Bacaklarınız tüylü diye Eşiniz sizinle yatmak istemezse??

kızlar benim bacaklarımda tüy var ama çok değil ve 1 -2 haftada bir alıyorum ister istemez de her zaman çok temiz olmuyo hergün de onunla uğraşamam herhalde..ama benimki bilmiyorum bahane mi bilmiyorum gerçek mi ondan dolayı bana yaklaşmıyo bacakların tüylü diyo alıyorum o zaman da zar zor ben zorlarsam artık da gururuma dokunuyo gitmiyorum üstüne hamileyken aylarca yaklaşmadı yanıma doğumdan sonra ağrı oldu uzun bi süre ben hamilelikten korktuğum için yeniden rahat olamıyorum bunu ona da yansıtıyorum ve evliliğimizde sorunlar var bizim cinsel hayatımınz yok gibi bişey..sizin eşlerinizde bacaklarınınzın tüyünü bahane edip birlikte olmak istemez mi?

bahane...ama saçma sapan bi bahane yani....
bunun altında başka şeyler olmalı....:kahve:

sen her gün al o zaman bacaklarındaki tüyleri ona bahane etcek bişey bırakma
bakalım o zamanda bi bahane bulucak mı
ama bence garip yani evli insanlar arasında tüyün sorun olması

yaa canım bir şey sormak istiyorum,bacaklarını neyle alıyorsun? yanii jilet vb. ürünler kılları daha sert çıkartır ve rahatsız edebilir...düzenli ağda yada imkanın varsa lazer yaptırsan..

yaa canım bir şey sormak istiyorum,bacaklarını neyle alıyorsun? yanii jilet vb. ürünler kılları daha sert çıkartır ve rahatsız edebilir...düzenli ağda yada imkanın varsa lazer yaptırsan..

braunun en son çıkan model epilatörü ie alıyorum güzel alıyo ama 1 haftaya çıkıyo sürekli elimde makinayla mı dolaşayım hem bana bahane gibi geldiği için uğraşmak iztemiyorum yani aldığımda da herşey süper değil açıkçası

cnm ya eger onceden baska bır kadın durumu sezdıysen bahanedır tabı ama ole bir durum yoksa hoşlanmıyo olabılır ki bende olsam hoşlanmam tüylü bir bacaktan sonucta eşine güzel gözükmen fln onemlı bence.. umarım düzelir aranız o güzel canını sıkmaŞeniz

cok tuaf durum..tuy bahane sanirim..ben tuy konusunda yeni evli iken takinti yapardim.msl esime tuylerimi almadim derdim..oda sen tuylu de tuysuz de benimsin hic farketmez derdi..bu geldi aklima..mutlaka baska bir sorun vardir. Konusmayi denedinmi ?

Bunlar basit ama önemli detaylar olabiliyor aslında.
Madem eşiniz bu konuda bu kadar hassas en azından
bir dönem son derece dikkatli olsanız, söylediklerinin bahane olup olmadığından
emin olmanız daha kolaylaşır sanıyorum. Ama daha farklı şüpheleriniz varsa bencede
daha fazla kendinizi sıkıntıya sokmadan bu kunuyu cinsel ihtiyaç olarak başlatmadan,
(öyle söyleyince farklı yorum yapıyor demişsiniz) ilgisiz kaldığınızdan vs dem vurarak
bir şekilde açıp konuşmak en doğrusu bence. Çünkü bu kadar yeni evli biri olarak
yaşadıklarınız çokta normal gelmedi bana.
:1no2:

üzüldüm şimdii kıllı biri olarakk sürekli almama ragmen insanın alamıycagı zamanlar oluyor(hastalık,iş güç)seven insan kılı tüyü bahane etmemelii..zaten hiç almıyoda deilsinki..neden öyle yapıyor anlamadım ama üzüldüm cnm...sorun cinsellikten ötede bşy gibime geldii...bide sürekli temiz olmayı dene ozmanki tepkisi nsl olcak..

tüy insanlık hali sonuçta, alırsın uzadığı döneme denk gelir, eşinizin bunu bahane etmesi çok üzücü gerçekten. zaten cinsel hayatınız yok gibiymiş, eşiniz nadir bulunan bir erkek sanırım ya da bir doktora görünün, çünkü bu durum sizi hep mutsuz edecektir...

benim de alamadığım zamanlarım olmuştur fakat benım ki hiç öle şeler demedi.baska problemı vardır.bu bahane ama ii bi bahane diil.benım kinin bahanesi de canım istemıodur..ben de cok mutsuzum.sabret belki düzelir tatlım

hayatim sen de git bacaklarini epilasyon yaptir sonra faturayi esine yollarsin guzelce odesin bana esim oyle dicek en bahali yere giderim bence o bahane ariyor

canım inan seni korkutup içine şüphe düşürmek istemem ama bi erkegn böyle tepkiler vermesi pek te olası değil, biraz dikkat et ve hayatında cinsellik adına degisiklikler yap.

ben bunu pek kıla falan bağlayamadım
başka birşey var
bu konunun üstüne düş bence.
zaten ciddi bir problem olduğu belli.2 yılda toplam 2 ay
siz daha yeni evlisiniz dibinizden ayrılmaması lazım.

valla eşin uydurmuş bir bahane
eşinDE BİR KILLIK VAR BENCE

bahane olduğu çok açık...
öpmek isteyen bir bayanı ki bu eşi oluyor sapık diye iten ;
konuşmak isteyince sevgililer yapar böyle şeyleri diye saçma cevap veren bir adam var ne yazık ki...

bence bir süre daha bekle doğumdan sonra kendini toparla... biraz değişiklik yap...
sonra olmadı adam akıllı al karşına konuş...

Back
X