Badem Göz Estetiği Olanlar

Facelift olmadığım için bilemem ama bence büyük ölçüde gececektir. Bende 10 gün sonra iş başı yaptım gayet iyiydim

Doktorla konuştun mu şakakların bir işe yaramadığını göz şekillisinin gittiğini?

Merha badem göz ameliyati oldunuzmu süreç nasıl oldu
Süreç bana çok zorlu geldi.göz kenarlarımda birer cm dikiş şakaklarımda onar dikişlik zımbalar.2 hafta da ancak toparlanıyorsun aöa Dr u çok iyi araştırın 3. Haftadayım iyice saldı ve hiç belli bile değil

Makasla kesildi dayanamadığım icin her zımbaya uyusturucu iğne yaptılar o hepsinden de fenaydı.evet iki bölgede de sac yok
ağrılı olacak sanirim işlem ancak yapacak birsey yok güzel olabilmenin bedeli diyelimcokkkk teşekkür ediyorum cuma ameliyattayim bakalım nasıl olacak

Migrenin varmi baş ağrısı ameliyat kaynaklıdır merak ediyorum bu süreçten sonra iyiki ameliyat oldum diyormusun cokk geçmiş olsun

Merha badem göz ameliyati oldunuzmu süreç nasıl oldu
Oldum 3. Haftam bitti az cekiklik vardı o da saldı kendini birşey kalmadı diyebilirim yani.sanırım çok çekik istiyorum demek gerekiyor.sürec inanılmaz zordu asla tahmin etmezdim

Cokkk geçmiş olsun üzüldüm o kadar emek sonucu hüsran olmamalı tekrar Dr ile goruseyim teşekkür ediyorum

merhaba arkadaşlar ben 15 gün önce badem göz şakak germe ve göz kapağı estetiği oldum Doktor Ömer SAGIR’a güvendiğim bir doktorum oldu hiç araştırmadan birşeyi kendimi emanet ettim evet sonuç tamda istediğim gibi oldu 15. Günümde bile herseyim iyi gidiyor nerdeyse izim hiç birşey kalmadı olduğundanda güzel oldu aynadan kendime bakınca iyiki yaptırdım diyorum içim rahat bir şekilde şuan yazılanları okuyorumda herkes maalesef yapamıyor sadece para kazanmak için iyi araştırın derim kızlar Ömer hocama burdan da tekrardan teşekkür etmek istiyorum

Şakak germeden sonra o bölgede saçlar gitti mi? Benim 2 ay oldu bir tel bile çıkmadı saçlarımı toplayamıyorum ve hiçbir işe de yaramadı.dr un cvbı fazla gençsin ondan gerilmedi dedi

Merhaba. Yeni üyesiniz. Sadece 3 mesajınız var. Hepside sadece adı geçen doktoru reklam için yazılmış. Burada ben dahil hiç kimse bu operasyondan memnun değilken sizin bu kadar memnun olmanız ne güzel :) umarım reklam amaçlı değildir. Vicdanınıza bırakıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…