BACAKLARIMDA SEBEPSİZ MORLUKLAR

Cnm benim wbc lym yüksek elim ayağım titriyor moralim cok bozuk şimdi doktora gidiyorum
Merhaba daha önceki postlarinizdada lym yüksek demiştiniz aslında wbc ve lym bin yüksek olması önemli kaç mesela değeriniz ? Ve doktorunuz ne diyor

Merhaba daha önceki postlarinizdada lym yüksek demiştiniz aslında wbc ve lym bin yüksek olması önemli kaç mesela değeriniz ? Ve doktorunuz ne diyor

Cnm bugun bir korkuyla gittim wbc 12. 45 lym 5 ti şükür korkulacak birsey yokmus. D vitaminim cok dusmus

Hadi canım ya kaç çıktı wbc lym bana da haber ver canım
Cnm yeni geldim wbc 12.45 lym 5. Küsür bir ay önce bronsit atlattim ondan kaynakli korkma bunlar da birsey yok dedi diğer degerlerim cok güzelmis D vitaminim hiç kalmamis ilac yazdi o morluklar ondanmis sen ne yaptin cnm

Şükür korkulacak birsey yokmus d vitaminim.dusutugu icin o morluklar oluyormus
Geçmiş olsun sevindim iyi olmasina d vitamini sorunu herkesin sorunu aslında. Doğru düzgün kimsenin yeterli sevyede değil. 100 olması cok iyimis ama bizim azicik ciksa aralığa gelse tamam yeter deniliyor.

Cnm yeni geldim wbc 12.45 lym 5. Küsür bir ay önce bronsit atlattim ondan kaynakli korkma bunlar da birsey yok dedi diğer degerlerim cok güzelmis D vitaminim hiç kalmamis ilac yazdi o morluklar ondanmis sen ne yaptin cnm
D vitaminin kaç çikmiş canım e nabızdan baktın mı benim 8 doktora gitmedim canım benım sonuçların hepsi çıkamdı sanirim 85 tane test bakılmış tamamı çikinca bana sonuçlar çıkmıştır diye mesaj geliyor onu beklıyorum doktorum çarşamba günü gel o gün çıkar demişti

Dur bakayim cnm

Geçmiş olsun sevindim iyi olmasina d vitamini sorunu herkesin sorunu aslında. Doğru düzgün kimsenin yeterli sevyede değil. 100 olması cok iyimis ama bizim azicik ciksa aralığa gelse tamam yeter deniliyor.
Sağolasın cnm. Bir an çok korktum

Saçlarım çok dökülüyordu aşırı meğersem ondanmış
Cnm benim de bir kac aydir saçım dökülüyor du. Dün banyo sonrasi dikkat ettim baya bir dökülme var dı. Hatta dedim hic boyle sacim dökülmezdi dedim cok uzun saclarim ama hic bu kadar dökülme yoktu. Hele yorgunluk sorma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…