklar abes durmuyo:)

istanbuldamı olucaksın peki kaas operasyonu
canım sana özelden cvp yazdım:)kaas da izmirde benim druma ameliyat olcak

benim hiç ağrım olmamasına rağmen 4 saatlik işte bile çalışamamıştım ağrın sızın olmasada ayakta durmak çok zor oluyor çünkü bir süre dümdüz duramıcaksın ve otururken ayaklarını uzatma ihtiyacı duyacaksın dinlenmek çok önemli çünkü
SAMİMİ ; sen belden iğne olmuştun değil mi? Belden iğne olmak beni genel anesteziden daha çok korkutuyor. Bel çok riskli bir bölge. Genel anesteziyi tercih ederdim herhalde...

canım ilk önce duyunca bende çok korktum hatta hem anestezi ve hemde kendi dr umlada konuştum genel anesteziden daha sağlıklı ve daha zararsız olduğunu söyledi.zaten ben belimden iğne vurulduğunu hatırlamıyorum bile önce uyutuyorlar kısa süreliğine sonra bir uyanıyorsun iğne vurulmuş bacaklarını hissetmiyorsun bile sonrası uyur uyanık ne korku nede acı hissetmiyorsun.sonrasında bulantıda çekmiyorsun bence bu şekilde daha iyi:)

Şimdi resimlerim için önceden yapılmış yorumlara baktım da bir, ben de bazı arkadaşlara bir çağrı yapayım istedim. KATREE_, KEŞKE ve SERPİL1983 nerelerdesiniz? Çaresizlikle bir yol aradığımız günlerimizi unutmayalım ve bu dertten kurtulmak isteyen arkadaşlarımıza ara sıra da olsa durumumuzdan bahsedelim.Memnun muyuz değil miyiz söyleyelim ki,onlar da bu işi enine boyuna düşünüp ihtimalleri görüp karar verebilsinler.Daha başka isimler de var aklımda ama bunlar ilk aklıma gelenler...

Merhaba DIOR ve kizlar bende buralardayim forumu birakmadim takip ediyorum ama bilgisayarimda sorun var telefondanda yazmak zor oldugu icin yazmiyorum, bende tekbenmiyimle ayni gun ayni doktora silikon ameliyati olmustum hatirlayanlar bilir silikonun bana kalin geldigini dusunuyorum bes gun sonra uc ayim dolacak ve resim ekleyecegim fikrinizi almak icin ama benim fikrim sabit kisa silikonlari biraz kucuguyle degistirmek ve bileklerime yag koydurmak istiyorum ama cok acele etmekte istemiyorum ayrica gercekten zaman gectikce silikon oturdukca sekil guzellesiyor amma velakin silikon yinede bana buyuk....

Son düzenleme:
benmde 19. günüm ve gittikçe inceldi backlarım hele dün hiç şiş fln yoktu normale dönüyo ama en normale döndü yani anlamadım ki neden ameliyat oldum ben...eski halinden çok bi fark yok yani...kalan yağ herhalde miligramlarla ölçülür.. çok üzülüyorum o kadar para o kadar eziyet ve hala daha bacakalrımı kıvırarark oturamıyorum bile...değdimi diyorum bu kadar şeye..çok üsgünüm..ama olan oldu...eridi gitti hepsi yada zaten bişey yoktu bizim ilk başlarda güzel olmuş deidğimiz şey sadece şişliklerden ibaretti...kandırılıyoruz mu acaba...yani eğer yağ fazlalığı çıkıntısı olanlar fln varsa onlar için ideal olabilir yağ alınan yerler belki bacağın düzgün durmasını sağlar ama yağ konulan yerler zamanla yalan oluyomuş bunu gördüm...şimdi elimde ne var hiç bişey (((..........

(arkadaşım ya...çok üzüldüm.galiba biz hicbir zaman istedigimiz bacaklara sahip olamicaz...cektigimiz eziyete degmiyomu off...bende heycanla bacaklarimin kalinlascagi gunu bekliyorum.ama boyle okuyuncada boşversemmi diyorum birde kücuk bebegim var...off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…