Gelinbaşı ve Gelin Tacı Bacılar, Maltepe Kartal civarı makyajda ve saçta iyi bir kuaför?

birsen2505

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2009
137
1
116
İstanbul
bacılar küçükyalı maltepe kartal civarı makyajda ve saçta iyi bi kuaför arıyorum
bana yardın etseniz Allah rızası için
23 günüm kaldı:kedi:

fiyatta gein başıda 280 tl gayet iyi bence makyaj komple sir ağda, kralayn profesyonel makyaj,manikür pedikürde dahil canım avyaz bey çok güzel ve farklı duvak takar benden söylmesi ama aynı yerde akif başo ve ali gürde var kolay gelsinn...

valla bir kere evleniyorsunzz kızlar artı ne kadar çok sey var içinde , yıllar sonra hatırlaymayacak kadar kötü makyaj ve sacınızın olması daha mı ıyı neye vermıyoruz ki bence değer...

bende dün ayvazı gördüm gittim sordum
anlaştım oraya gidicem 190tl ye herşeyi yapıyolarmış
hepinize tşk ederim
saolun arkadaşlar:1hug:

dogru tercih düğünden sonra albümler bölümnde resminini görmek isterız artık özelden eklediğine dair msj atrsın :)

benımde 29 mayıs 2010kartalda dugunum olucak antalyada yasadıgımdan hıcbır kuaför bılmıyorum orda.bunu ögrendıgımıyı oldu dugun gunu bı suprızle karsılasmak ıstemezdım konuyu acan arkadasa tesekkurler:)

kımseye tavsıye etmıyorum ayvaz kuaforu saclarımı mahvettı herkese aynı sacı yapıyor bırde dunyanın parasını alıyor arkadasım dügünü ıcın gıttı kız aglaya aglaya cıktı ne gelin sacı oldu ne makyajı. bosuna paranıza kıymayın .kucuk mahalle kuaforu bıle onun yaptıgın dan bin kat güzel yapıyor .Allahından bulsun helal etmıyorum verdıgım parayı.

Back
X