Merhaba daha önceki postlarinizdada lym yüksek demiştiniz aslında wbc ve lym bin yüksek olması önemli kaç mesela değeriniz ? Ve doktorunuz ne diyorCnm benim wbc lym yüksek elim ayağım titriyor moralim cok bozuk şimdi doktora gidiyorum
Merhaba daha önceki postlarinizdada lym yüksek demiştiniz aslında wbc ve lym bin yüksek olması önemli kaç mesela değeriniz ? Ve doktorunuz ne diyor
Cnm bugun bir korkuyla gittim wbc 12. 45 lym 5 ti şükür korkulacak birsey yokmus. D vitaminim cok dusmusMerhaba daha önceki postlarinizdada lym yüksek demiştiniz aslında wbc ve lym bin yüksek olması önemli kaç mesela değeriniz ? Ve doktorunuz ne diyor
Cnm yeni geldim wbc 12.45 lym 5. Küsür bir ay önce bronsit atlattim ondan kaynakli korkma bunlar da birsey yok dedi diğer degerlerim cok güzelmis D vitaminim hiç kalmamis ilac yazdi o morluklar ondanmis sen ne yaptin cnmHadi canım ya kaç çıktı wbc lymbana da haber ver canım
Şükür korkulacak birsey yokmus d vitaminim.dusutugu icin o morluklar oluyormusOnlari işte tek başına bakmamalisniz kendinize stres yapmayın.
Bazen doktor onaylamadan düşmüyor çıkmış oluyor ama siz gidince doktor onaylıyor öyle e nabiza düşüyor. Bence kendiniz bakmayin. Çünkü bazi değerler bir bütün olarak bakılıyor. Bazı şeyler düşük olur ama genel olarak değerlendirme oluyor tek tek değil
Geçmiş olsun sevindim iyi olmasina d vitamini sorunu herkesin sorunu aslında. Doğru düzgün kimsenin yeterli sevyede değil. 100 olması cok iyimis ama bizim azicik ciksa aralığa gelse tamam yeter deniliyor.Şükür korkulacak birsey yokmus d vitaminim.dusutugu icin o morluklar oluyormus
Lym nin yüzdesi kaç diğeri yaniŞükür korkulacak birsey yokmus d vitaminim.dusutugu icin o morluklar oluyormus
İyi hadi canım sevindimCnm bugun bir korkuyla gittim wbc 12. 45 lym 5 ti şükür korkulacak birsey yokmus. D vitaminim cok dusmus
D vitaminin kaç çikmiş canım e nabızdan baktın mı benim 8 doktora gitmedim canım benım sonuçların hepsi çıkamdı sanirim 85 tane test bakılmış tamamı çikinca bana sonuçlar çıkmıştır diye mesaj geliyor onu beklıyorum doktorum çarşamba günü gel o gün çıkar demiştiCnm yeni geldim wbc 12.45 lym 5. Küsür bir ay önce bronsit atlattim ondan kaynakli korkma bunlar da birsey yok dedi diğer degerlerim cok güzelmis D vitaminim hiç kalmamis ilac yazdi o morluklar ondanmis sen ne yaptin cnm
Dur bakayim cnmD vitaminin kaç çikmiş canım e nabızdan baktın mı benim 8 doktora gitmedim canım benım sonuçların hepsi çıkamdı sanirim 85 tane test bakılmış tamamı çikinca bana sonuçlar çıkmıştır diye mesaj geliyor onu beklıyorum doktorum çarşamba günü gel o gün çıkar demişti
42 cikmis cnm ly% siLym nin yüzdesi kaç diğeri yani
Tam canımDur bakayim cnm
Sağolasın cnm. Bir an çok korktumGeçmiş olsun sevindim iyi olmasina d vitamini sorunu herkesin sorunu aslında. Doğru düzgün kimsenin yeterli sevyede değil. 100 olması cok iyimis ama bizim azicik ciksa aralığa gelse tamam yeter deniliyor.
Benım böyle canım d vitaminiDur bakayim cnm
Cnm benimki de 16 cikmis dusuk dedi. D vitamini kapsül yazdı cnmBenım böyle canım d vitamini
Benım sana göre baya düşük o zaman 8 benımCnm benimki de 16 cikmis dusuk dedi. D vitamini kapsül yazdı cnm
Saçlarım çok dökülüyordu aşırı meğersem ondanmışCnm benimki de 16 cikmis dusuk dedi. D vitamini kapsül yazdı cnm
Kapsül vermiş bana da öyle bişey verir herhalde mesajın sonunu görmemişim tekrar sormuş oldun kusura bakma canımBenım sana göre baya düşük o zaman 8 benımnasıl düzene gircek ki ilaç ne verdi
Cnm benim de bir kac aydir saçım dökülüyor du. Dün banyo sonrasi dikkat ettim baya bir dökülme var dı. Hatta dedim hic boyle sacim dökülmezdi dedim cok uzun saclarim ama hic bu kadar dökülme yoktu. Hele yorgunluk sormaSaçlarım çok dökülüyordu aşırı meğersem ondanmış
IG# Diye bir sonucum da referans disi cikmisSaçlarım çok dökülüyordu aşırı meğersem ondanmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?