Bacaklarına bak dedi

Love_your_life

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2017
5.560
4.518
173
kızlar eşim çok şükür iyi bir adamdır. Bana yardımcı, dost, eş... ve daha bir çok şeydir sağolsun. Bense Doğumdan sonra değiştim yanı kendine bakmayan daha doğrusu bakamayan evde pijamayla dolaşan saçını günde bir kez tarayan bir yaptığı yüzüne krem sürmek olan bir bayan oldum ki önceden asla böyle değildim. Eşim bu hallerime alışkın değil ama bir kez bundan şikayet ettiğini görmedim şu zamanda hep güzelsin bak ne güzel kilo verdin kızımızla çok iyisin bile falan diyen bir eş fakat iki gün önce sen kilo mu aldın dedi bugünde şort gitmiştim sabah bacaklarımı görüp bacaklarına bak kıl çıkmış dedi. Hayatında ilk kez kıl çıkmış bacak görmüş gibiydi. Gerçi bende ilk kez gördü. Halbuki çok çıkmamıştı ama azıcık bile çıksa alırdım. Çok kırıldım. Ağladım hatta şok oldu öyle görünce neden ağladığımı sordu şaka yaptım dedi vs ama şaka değildi bence durum şu kendimi iyi hissetmiyorum sizce eşim bana bu iki sözüyle bir mesaj mı vermeye çalıştı hani artık kendine baksan gibilerinden şimdi bunu eşine sor diyenler olacak bunu soramam çünkü bana tabi kendine bak dedim demez kırmak istemez ama bir şey var gibi geldi abartıyor muyum? Ayrıca sizler nasıl zaman ayırıyorsunuz ya ben doğum öncesi stokladığım bakım kremlerinin kutusunu açmamışım bugün baktım baktım gözlerim doldu. Anneyim kızım bana hayatın verdiği en büyük mucize bundan yakınıyor değilim yanlış anlaşılmasın sadece merakım üzüntüm şu ben neden yapamıyorum?

Adamı nasıl mükemmel bir eşe alıştırmışsan artık
İki kıl görünce şoka girmiş:-)

Bakımsız olduğunu düşündüğün için alınmış olabilir misin?
Çünkü eşin ağır bir laf etmemiş.

Fil gibi oldun az ye be kadın dememiş ki
Kilo mu aldın diye merak edip sormuş.
Rahatsız olduysa bile kibarca dile getirmiş.
O kadar da normal yani.

Geçici bir dönem, hallederim dert etme deyiverseydin :)

ay bunlar çok biliyorlar ya. bütün gün ufacık bebekle uğraş, ev işi, yemek, temizlik sonra beyimiz gelsin "ımı bıcıklırındı kıl çıkmış" hiç ağlamayın bir güzel üste çıkıverseydiniz keşke. bebeğiniz uyuyunca kendinize zaman ayırabilirsiniz hatta eşinize verin o ilgilensin siz de çayınızı kahvenizi içip keyif yapın.

kızlar eşim çok şükür iyi bir adamdır. Bana yardımcı, dost, eş... ve daha bir çok şeydir sağolsun. Bense Doğumdan sonra değiştim yanı kendine bakmayan daha doğrusu bakamayan evde pijamayla dolaşan saçını günde bir kez tarayan bir yaptığı yüzüne krem sürmek olan bir bayan oldum ki önceden asla böyle değildim. Eşim bu hallerime alışkın değil ama bir kez bundan şikayet ettiğini görmedim şu zamanda hep güzelsin bak ne güzel kilo verdin kızımızla çok iyisin bile falan diyen bir eş fakat iki gün önce sen kilo mu aldın dedi bugünde şort gitmiştim sabah bacaklarımı görüp bacaklarına bak kıl çıkmış dedi. Hayatında ilk kez kıl çıkmış bacak görmüş gibiydi. Gerçi bende ilk kez gördü. Halbuki çok çıkmamıştı ama azıcık bile çıksa alırdım. Çok kırıldım. Ağladım hatta şok oldu öyle görünce neden ağladığımı sordu şaka yaptım dedi vs ama şaka değildi bence durum şu kendimi iyi hissetmiyorum sizce eşim bana bu iki sözüyle bir mesaj mı vermeye çalıştı hani artık kendine baksan gibilerinden şimdi bunu eşine sor diyenler olacak bunu soramam çünkü bana tabi kendine bak dedim demez kırmak istemez ama bir şey var gibi geldi abartıyor muyum? Ayrıca sizler nasıl zaman ayırıyorsunuz ya ben doğum öncesi stokladığım bakım kremlerinin kutusunu açmamışım bugün baktım baktım gözlerim doldu. Anneyim kızım bana hayatın verdiği en büyük mucize bundan yakınıyor değilim yanlış anlaşılmasın sadece merakım üzüntüm şu ben neden yapamıyorum?
Sandım ki bacakların sarkmış, löp löp olmuş, selülitten görünmüyor falan dedi.
Kıl demiş sadece, bir epilasyona bakar.Yapın ve baak diyerek gösterin, adamı da şoka sokmayın :)
Lohusa muhabbeti sanırım yaşadığınız yoğunluk.

Ya ne yapmalıyım peki eşim geçende istersen r danışmana gidelim dedi o bile battı ama gitsem mi acaba böyle mi geçecek
Kac günlük bebeğiniz ? Benim de 38 günlük bi bebeğim var. İlk birkaç hafta sanki dünya üzerime çökmüş gibi hissettim. Bi acaip oluyorum ben lohusayken. Eşimin benim hakkımda değişik şeyler düşündüğünü düşünüp, sinir krizine giriyorum mesela o süre içinde. Ama şu an iyiyim, gün geçtikçe daha da iyi hissediyorum. Spora başladım, sağlıklı besleniyorum ve bu beni daha mutlu hissettiriyor. Azicik sabır edin siz de. Boşluğa düşüp de saçma sapan şeyler düşünüp üzmeyin kendinizi :)

Adamı nasıl mükemmel bir eşe alıştırmışsan artık
İki kıl görünce şoka girmiş:-)

Bakımsız olduğunu düşündüğün için alınmış olabilir misin?
Çünkü eşin ağır bir laf etmemiş.

Fil gibi oldun az ye be kadın dememiş ki
Kilo mu aldın diye merak edip sormuş.
Rahatsız olduysa bile kibarca dile getirmiş.
O kadar da normal yani.

Geçici bir dönem, hallederim dert etme deyiverseydin :)
Bence eşim şuan bir çok şeyle şoka giriyor beni 4 yıldır pijamayla evde dolaşırkengörmeyen adam pijamayla dolaşıp o pijamayla yatağa giren temizlik topuzlu kadın görüyor Allahım çok üzücü . Gerçekten bakımsızım şuan bu fark edilip söylenince mi rahatsız oldum acaba. Kızımdan önce balım yapmam saatlerimi alırdı şuan birkaç dakikam anca var ya yapan nasıl yapıyor acaba ya

Dogumdan sonraki donemlerde boyle hissetmek normal bence ..ama bence sizde bakin kendinize bir iki makyaj yapın saçınızı değişik şekillerde toplayın ne bileyim yani benimde iki çocuğum var en küçüğü 7 aylik ev hanimiyim ama bakimliyimdir o yüzden üzülme soyle bi silkelen derim canim ❤

Kendinize bakmak sizi iyi hissettirir, esiniz icin degil kendiniz icin yapın. Ama aglamakta iyi yapmissiniz, bir dahaki sefere lafina cok dikkat eder.

Benim bebeğim daha 1 aylık bile değil
Plazada çalışan bir kadındım Doğuma kadar
Şuan kakılmıştan halliceyim :KK45:
Düşün gerisini
Fırsat bulsam da uyusam diye dört dönüyorum uykusuz yorgun ve bitkinim
Düşüneceğim son şey eşimin görüntüme ne diyeceği olur sanırım
Sallama sende
Geçici bir süreç bu böyle düşün
Sende bir tuhaflık yok

Cok aşırı bakımlı olamasaniz da temiz olun. Bu herseyden önemli. Herkesin bakimi azaliyordur bebekle.
Ya aslında kıl dediği çıkmaya başlar ya öyleydi ama eşim hiç öyle görmedi ve bence ağır geldi bu ona. Bazen görüyorum mesela nasıl kadınlar allahım bir bakım bir bakım. Ya da benim gibi çöküyor

lazere yollasin esiniz soyleyin sikayetciyse...bebek bakip ayni zamanda temiz ev &yemek ve bakimli olmak bi arada olamaz..temiz olun kokmayin duzgun temiz giyinin tüy hoş degil zaten onu temizlik gibi zamaninda alin..makyaj oje bakim bunlar zor zaten bebekle yardimciniz yoksa..bunlari yapan mutlaka bebegi veya evi ihmal ediyor..

Alunganlik etmissiniz.

Bende soylerim esime birsey gordugumde bir yerinde oda soyler bana.
Bunda kirilacak birsey yok bence
Sonucta kari koca kavrami bunun icin var
Kirici bir sekilde de siylememis oysa ki

Back
X