Bacaklarınız tüylü diye Eşiniz sizinle yatmak istemezse??

bence bahane yaratıyor
bütün gün elinde makina ile gezmiceksin herhalde :uhm:
karı koca arasında kıl tüy muhabbeti sacma geliyor
aynı yastağa bas koyuyorsun
elbette o kıllar cıkacak kökünden kazıyamazsınya
eğer bir problemi varsa uzmana görünsün :kahve:

sende bacak bakımına dikkat şekerim.bazı kocalar takıntılı olurlar.
ben ayda 1 alırım bacaklarımı.epilasyon aletiyle.kumral olduğum için 1 ay gidiyor bana.benim eşim çok dikat eder öyle şeylere.
mesla gecen hafta bacaklarımı alıyordum eşim geldi yanıma.aaaa ben bu kıllı bacaklı hatunlamı birlikte oluyorum dedi.bende gülümsedim şakaya vurduk.yani erkekle çok dikkat eder böyle şeylere.sen neyle alıyorsun bacaklarını neden bukadar çubuk çıkıyor ki.

benbir erkek olsaydım bende çok dikkat ederdim.bacakları kıllı orası burası kıllı biriyle birlikte olmak istemezdim.tabiki kıldan kıla fark var. bi yeni yeni çıkmaya başlamış,birde kılların çıkalı epey olmuş kıllar var.biz kadınlarda buna özen göstermeye çalışıyoruz tabii.

benbir erkek olsaydım bende çok dikkat ederdim.bacakları kıllı orası burası kıllı biriyle birlikte olmak istemezdim.tabiki kıldan kıla fark var. bi yeni yeni çıkmaya başlamış,birde kılların çıkalı epey olmuş kıllar var.biz kadınlarda buna özen göstermeye çalışıyoruz tabii.

canım o kadar kıllı değil ki çok az zaten benimkiler alıyorum haftaya tek tük çıkmaya başlıyo her zaman da onunla uğraşamam onları alırım başka yenileri çıkar her zaman pürüzsüz olması için ya lazer yaptırmalıyım ya da iki günde bir almalıyım yani ben onu her haliyle kabul ediyorum traş olmaz temizliğine dikkat etmez inan sevdiğim için hiç gözüme görünmüyo yoksa ben de çok titizim..

cnm ya eger onceden baska bır kadın durumu sezdıysen bahanedır tabı ama ole bir durum yoksa hoşlanmıyo olabılır ki bende olsam hoşlanmam tüylü bir bacaktan sonucta eşine güzel gözükmen fln onemlı bence.. umarım düzelir aranız o güzel canını sıkmaŞeniz

önceden tabi sezdim başka kadın hatta yakaladım ama kadını bi görseydiniz bayağı kilolu yaşlı ve ben onun yanında afettim bunlar çok garibime geliyo benim bacağımın tüyüne bahane bulan adam kimbilir kaç kişiyle yatmış bi kadınla nerdeyse birlikte olacaktı

cok tuaf durum..tuy bahane sanirim..ben tuy konusunda yeni evli iken takinti yapardim.msl esime tuylerimi almadim derdim..oda sen tuylu de tuysuz de benimsin hic farketmez derdi..bu geldi aklima..mutlaka baska bir sorun vardir. Konusmayi denedinmi ?

yok konuşmak istemiyo hem bu konuda konuşmaya ben çekiniyorum sanki duvar örüyo..güya evliyim ama sanki bi yabancı gibi konuşamıyorum adamla

Bunlar basit ama önemli detaylar olabiliyor aslında.
Madem eşiniz bu konuda bu kadar hassas en azından
bir dönem son derece dikkatli olsanız, söylediklerinin bahane olup olmadığından
emin olmanız daha kolaylaşır sanıyorum. Ama daha farklı şüpheleriniz varsa bencede
daha fazla kendinizi sıkıntıya sokmadan bu kunuyu cinsel ihtiyaç olarak başlatmadan,
(öyle söyleyince farklı yorum yapıyor demişsiniz) ilgisiz kaldığınızdan vs dem vurarak
bir şekilde açıp konuşmak en doğrusu bence. Çünkü bu kadar yeni evli biri olarak
yaşadıklarınız çokta normal gelmedi bana.
:1no2:

dikkatli olduğum zamanlarda iyi değil açıkçası..ve cinsel ihtiyaçtan öte gururuna dokunan bişey hangi kadın eşi tarafından istendiğini bilmek istemez? cinsellikte bi paylaşımdır..duygusuz olursa bana göre önemi yoktur. ama bi evliliği sağlam tutan bi paylaşımdır sadece cinselliğe odaklı olmak değil tamamlayıcısıdır bence ilişkinin.

Canım insallah düzelir durumunuz ama gercekten bu bahane..
İstekli bir erkek bacağındaki kıla takılmaz..
Bırak bacak kılını 2 hafta banyo yapmasam bile birlikte oluyor eşim benimle..
Bence eşinin başka sorunları var...
Ama yinede dikkat etmen daha iyi olur tabiki.

Ay iki hafta banyo yapmasam biraz tuhaf kaçtı :roflol:
Ama yeni eve taşındığımızda kışın ortasında doğalgaz bağlanmamıstı uzun süre banyo yapamadığım günler olmustu da:utangac:

Back
X