- 21 Mart 2019
- 1.658
- 604
- 123
- Konu Sahibi Balliciklokma1234
-
Ya sanırım tektaş daha mı değerli? Ama tektaş da büyük olunca güzel yaBen baget istemiştim; satıcı dahil herkes yaşlı işi diyip durmuşlardı; tektaşa dönmüştüm..tamturla kombinlemiştim; güzel olmuştu..
Klasikten yanayım tektaş derdimKızlar selam ücretleriyle birlikte yazıyorum sizce hangisi? Benim fikrimce şöyle baget daha büyük duruyor fiyatı düşük olmasına rağmen ama yaşlı işi mi sizce?
Tektaş küçük mü durur? Ama tektaş olması daha mı iyi?
Tercihiniz nedir?
Baget olan 8500 TL
Tektaş 0,50 ct 15bin TL
Nasıl mesela? Ve neden baget sizce?Bence daha değişik bir yüzük bulabilirsiniz. İkisi de artık her yerde var. İlla ikisinden biriyse baget.
Neden acaba?
Öyle mi dersiniz sanki küçük gibi duruyor da çok kararsız kaldım0.5 zaten yeterince büyük ama
Çok kararsız kaldımBaget pırlanta yüzüğüm var çok seviyorum.
Önemli olan sizin begenmeniz
Çok büyük kibar durmuyor; Şimdi bunda bazı özellikler var; parlaklık, harf vs 3-4 özellik. Fiyatı belirleyen onlar oluyor. Şimdi büyük alırsınız özellikleri kötü olur, fiyatı uygundur; birinide küçük alırsınız, özellikleri çok iyidir;fiyatı yüksek olur. Siz o özellikleri araştırarak alın büyüklük küçüklüğüne ilk etapta bakmayın. Ayrıca sertifikalı olmasına dikkat edin(kuyumcu sertifikası değil)..Ya sanırım tektaş daha mı değerli? Ama tektaş da büyük olunca güzel yaonlar da cok pahalı sanırım
Nasıl yaniTek taş taşı pıantasız olandan.
Evet haklısınız teşekkür ediyorumÇok büyük kibar durmuyor; Şimdi bunda bazı özellikler var; parlaklık, harf vs 3-4 özellik. Fiyatı belirleyen onlar oluyor. Şimdi büyük alırsınız özellikleri kötü olur, birinide küçük alırsınız fiyatı yüksek olur. Siz o özellikleri araştırarak alın büyüklük küçüklüğüne ilk etapta bakmayın. Ayrıca sertifikalı olmasına dikkat edin(kuyumcu sertifikası değil)..
Öyle öyle emin olÖyle mi dersiniz sanki küçük gibi duruyor da çok kararsız kaldım
Ben pirlantanın taşı düşer korkusundayımNasıl yani
Şimdi herkesin tarzı zevki farklı. Herkes kendi kullandığını yazacak. Pırlanta tektaşım normal bagetim var,bana kalırsa baget daha güzel duruyor. Tek taşı oldum olası pek sevemedim. Burdan gelen cevaplarla daha çok kafan karışacak. İçine hangisi siniyorsa onu al.Neden acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?