Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dior ben sadece az miktar bileklerime koydurucam bu ameliyat değil iğneyle enjekte edilicek melikenin de söylediği gibi rütuş amaçlı olucakArkadaşlar benim kafam karıştı. AYKR MELİKE daha yeni ameliyat oldular ve ikincisini düşünüyorlar. DİGUCUM ikinci kez ameliyat oldu. Bacak ameliyatı zaten zor bir ameliyat ikincisini düşünemiyorum. Doktorları suçlamak istemiyorum ama ne kadar yağ konulacağını nereye konulacağını biliyorlardır. O zaman neden ikinci keze gerek duyuluyor. İnsan sağlığında Ticari kaygıları düşünmek istemiyorum. Maddi ve manevi anlamda çok zor bir ameliyat.
Arkadaşlar benim kafam karıştı. AYKR MELİKE daha yeni ameliyat oldular ve ikincisini düşünüyorlar. DİGUCUM ikinci kez ameliyat oldu. Bacak ameliyatı zaten zor bir ameliyat ikincisini düşünemiyorum. Doktorları suçlamak istemiyorum ama ne kadar yağ konulacağını nereye konulacağını biliyorlardır. O zaman neden ikinci keze gerek duyuluyor. İnsan sağlığında Ticari kaygıları düşünmek istemiyorum. Maddi ve manevi anlamda çok zor bir ameliyat.
kızlar cuma günü baştan son akadar okudum tüm yazılanları. dolgu yapanlar bir süre sonra tekrar yaptırma gereği duymuşlar yada duyulduğuna dair bilgi verilmiş.prof dr birini buldum netten adını şimdi hatırlamıyorum mail yazdım bir kaç saat sonra klinikten aradılar. okuduklarımı söyledim dolgudan ziyada silikon öneriyoruz tercih sizin tabiki dedi. hastalarla görüşmek isterseniz görüştürelim kliniğe falan davet ettiler.2 günde normal hayatınıza dönüosunuz dediler.
3000 euro mu dolar mı öyle fiyat söylediler.
yani sonuçta yaptıracak olsam 2. sini neden göz önünde bulundurayım.spor yaparım falan 2 . sini düşünemem kesinlikle :S
yorumlarınızı dikkatle okuyorum...