Bacak dolgusu yaptıran var mı?

anlayamadım svcan yaaa.hayal etmeye çalışıyorum dizlerini neresi çıkıntı anlayamadım.şiş olmasın onlar.çünkü ayakta çok kalınca yağ alınan yerler acayip şişiyor.

anlayamadım svcan yaaa.hayal etmeye çalışıyorum dizlerini neresi çıkıntı anlayamadım.şiş olmasın onlar.çünkü ayakta çok kalınca yağ alınan yerler acayip şişiyor.

bacaklaırmın dışa doğru olan kısmı...dizlerimden aşağı olan kısım.. iç taraf değil dış taraf..dışa doğru çıkıntı var yani...iç tarafta doluyken ve şişken orantılı duruyordu ama iç taraf eriyince dış taraf kaldı....

bilimiyorum inşlh öledir inşlh....peki ilk zmnlar seninde dışlarda baya çıkıntı var mıydı? ameliyattan sonra oralarda baya şişmiydi?

benim dışlarda aşırı olmasa da çıkıntı vardı, dr alabildiğim kadar yağ alıcam oralardan da dedi
yakın zamana kadar dışa doğru baya kavisli görünüyordu benim de
dr yağ aldığı için ödem olmuş demek ki
çünkü şu an dışlarda o kavis kalmadı

kızlar ya foruma ne oldu hiç kimse yok.kendi aranızda mı konuşuyorsunuz anlamadım.yoksa hayal kırıklığı herkesi vaz mı geçirdi?

arkadaşlar bu bacak dolgusu çarpık bacağı mı düzeltiryor ??

arkadaşlar şu gerçeği farkettim.ameliyat olmadan önce yaşanan sıkıntıya ameliyat olduktan sonra ki hayal kırıklığı on basar.beklentileriniz ameliyattan önce çok yüksek olmasada ameliyattan sonra zirve yapıyor bunu unutmayın.ruhsal yapınız ve beklentileriniz bunu kaldıracaksa ameliyat olun.

TSEMAVİ......arkadaşım aramıza hoş geldin.forumu okursan burada neler oluyor anlarsın,ama bence hiç kafanı karıştırma bak galiba yeni evlisin hayatın tadını çıkar,burada kafan karışırsa bacağında yamuksa evdeki huzurun kaçar.bence okuma bile yazılanları ..

Son düzenleme:

bizim istanbuldaki dr. o kasa 6 ayda bir botoks yapıyormuş yada o kas 4lüymüş tekini iptal ediyormuş ameliyatla aynı anda .hiçbir sakıncası yok dedi.topuklu giyince şişen kasımıza yani.bana da bunu önerdi ama ben kabul etmedim tabi.

canım bilmiyorum ya son zamanlarda cok takıntı yapmaya başladım etek giyemiyorum dar pntolon gitince belli oluyor giydiğim yakısmıyor yani ne bileyim maaliyeti de cok yüksek sanırım vazgeceyim ben en iyisi

Eklentiler

• $548311_306441572758730_100001786694200_741424_123220408_n.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 62
canım bilmiyorum ya son zamanlarda cok takıntı yapmaya başladım etek giyemiyorum dar pntolon gitince belli oluyor giydiğim yakısmıyor yani ne bileyim maaliyeti de cok yüksek sanırım vazgeceyim ben en iyisi

bence de en iyisi çok fazla umutlanmamak...
dün eteklerimi denedim. tabii ki pek fazla yakışmadı
ama çook da kötü olmadığını farkettim.(merhaba yine poliyanna:))

bu yaz da innncecik bacaklarla çevreye verdiğimiz göz rahatsızlığından dolayı özür dilerizzz:)))

sen mutlumusun arzu?giyiyormusun etek.erime varmı

Sanırsam bacaklarımı bitiştirmesem eskisinden daha iyi bacaklarım daha düz iniyor aşağı kadar , ama bitiştirisem ayrık olduğu anlaşılıyor, düz babet giyince de kötü durmuyor, 2 inci operasyonla daha güzel olacağına inanıyorum. etek elbise giyiyyorum düz ayakkabılarla . topuklularla bayağı ayırık duruyor

benim de 2. operasyona ihtiyacım var
diz içlerimden biraz daha yağ alınması lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…