Bacaklarınız tüylü diye Eşiniz sizinle yatmak istemezse??

chicek

bebişim ve ben
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2008
300
1
96
- Yurtdışı
kızlar benim bacaklarımda tüy var ama çok değil ve 1 -2 haftada bir alıyorum ister istemez de her zaman çok temiz olmuyo hergün de onunla uğraşamam herhalde..ama benimki bilmiyorum bahane mi bilmiyorum gerçek mi ondan dolayı bana yaklaşmıyo bacakların tüylü diyo alıyorum o zaman da zar zor ben zorlarsam artık da gururuma dokunuyo gitmiyorum üstüne hamileyken aylarca yaklaşmadı yanıma doğumdan sonra ağrı oldu uzun bi süre ben hamilelikten korktuğum için yeniden rahat olamıyorum bunu ona da yansıtıyorum ve evliliğimizde sorunlar var bizim cinsel hayatımınz yok gibi bişey..sizin eşlerinizde bacaklarınınzın tüyünü bahane edip birlikte olmak istemez mi?

bence bahanedir cnm sanmıyom bir erkegin tüy var die bacagında ilişkinize ara versin cinsel anlamda onun bence içinde bilmedigin başka bir problem var sizle ilgili yada kendiylke ilgili cinsellik sadece bacakla olmuyo çünkü geçmiş olsun cnm üzüldüm adınıza

cnm kaç yıllık evlisin.bacakların tüylü diye yaklaşmaması saçma geldi.

bencede tüyle alakası yok
benimde bacaklarım çok tüylü ama eşimden hiç öyle bişey duymadım alsamda almasamda
bencede başka bi sorunu var eşinin

Canım senin de dediğin gibi bu sadece bir bahane...
Eşinin kesinlikle bir problemi var, iktidarsızlık vs. olabilir.
Kesinlikle senden kaynaklanan bir sorun olduğunu düşünmüyorum, çünkü eşinin söylediği bahane gerçekten ipe sapa gelmeyecek bir şey.
Hani başlarda cinsel hayatınız süper gidiyordu, eşin sonradan bu kıl tüy mevzuusuna takıldı desem, cinsel hayatımız yok gibi bir şey diyorsun.
Evliliğinizde sorunlar olduğnu yazmışsın.
Eğer bu problemleri çözmezseniz değil güzel bir cinsel hayat, iki insan olarak bile konuşacak konunuz kalmaz.
Sorunsuz bir cinsellik için her konuda uyum şart bence...yerimseniben

evlindik ilk 1 ay iyi gibiydi ama yeni evli bir çifte göre az sayılırdı sonra ben hamile oldum ve hamilelikte biliyosunuz yorgunluk isteksizlik falan o da hamileyim diye istemedi doğum sonrası ağrı falan derken şimdi ağrı falan yok ama bahanesi bu 2 buçuk yıllık evliyiz toplasan 2 ay etmez ilişkilerin sayısı

Tüy bahane canım başka birşey var belliki..

Zaten doğumdu loğusalıktı erkekler baya sarsılıyo..
Biraz değişiklikler yapmayı düşünsen canım, ne biliyim işte fantazi çamaşırlar filan...

yanlış anlamanı istemem sakın ha...üzülmede tamammı ama bu tür ihtiyaçlarını başkalarında gideriyor olabilirmi.başka bi topic açmışsın ordada okudumda eşininin seni aldattıgını yazmışsın. eşin seni aldatıyor olabilirmi...

[ı]canım senin de dediğin gibi bu sadece bir bahane...
Eşinin kesinlikle bir problemi var, iktidarsızlık vs. Olabilir.
Kesinlikle senden kaynaklanan bir sorun olduğunu düşünmüyorum, çünkü eşinin söylediği bahane gerçekten ipe sapa gelmeyecek bir şey.
Hani başlarda cinsel hayatınız süper gidiyordu, eşin sonradan bu kıl tüy mevzuusuna takıldı desem, cinsel hayatımız yok gibi bir şey diyorsun.
Evliliğinizde sorunlar olduğnu yazmışsın.
Eğer bu problemleri çözmezseniz değil güzel bir cinsel hayat, iki insan olarak bile konuşacak konunuz kalmaz.
Sorunsuz bir cinsellik için her konuda uyum şart bence...yerimseniben
[/ı]

iktidarsızlık sorunu yok hareketlilk var ama icraat yok..anlamıyorum bir bayan olarak gururum inciyo artık aynı yatakta yatmak istemiyorum psikolojim bozulacak

yanlış anlamanı istemem sakın ha...üzülmede tamammı ama bu tür ihtiyaçlarını başkalarında gideriyor olabilirmi.başka bi topic açmışsın ordada okudumda eşininin seni aldattıgını yazmışsın. Eşin seni aldatıyor olabilirmi...

o hiç aklımdan çıkmıyo zaten ama bazı zamanlar eminim evden işe işten eve geldiğinden o zamanlarda da yok aldatıo olabilir ama bahanesi çok komik

bu evlilikte bahane değil arkadaşım başka sorunu var eşinin konuşarak halledin tatlım sorununuzu..

2 buçuk yıllık evliyiz demişsiniz ve toplasam ilişkilerimizin sayısı 2 ay etmez demişsiniz eğer durum böyleyse bu kıl tüy mevzusu felan değil bence.

cnm sen bence eşini karşına al güzelce bi konuşun bakalım belki senden bitakım istekleri olcaktır yada senin bu ilgisizlikten şikayetini ona belirtki sen sonuçta onun eşisin ve problem ikinizin hayatta ona rahatsız oldugunu kırıldıgını anlatan cümleler kur ve sorunun ne oldugunu sor belkide sana iyi bir açıklama yapcaktır bebek dogdugundan beri onla fazla ilgilenemedigini büyük sorumlulugun altına girdiginden kendine bile bakamadıgını belirt ve gerekirse biraz görünüm olarak degişki buda muhtemelen budurumu kurtarır biraz kendine bakıyosundur tabiki ama biraz daha özen göster eşine sıcak ol yakınlaş temas kur onla gerisini anlıyon zaten cnm benim:1rolleyes:

cnm sen bence eşini karşına al güzelce bi konuşun bakalım belki senden bitakım istekleri olcaktır yada senin bu ilgisizlikten şikayetini ona belirtki sen sonuçta onun eşisin ve problem ikinizin hayatta ona rahatsız oldugunu kırıldıgını anlatan cümleler kur ve sorunun ne oldugunu sor belkide sana iyi bir açıklama yapcaktır bebek dogdugundan beri onla fazla ilgilenemedigini büyük sorumlulugun altına girdiginden kendine bile bakamadıgını belirt ve gerekirse biraz görünüm olarak degişki buda muhtemelen budurumu kurtarır biraz kendine bakıyosundur tabiki ama biraz daha özen göster eşine sıcak ol yakınlaş temas kur onla gerisini anlıyon zaten cnm benim:1rolleyes:

yaklaşmaya çalıştım canım ama öyle bi tip ki bana bi keresinde laf arasında sapık dedi badece ona yaklaşıp öpmek istedim diye ve ben alsam karşıma konuşsam eminim benim hakkımda farklı yakıştırmalar yapar çok saçma biliyorum ama benim çok istekli olduğumu falan ima eder diye korkuyorum anormallik var konuşmak istemiyo hiç ben bi kere konu açtım saçma sapan saptırdı konuyu yok iki sevgili birbirinden holanınca cinsellik yaşayabilirmiş bunun bizimle ne alakası var anlamadım çook ilginç

benim eşimde kıl tüy hiç sevmez..:ecrin_bebek:
hassas olduğunu bildiğim için şu karnım burnumda halimle bile ne yüzümde ne vucudumda asla tüy yoktur..yasakkelime
doğruluk payı olabilir belki eşinizin bu fikrinde..bence düşünün..:1closedeyes:

Eşinin tüylerini bahane etmesi saçma...evet bazı eşler tüy mevzusunda hassas sende biraz dikkat ettikten sonra bu durum ortadan kalkardı diye düşünüyorum...

yani tüyleri hiç almasan da eşin rahatsz olsa anlicam da.. alıyorum diosun..
biraz kıldan tüyden bi gerekçe olmuş kocanınki..
zaten sizin frklı sorunlarınız vardı yanlış hatırlamıosam, bu hareketleri de onlarla bağlantılıdır muhakkak..
ayrıca sapık filan demesi ne kadar garip, insan öpmeye yeltenenkarısına sapık der mi?
yok yok başka bişi var burda..

bence çok saçma sen onla yatıyosun o bacağının kıllarını mı alıyor sanki :jeyyar:

canım bu sorun olamazki
alırsın gider ne var yani bacak tüylüyse
madem eşin bu konuda çok hassas sen de hiç uzatma
kısayken al makineyle
ama bence bu bir bahane başka şeyler olabilir
dikkatli ol umarım anlamışşındır ne demek istediğimi..

Back
X