Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Teacher, gecmish olsun. Doktorunuz kimdi? Nasilsiniz, agriniz varmi? Yaglar nerelerden alindi? Siz kac kilosunuz, boyunuz kac, yani sormak istediyim, yag bulmakta zorlandilarmi? Nakadar yag konuldu?

sağol saya :)) ağrım epey var. yağ alınan yerler çok ağrıyor ve inanılmaz morardı. karnımdan belimden sırtımdan alındı. yeterli yağ vardı bende çünkü bedenime göre kocaman bir göbüşüm var :)))

sağol saya :)) ağrım epey var. yağ alınan yerler çok ağrıyor ve inanılmaz morardı. karnımdan belimden sırtımdan alındı. yeterli yağ vardı bende çünkü bedenime göre kocaman bir göbüşüm var :)))
Teacher çok çok geçmiş olsun canım kurtulduğuna sevindim. inşallah kısa zamanda acılarından kurtulursun erimezler de.benim de gözüm korkuyor ama mecbur katlanıcaz. İyileştiğinde foto koyar mısın? çok merak ediyorum.

teşekkürler canım :))) ameliyat sonrası ağrılarım çok fazla oldu. yürümekte zorlanıyorum. bacaklarım güzel görünüyor ama erime ihtimali olduğu için hayal kırıklığı yaşamama adına kendimi bu görüntüye alıştırmamaya çalışıyorum. erimezlerse ya da az erirse bu görüntü beni memnun edecek.

Hadi hayırlısı canım inşallah hiç erimezler sigara içiyorsan içme, hangi doktora yaptırdın ne kadar ödedin özelden yazabilir misin canım

Merhaba, Ben forma yeni üye oldum .
Aynı dertten muzdarip biri olarak yardımlarınızı rica ederim. Hangi doktora yaptırdınız hastane ismi ve fiyat konusunda bilgi verebilir misiniz .:14:

Hadi hayırlısı canım inşallah hiç erimezler sigara içiyorsan içme, hangi doktora yaptırdın ne kadar ödedin özelden yazabilir misin canım

canım özelden yazamıyorum henüz. mesaj sayım dolunca Saya ve sana yazacağım inşallah. bugün forumun bazı bölümlerini okurken her gün 20dk yürümek gerek diyenleri ve varis çorabının sıktığı için yağları eriteceğini okudum. ben yürüyüş yapmıyorum, üstelik variis çorabı giyiyorum. ay fenalık geldi inanın :14:

canım özelden yazamıyorum henüz. mesaj sayım dolunca Saya ve sana yazacağım inşallah. bugün forumun bazı bölümlerini okurken her gün 20dk yürümek gerek diyenleri ve varis çorabının sıktığı için yağları eriteceğini okudum. ben yürüyüş yapmıyorum, üstelik variis çorabı giyiyorum. ay fenalık geldi inanın :14:

Teshekkurler, artik bekleyicez be yapalim)) siz neden yurumuyorsaniz? Agrilar yuzundenmi? Evde 5 dagka gezseniz mesela, bir az oturub sonra tekrar 10 dagka gezseniz, o bash bu bash olmazmi?

Varis corabini giyinmesek olmazmi?(( mesela ilk iki üçün gun giyeriz, birde akshamlar shishince( Ben galiba oyle edicem, birde ucunca giyinicem, shishmesinler diye( burasi cok isti olucak o vakti, Ben o coraplarla olurum(:37:

Teshekkurler, artik bekleyicez be yapalim)) siz neden yurumuyorsaniz? Agrilar yuzundenmi? Evde 5 dagka gezseniz mesela, bir az oturub sonra tekrar 10 dagka gezseniz, o bash bu bash olmazmi?

doktor yürü demediği için yürümüyorum. yatak istirahati önerdi. kontrole gidince soracağım bu durumu.

küserim ama teacher:( sen nerden duydunki bu bilgileri. doğruysa ikisini de yapıyorsun:( ben hiç duymadım. ameliyatını çok merak ediyorum. çok canın acımamıştır umarım:( çok geçmiş olsun biran önce iyileşirsin inşallah.

küserim ama teacher:( sen nerden duydunki bu bilgileri. doğruysa ikisini de yapıyorsun:( ben hiç duymadım. ameliyatını çok merak ediyorum. çok canın acımamıştır umarım:( çok geçmiş olsun biran önce iyileşirsin inşallah.

canım yanılmıyorsam 1750 ile 1800. sayfalar arasında bir yerlerde okudum bunları. fotoları en kısa zamanda paylaşacağım inşallah. şuan yürümekte zorlanıyorum ama biraz da sakındığım için normal yürüyemiyorum herhalde. ödüm kopuyor yanlış bir şey yapacağım diye.

canım yanılmıyorsam 1750 ile 1800. sayfalar arasında bir yerlerde okudum bunları. fotoları en kısa zamanda paylaşacağım inşallah. şuan yürümekte zorlanıyorum ama biraz da sakındığım için normal yürüyemiyorum herhalde. ödüm kopuyor yanlış bir şey yapacağım diye.
sen anlayabiliyorum henüz operasyon geçirmesem bile. Allah yardımcın olsun arkadaşım.inşallah erimeyecek. dualarım seninle arkadaşım. ben de oralara bakıyordum şimdi:)

Son düzenleme:
Back
X