Bacı olmak isteyen arkadaş

Burnunuz fazla mı havada? Kız sizi yakın görmüş derdini sıkıntısını anlatmış ona bile ben istemedim diyorsunuz. Kızı hayatınızdan çıkarın çünkü bu kıza yaptığınız en büyük iyilik olacak

Bacı olmak?? Dur bakalım daha neler duyacağız. Sanırım kanka olmak gibi bir şey. Madem bacı olmak istemiyordunuz niye gidip geldiniz "bacım"?
Ben olmak istemiyorum bak yanlış anlama. Lafın özü.
Sista yani

Bende diyorum ki kurtulmasın kalsın kenarda nolmus arada sıra görüşürler bitti gitti
Biri birinden çok hoşnut değilse görüşmek zorunda değil. Bu katılık, kötülük değil, herkesin bi tarzı tavrı beklentisi var. Siz idare edebilirsiniz, başkası edemez, etmez.

Konu sahibi, konuyu anlatırkenki tavrın bence de itici. Hem istemeyip hem bi şekilde görüşüp durman da yanlış.

ararsa her telefonunun açmayın. Gelmek isterse ''dışarıdayım, bu gün pek uygun değilim''' diyin. Bence anlar. Ama o hanıma da üzüldüm. Sizi sevmiş belli. Kırmadan uzaklaşın o anlar

Tek alternatifleri siz olabilir misiniz acaba ? Hiç arkadaşları yoksa demek ki

Çok sosyal olduğunuzu bir kerede anladık, baya tekrar etmişsiniz. "Herkes peşimde, bunaldım" mesajımı almalıyız burdan :)
Cevaba gelince demek ki sınır çizemiyorsunuz ki kadın anlamıyor arkadaş olmak istemediğinizi. Dert sayfasına yazacak kadar istemediğinizi anlasaydı eminin ısrar etmezdi.

Yâni....Ortak noktanız olmayabilir çok hoslanmayadabilirsiniz normal...Ama ben nedense karşı tarafa üzüldüm.çok mu yalnız acaba ya da sizi yakın görüyor seviyor demek ki... Kırmadan birseyler yapın bâri yapacaksanız belli ki sizin kadar sosyal çevresi yok yalnızlık çekiyor.

Kimseden kardeş olmaz

Yıllar önce komşum bana sürekli sen benim kardeşimsin diğerleri sadece arkadaş derdi nedense kadının samimiyetine bir türlü inanamadım

Beni kardeş gören salak kadın taşındı ve ben onun taşındığını gittiği gün öğrendim. O arkadaş dediklerine aylar öncesinde söylemiş bana söylemeye tenezzül dahi etmedi.

Gitmedende hakkımda bayağı sallamış

O yüzden kardeş falan hava

Çok şükür benim zaten kardeşim var, başka kardeşlere ihtiyaç yok.

Aynen son cümlenize katılıyorum. Allahtan iki kiz kardeşim var, onlar benim dert ortağım.

Sanırsın Seda Sayan'ın "bacısı"

Sen ve asosyal kocanla niye vakit geçirmek istemişler zaten hiç anlamadım. İnsan yerine koymuşlar hata etmişler işte

Haftaici teklifleri de oluyor. Devamli teklifleri oluyor, bende çoğunu reddediyorum. Evli ve çalışan olarak önceliklerini farklı oluyor ki kendisi de evli ve calisiyor. Ikimizinde aileleri şehir disinda, ziyaretler oluyor haliyle, yani haftasonlari dolu geçiyor zaten. Ben bu arkadasla ayda 1 görüşsem yeter diyordum ama anladim ki ona yetmiyor.
Mesela şöyle birsey anlatayim, geçen sene evlendik, balayindan döndük, 2 3 gün sonra "buluşalım, eşlerimiz tanışsın" diye yazıyor, bunu da 3 kere. Onu da evimde agirlarim, agirlamam degil, ama önce bi ailem gelsin, yakın dostlarim dedigim insanlar gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…