Herkese selam,
Arada bir iş yerinde cepten bakıyorum ama yazamıyorum.Meğer bilgisayarımda da yine çıkış yapmamışım. :S
Yazılanları takip ettim hep,bacağımın son hali için beğendiğini söyleyen bir arkadaş vardı.Geç oldu biraz ama çook teşekkür ederim.Ben geçen cuma kontrole gittim ve hala aynı gibiyim bir değişiklik yok.Erime ile ilgili bir şey de şimdilik yok ama ben zaten daha yeni ameliyat olanlardanım.Zaman ne gösterecek bilmiyorum.Bugün 23 gün oldu.Ben etek filan giymiyorum çünkü hevesim yok ama en azından pantolonlarımı rahat seçiyorum şimdiden.Bugün 2 tane pantolon aldım.Diz altında pantolonun o eğri büğrü duruşunu bilirsiniz,en azından o olmadı bu bile beni tatmin etmeye yeter.Bir de ben bol paça pantolonda bile rahat edemezdim aman rüzgar mı esecek nolacak diye hep diken üstündeydim.Şimdi umurumda değil gerçekten rahatım.Bu arada çoraba devam ediyorum çünkü alıştım ve gerçekten rahat hissediyorum kendimi işteyken.
Deka cım resimlerine baktım canım,bence de dikkatli bakmak gerekiyor senin o takıldığın yere.Ancak öyle farkedilir.Benim de biraz daha düzelse iyi olur dediğim takıldığım yer var (yine söylüyorum yağım yetseydi doktor bey tamamen benim istediğim bacağı yapabilecek kadar beni anladı ve yapardı da eminim,o eldekiyle en iyisini yaptı ) ama artık sorunumu paylaştığım yakın bir arkadaşıma gösterdim bacağımı.O da sen söylemesen hayatta anlamazdım ben dedi ve çok da samimiydi bu sözünde.O nedenle seni anlıyorum.Biraz zaman geçmesini bekleyelim ikimiz de...
alevYILDIZ resimlerine baktım.Dizinin içleri alınırsa ve yeterli yağın da varsa sanki yağ enjk. yeter gibi geldi bana ama ben artık olaya öyle bakmıyorum.Kişinin ne istediği çok önemli ama doktorun düşüncesi de önemli.Yani silikon öneren doktora sen hayır ben yabancı bir madde istemiyorum dediğinde doktor da yapamıyor.Yağın yeterli ama sen, bir kere de kurtulmak isterim, eriyecek mi derdi olmasın,sorun yaşayacağımı sanmıyorum inancındaysan silikonda ısrar edersin ve doktor da yapar.Bunlar farazi konuşmalar çünkü herkesin sorunu bacak gibi görünse de herkese önerilecek şey aynı olmayabilir.Ben diz altı diye gittim ama doktorun sayesinde asıl sorunun bileklerim olduğunu gördüm.dediği gibi de oldu bilekler hizzaya gelince diğer taraflar da ona uydu.Uzun sözün kısası bir karara varmak çok zor biliyorum ama olanağın varsa birden fazla doktora görün ve seni gerçekten anladığına yapabileceğine inandığın bir doktor çıkarsa bu işe giriş.Umarım sana sağlık ve güzellik getirecek bir karara varırsın...