Doktorla konuştun mu şakakların bir işe yaramadığını göz şekillisinin gittiğini?Maalesef..şakaklar aynı bunun icin ip askıyı önermişler burda ama tabi yaptırdıktan sonra gördüm.şakak gerildi gözlerim çekik olmadı.aynı zamanda göz kenarlarımda birer cm lik kesiler var yine de çekik olmadı.bu hafta 1 ay olacak.az birşey vardı o da saldı kendini zaten
6 ay sonra tekrarlanabilirmiş.ama ona kalırsa olmuş tabiDoktorla konuştun mu şakakların bir işe yaramadığını göz şekillisinin gittiğini?
Zimbalar nasil cikarildi ağrı vs nedir .cokmu dokuldu sacinizBu arada saçlarım gitmesin diye zımba yaptılar normal dikiş yerine nerdeyse 10 dikiş vardı.ama yine de sac falan kalmadı
Süreç bana çok zorlu geldi.göz kenarlarımda birer cm dikiş şakaklarımda onar dikişlik zımbalar.2 hafta da ancak toparlanıyorsun aöa Dr u çok iyi araştırın 3. Haftadayım iyice saldı ve hiç belli bile değilMerha badem göz ameliyati oldunuzmu süreç nasıl oldu
Makasla kesildi dayanamadığım icin her zımbaya uyusturucu iğne yaptılar o hepsinden de fenaydı.evet iki bölgede de sac yokZimbalar nasil cikarildi ağrı vs nedir .cokmu dokuldu saciniz
Makasla kesildi dayanamadığım icin her zımbaya uyusturucu iğne yaptılar o hepsinden de fenaydı.evet iki bölgede de sac yok
Migrenin varmi baş ağrısı ameliyat kaynaklıdır merak ediyorum bu süreçten sonra iyiki ameliyat oldum diyormusun cokk geçmiş olsunBu hafta bir ay olacak.şakaklarım gerildi gözlerimin kenarları birer cm kesildi.ilk iki hafta cekiklik vardı bu 3. Haftam çok çok az kaldı diyebilirim ben bile zor anlıyorum.ve süreç inanılmaz zordu.gözlerim durmadan aktı basım catladı
Migren yok.hayır demiyorum çünkü fark Yok.cok çekik istiyorum demek gerekiyor herhalde.Migrenin varmi baş ağrısı ameliyat kaynaklıdır merak ediyorum bu süreçten sonra iyiki ameliyat oldum diyormusun cokk geçmiş olsun
Oldum 3. Haftam bitti az cekiklik vardı o da saldı kendini birşey kalmadı diyebilirim yani.sanırım çok çekik istiyorum demek gerekiyor.sürec inanılmaz zordu asla tahmin etmezdimMerha badem göz ameliyati oldunuzmu süreç nasıl oldu
Süreç nasıl zor derken nelerle karşılaşacam ayrıntıli yazabilirmisin litfenOldum 3. Haftam bitti az cekiklik vardı o da saldı kendini birşey kalmadı diyebilirim yani.sanırım çok çekik istiyorum demek gerekiyor.sürec inanılmaz zordu asla tahmin etmezdim
Cokkk geçmiş olsun üzüldüm o kadar emek sonucu hüsran olmamalı tekrar Dr ile goruseyim teşekkür ediyorumSüreç bana çok zorlu geldi.göz kenarlarımda birer cm dikiş şakaklarımda onar dikişlik zımbalar.2 hafta da ancak toparlanıyorsun aöa Dr u çok iyi araştırın 3. Haftadayım iyice saldı ve hiç belli bile değil
Süreç nasıl zor derken nelerle karşılaşacam ayrıntıli yazabilirmisin litfen
[/QUOTE
Diğer Dr ların tekniğini bilmem tabi.bana yapılan şakaklarımdan germe sağlı sollu 10 ar dikiş var zımba şeklinde zaten onlar 2 hafta bas agrısı ve acı veriyor.bir de göz kenarlarımda 1 cm lik dikişler var.gözlerim mos mor oldu yüzümü bile yıkayamadım acıdan.su an birinci ayım hiç olmamış gibiyim
Süreç nasıl zor derken nelerle karşılaşacam ayrıntıli yazabilirmisin litfen
Oldum 3. Haftam bitti az cekiklik vardı o da saldı kendini birşey kalmadı diyebilirim yani.sanırım çok çekik istiyorum demek gerekiyor.sürec inanılmaz zordu asla tahmin etmezdim
Şakak germeden sonra o bölgede saçlar gitti mi? Benim 2 ay oldu bir tel bile çıkmadı saçlarımı toplayamıyorum ve hiçbir işe de yaramadı.dr un cvbı fazla gençsin ondan gerilmedi dedimerhaba arkadaşlar ben 15 gün önce badem göz şakak germe ve göz kapağı estetiği oldum Doktor Ömer SAGIR’a güvendiğim bir doktorum oldu hiç araştırmadan birşeyi kendimi emanet ettim evet sonuç tamda istediğim gibi oldu 15. Günümde bile herseyim iyi gidiyor nerdeyse izim hiç birşey kalmadı olduğundanda güzel oldu aynadan kendime bakınca iyiki yaptırdım diyorum içim rahat bir şekilde şuan yazılanları okuyorumda herkes maalesef yapamıyor sadece para kazanmak için iyi araştırın derim kızlar Ömer hocama burdan da tekrardan teşekkür etmek istiyorum
Merhaba. Yeni üyesiniz. Sadece 3 mesajınız var. Hepside sadece adı geçen doktoru reklam için yazılmış. Burada ben dahil hiç kimse bu operasyondan memnun değilken sizin bu kadar memnun olmanız ne güzel :) umarım reklam amaçlı değildir. Vicdanınıza bırakıyorum.merhaba arkadaşlar ben 15 gün önce badem göz şakak germe ve göz kapağı estetiği oldum Doktor Ömer SAGIR’a güvendiğim bir doktorum oldu hiç araştırmadan birşeyi kendimi emanet ettim evet sonuç tamda istediğim gibi oldu 15. Günümde bile herseyim iyi gidiyor nerdeyse izim hiç birşey kalmadı olduğundanda güzel oldu aynadan kendime bakınca iyiki yaptırdım diyorum içim rahat bir şekilde şuan yazılanları okuyorumda herkes maalesef yapamıyor sadece para kazanmak için iyi araştırın derim kızlar Ömer hocama burdan da tekrardan teşekkür etmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?