Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Arkadaşlar benim kafam karıştı. AYKR MELıKE daha yeni ameliyat oldular ve ikincisini düşünüyorlar. DıGUCUM ikinci kez ameliyat oldu. Bacak ameliyatı zaten zor bir ameliyat ikincisini düşünemiyorum. Doktorları suçlamak istemiyorum ama ne kadar yağ konulacağını nereye konulacağını biliyorlardır. O zaman neden ikinci keze gerek duyuluyor. ınsan sağlığında Ticari kaygıları düşünmek istemiyorum. Maddi ve manevi anlamda çok zor bir ameliyat.

MELıKE dolgu konusu burda epey tartışılmıştı biliyorsun. ınsan sağlığına etkilerini sordunmu ahmet beye. Bu ameliyat için ne kadar para ödeyeceksin?

Aradan belli bir süre geçince yağlar eriyince tekrar ameliyatı anlıyorum ama yukarda ismini verdiğim arkadaşlar daha yeni ameliyat oldu. ikinci ameliyatın sebebide ilk ameliyatta yağların az konması. Peki neden gerektiği kadar değilde az konuyor bu durumda?

Merhaba Dior
Ben zayıf oldugum için benden çok fazla yağ alamadı doktor yaklaşık 220 cc sanırımçok fazla yağ alinmasida çok sakıncalı biryeri düzelteyim derken diğer yerler çok kötü olabilirbenim en büyük korkum buydu yağ alınan yerlerin bozulması...Çok şükür sanki hiç ameliyat olmamış gibiyim alınan yerler aynen eskisi gibi:)
ayrıca bu macrolani bende çok arastirmistim herhangibir zararı yok zaten olsa Ahmet bey yapmaz mesela alquamid dolgular var onları yapmıyor silikona da karsı çok gerekmedikce yapmıyor
macrolane dolgu ameliyat gibi büyük bir operasyon değil muayne ortamında yapılıyor anestezi vs olmuyorsun
ben daha iyi olmasını istediğim için yaptıracağım canım bunuda denemek istiyorum açıkcası

dior, melike ve diger arkadaşlar sana cevap vereceklerdir ama ben de konunun içinde olduğum için söylemek istedim. Az konmasının nedeni, vücutta yağların az olması. ben de zayıf biriyim..ve doktor bey önden bilgisini verdi bana, sadece göbekten alacağız ve bacaklarda çok az diz içlerinden diye..ben üst bacağa da istedimi söyledim ancak yağların yeterli olmayacağı söyledi.

bir de Ahmet bey'in bir yeri yaparken diğer yeri bozmamak gibi önde tuttuğu bir presibi var. Benim genel izlenimim, Ahmet bey biraz da bu yüzden yağ alırken çok zorlamıyor vücudu..daha sonra dalgalanma veya başka tür sorunlara yol açmamak için sanıyorum. yani vucüttan yağ toplarken de hekimden hekime usül değişiyor.
Ama operasyon olmadan önce ne kadar yağ olacağını az çok belirtiyor..en azından biz konuştuk bunu..olana razı olduğum için operasyona evet dedim ben.

MELıKE VE TULSA teşekkür ederim cevaplarınız için. Benimde içime su serpildi. MELıKE birşey daha sormak istiyorum sana. sen yağ koydurduktan sonra dolguyu tercih ettin. Peki ilk etapta dolgu yaptırsaydın hiç yağ koydurmasaydın olmazmıydı? Hem ameliyatada gerek yok diyorsun. Daha kolay olurdu.

arkadaşlar bende aynı sorunu yaşıyorum.ben actibreast göğüs büyütücü kremin bacakları kalınlaştırırmı merak ediyorum.bacak bölgesine sürülüyomuş.150 tl.şuanki fiyatı galiba.bu konuda bilgisi olan varsa cevap yazarsa sevinirim.

Dior
ilk baslarda takip ettiysen eğer biz 5kisi Ahmet beyin cihazli ve kalıcı operasyonunu yaptiracaktik o nedenle bu operasyonu tercih etmiştim fakat yağ az oldugundan cihaz kullanılamadı ama bu operasyon esnasında doktorun vermiş olduğu karardı.
Macrolanin kalıcı değil yani en fazla 1yil deniliyor eğer hiç yağ enjeksiyonu yaptirmasaydim bana daha maliyetli olurdu hemde sadece 1yil için belki daha da az ama enjekte edilen yağlarım kalıcı (umarım)
macrolane sadece rötuş için kullanmış olacağım

Arkadaşlar benim kafam karıştı. AYKR MELİKE daha yeni ameliyat oldular ve ikincisini düşünüyorlar. DİGUCUM ikinci kez ameliyat oldu. Bacak ameliyatı zaten zor bir ameliyat ikincisini düşünemiyorum. Doktorları suçlamak istemiyorum ama ne kadar yağ konulacağını nereye konulacağını biliyorlardır. O zaman neden ikinci keze gerek duyuluyor. İnsan sağlığında Ticari kaygıları düşünmek istemiyorum. Maddi ve manevi anlamda çok zor bir ameliyat.
dior ben sadece az miktar bileklerime koydurucam bu ameliyat değil iğneyle enjekte edilicek melikenin de söylediği gibi rütuş amaçlı olucak

MELıKE ve AYKR teşekkür ederim. MELıKE sen forumdaki ilk macrolane yaptıran olacaksın bildiğim kadarı ile. Gerçekten merak ediyorum nasıl olacak. Bize haber vermeye devam et lütfen.

kızlar cuma günü baştan son akadar okudum tüm yazılanları. dolgu yapanlar bir süre sonra tekrar yaptırma gereği duymuşlar yada duyulduğuna dair bilgi verilmiş.prof dr birini buldum netten adını şimdi hatırlamıyorum mail yazdım bir kaç saat sonra klinikten aradılar. okuduklarımı söyledim dolgudan ziyada silikon öneriyoruz tercih sizin tabiki dedi. hastalarla görüşmek isterseniz görüştürelim kliniğe falan davet ettiler.2 günde normal hayatınıza dönüosunuz dediler.
3000 euro mu dolar mı öyle fiyat söylediler.
yani sonuçta yaptıracak olsam 2. sini neden göz önünde bulundurayım.spor yaparım falan 2 . sini düşünemem kesinlikle :S
yorumlarınızı dikkatle okuyorum...

arkadaşlar ben mayıs ayında ameliyat olacaktım ferruh beye ama bazı aksilikler yuzunden olamadım. Beş yaşında bir kızım var etek giymeyi cok seviyor ve sureklı annecim neden etek giymiyorsun diye soruyor. Ona bile soyleyemiyorum bacaklarım carpık ve ınce diye. Çok uzuluyorum. Ama su varis corabını gıyme derdi olmasa hemen yaptıracagım. Acaba gıymesen ne olurki??????**

Sanemcim..GElişmiş cevapa tıklıyosun, bu pencere açılınca aşağıya doğru "eklenti ekle" butonunu göreceksin. ona tıkla ve açılan pencerde gözat butonu ile fotoğrafı yükleyebilirsin.

Arkadaşlar benim kafam karıştı. AYKR MELİKE daha yeni ameliyat oldular ve ikincisini düşünüyorlar. DİGUCUM ikinci kez ameliyat oldu. Bacak ameliyatı zaten zor bir ameliyat ikincisini düşünemiyorum. Doktorları suçlamak istemiyorum ama ne kadar yağ konulacağını nereye konulacağını biliyorlardır. O zaman neden ikinci keze gerek duyuluyor. İnsan sağlığında Ticari kaygıları düşünmek istemiyorum. Maddi ve manevi anlamda çok zor bir ameliyat.

Diorcum öncelikle ben ilk kez ameliyat oldum 2. kez değil onu belirteyim. Yağ alma konusuna gelince ben Ferruh Bey'e bende yeterli miktarda yağ var ne kadar gerekiyorsa o kadar alın dedim. Doktor beyde bana bir hastada nmax 600 cc yağ alınabileceğini çünkü bu yağ alma işleminin norma liposaction gibi olmadığını, kuru bir yöntemle yani yağlara herhangi bir kimyasal vermeden yapıldığını bu nedenle de daha fazla yağ almanın hasta açısında tehlikeli olduğunu söyledi. Yine bu yağları tek bir bölgeden alamayacağını yine kuru bir yöntemle yağ alma işemi yapıldığı için hastanın yağ alına bölgelerinde deformansyon olmaması için vücudun çeşitli yerlerinden almaları gerektiğini söyledi.

Yanlış hatırlamıyorsam benden 500cc yağ aldığını söyledi. Benim şuanda 2 sorunum var 1.si bacağımın biri diğerine göre biraz daha kalın ama ameliyat öncesinde de 2si aynı değildi. Bunu doktora söyledim 2 bacağada aynı miktarda yağ koyduğunu hatta bu işlemi yaparken çok ince bir şekilde ölçtüklerini belirtti. bu sorunu takmıyorum çünkü dikkatli bakılmadıkça aradaki fark anlaşılmıyor ve arkadaşların çoğu bu sorunu yaşıyor. 2. sorunum ise bileklerime yağ koymamsıı. Benim bacaklar bilekten itibaren yamuk olduğu için oralara çok çok az yağ konulsa herşey mükemmel olacakmış. Bunu da doktora söyledim. Eğer bilekelrinede yağ koysaydım çok kalınlaşırlardı dedi. Buna da eyvallah dedim :) zaten bileğin az üstünde etek giymedikten sonra o da belli olmuyor. Şimdilik erime yok ama hala bacakta ödemler var hissediyorum. İnşallah erimez. Erimezse ben bu görüntüden çok çok memnunum bu benim hayal bile edemeyeceğim bir sonuç. Ben ameliyattan sonra bacaklarımı görünce inanılmaz şaşırdım.

macroline a gelince arkadaşların dediği gibi o sadece rutüş amaçlı yani bacağı gerçekten yamuk olan insanların bacağını dolduracak bir şey değil aynı zamanda geçici. Sende bliyorsunki forumda ameliyat olmuş ve bacaklarındaki yağlar hiç erimemiş insanlar var. İnşallah biz de o insanlardan biri oluruz.

Sevgiler

kızlar cuma günü baştan son akadar okudum tüm yazılanları. dolgu yapanlar bir süre sonra tekrar yaptırma gereği duymuşlar yada duyulduğuna dair bilgi verilmiş.prof dr birini buldum netten adını şimdi hatırlamıyorum mail yazdım bir kaç saat sonra klinikten aradılar. okuduklarımı söyledim dolgudan ziyada silikon öneriyoruz tercih sizin tabiki dedi. hastalarla görüşmek isterseniz görüştürelim kliniğe falan davet ettiler.2 günde normal hayatınıza dönüosunuz dediler.
3000 euro mu dolar mı öyle fiyat söylediler.
yani sonuçta yaptıracak olsam 2. sini neden göz önünde bulundurayım.spor yaparım falan 2 . sini düşünemem kesinlikle :S
yorumlarınızı dikkatle okuyorum...

Bence doktoruna muayene olmadan silikona karar verme zaten dokturun sana söyler. Benim doktorum bana hem yağ dolgusu hem de silikon yapabileceğini fakat silikonun bileğe daha yakın bir bölgeye koyulduğunu bu nednele de benim derdime derman olmayacağını söyledi sonuında da ama siz bilirsiniz tercih sizin ben 2sini de yaparım dedi. onun için muayene olmadan karar vermeyin.

Arkadaslar merhaba. Benim bacaklarım dizlerimden itibaren çok eğri.ve baya bosluk var hatta üst bacağımda bile. Antalyada yaşıyorum ama ankarada ameliyat olmak istiyorum.yakın tarihte ameliyat olcak bi arkadas varsa birbirimize destek olabiliriz diye zannediyorum hatta beraber bile doktora gidebiliriz:( aileme boyle bi ameliyat olacagimi soyleyemiyorum bile. Ooffff::((( çok endişe ediyorum bi yandanda.ameliyattan sonra uzun otobüs yolculuğu yapabilecekmiyim acaba.napicam ::(((( psikolojim çok bozuldu.:(

Back
X