- 14 Kasım 2021
- 40
- 23
- 3
- 35
- Konu Sahibi nazamandidimhaci
-
Bu tam olarak benim yaşadığım durumdu. Kumar, sürekli en ufak şeyde bile yalan ve buna bağlı güvensizlik. Eşimin artık tek bir kelimesine dahi inanmıyordum. O kumar konusunda bağımlı olduğunu kabul etmişti. Ama yeminler edip artık olmayacağını söylemişti. Evet kumar oynamadı ama onun kumar borcu yüzünden borç içinde yüzerken para hırsına tekrar yenik düştü. Bir kere bu işe bulaşan kolay para kazanma hırsı olan insan bundan vazgeçmiyor. Ben boşandım iki ay oldu. Hala ara ara kendi kendime acele mi ettim acaba diyorum yine affetmeli miydim sabretmeli miydim diyorum. Ama bir tek lafına bile inanmadığın bi adamla nereye kadar gidecek. Şuan bana yaşattıklarının psikolojimi ne ladar bozduğunu yeni farkediyorum. Ve bu durum benim yaşantımı çok etkiliyor. Lütfen düzeleceğine inanmayın lütfen ben inandım 1 sene daha buna katlandım siz inanmayınMerhaba.Bosanmaya karar verdim. Esimin yalanlari , kumar ve guvensizlik sebeplerim. Bir kizim ve meslegim var .kimseye muhtac olmayacagim . Ama bosanma konusunda %100 emin olamiuorum . Esim bagimli olmadigini söylüyor ama kim kabul eder ki ? Bi hata yaptım çıkmak için çırpındıkça battım diyor. Ama yalan bağımlısı olduğunu biliyorum. Maddi manevî gücüm kalmadı. En büyük sorunum da güvensizlik. Bir daha yapacağına sözlerini tutmayacağına eminim .
Bıraksa da bırakmasa da güven ve maddi kayiplari onarmak hiç kolay olmayacak bunu biliyorum. Inanmiyorum asla.Bu tam olarak benim yaşadığım durumdu. Kumar, sürekli en ufak şeyde bile yalan ve buna bağlı güvensizlik. Eşimin artık tek bir kelimesine dahi inanmıyordum. O kumar konusunda bağımlı olduğunu kabul etmişti. Ama yeminler edip artık olmayacağını söylemişti. Evet kumar oynamadı ama onun kumar borcu yüzünden borç içinde yüzerken para hırsına tekrar yenik düştü. Bir kere bu işe bulaşan kolay para kazanma hırsı olan insan bundan vazgeçmiyor. Ben boşandım iki ay oldu. Hala ara ara kendi kendime acele mi ettim acaba diyorum yine affetmeli miydim sabretmeli miydim diyorum. Ama bir tek lafına bile inanmadığın bi adamla nereye kadar gidecek. Şuan bana yaşattıklarının psikolojimi ne ladar bozduğunu yeni farkediyorum. Ve bu durum benim yaşantımı çok etkiliyor. Lütfen düzeleceğine inanmayın lütfen ben inandım 1 sene daha buna katlandım siz inanmayın
Borçları kendi boyunu aşıyor. Onu dediğim zaman ya daha çok kumara bulaşacak ya da intihar edecek. Mesleği kalmayacak elinde çünkü direk haciz gelecek maaşına.Bütün borçlarını öde ondan sonra düşünürüz diyin.
Ay bir söz var ama küfürlü. Birinin yerini bir yeri görene kadardır diye.
Bunlara ragmen devam eden ve bosanmakta emin olamayan kadın bagımlı kisilik bozuklugu belirtilerini tasımakta zaten dogru.Bağımlı olan sizsiniz bence
İntihar lafı geçiyorsa hemen boşanmani tavsiye ederim. Korkma bişey olmaz, olsa da senin suçun olmazBorçları kendi boyunu aşıyor. Onu dediğim zaman ya daha çok kumara bulaşacak ya da intihar edecek. Mesleği kalmayacak elinde çünkü direk haciz gelecek maaşına.
En basit sorununuz kumar aslında , belki bir tedavisi vardırMerhaba.Bosanmaya karar verdim. Esimin yalanlari , kumar ve guvensizlik sebeplerim. Bir kizim ve meslegim var .kimseye muhtac olmayacagim . Ama bosanma konusunda %100 emin olamiuorum . Esim bagimli olmadigini söylüyor ama kim kabul eder ki ? Bi hata yaptım çıkmak için çırpındıkça battım diyor. Ama yalan bağımlısı olduğunu biliyorum. Maddi manevî gücüm kalmadı. En büyük sorunum da güvensizlik. Bir daha yapacağına sözlerini tutmayacağına eminim .
O zaman ne diyeyim ki ? Devam edin bununla.Borçları kendi boyunu aşıyor. Onu dediğim zaman ya daha çok kumara bulaşacak ya da intihar edecek. Mesleği kalmayacak elinde çünkü direk haciz gelecek maaşına.
Bu lafta her kumar oynayanın lafı benceBorçları kendi boyunu aşıyor. Onu dediğim zaman ya daha çok kumara bulaşacak ya da intihar edecek. Mesleği kalmayacak elinde çünkü direk haciz gelecek maaşına.
Babam gençken çok oynarmis günlerce (abartmıyorum)masadan kalkmadan oynarmis.Cok kaybetmiş para annem tahammül göstermiş sonra babam bırakmış (ben doğduğum zamanlar bırakmış hatırlamam)zor bir bağımlılık bırakan vardır ama çok meblağlar gidiyor.Bosanin çekmeyin kahrını.Merhaba.Bosanmaya karar verdim. Esimin yalanlari , kumar ve guvensizlik sebeplerim. Bir kizim ve meslegim var .kimseye muhtac olmayacagim . Ama bosanma konusunda %100 emin olamiuorum . Esim bagimli olmadigini söylüyor ama kim kabul eder ki ? Bi hata yaptım çıkmak için çırpındıkça battım diyor. Ama yalan bağımlısı olduğunu biliyorum. Maddi manevî gücüm kalmadı. En büyük sorunum da güvensizlik. Bir daha yapacağına sözlerini tutmayacağına eminim .
Çocuk varmı yok mu bilmiyorum ama sürekli yalan söyleyen bir adamla boşanma konusunda emin olamamak bence sağlıklı düşünmeme sonucu olabilir kumar oyanayan adam boyunu aşmış borcu düzeleceğini sanmiyorum sizin dün yorumlarinizda görmüştüm ailenizden oynayanlar varmış siz daha iyi bilirsiniz bütün aile etkileniyor malesef bu durumlardaBunlara ragmen devam eden ve bosanmakta emin olamayan kadın bagımlı kisilik bozuklugu belirtilerini tasımakta zaten dogru.
O ben değilim. Yeni hesap açtım konu için hiç bir yerde yorumum yok. Çocuğum var o yüzden bu kadar sorguluyorum her yönüyle. Babaligina diyecek bir sözüm yok çünkü çok iyi bir babadır.Çocuk varmı yok mu bilmiyorum ama sürekli yalan söyleyen bir adamla boşanma konusunda emin olamamak bence sağlıklı düşünmeme sonucu olabilir kumar oyanayan adam boyunu aşmış borcu düzeleceğini sanmiyorum sizin dün yorumlarinizda görmüştüm ailenizden oynayanlar varmış siz daha iyi bilirsiniz bütün aile etkileniyor malesef bu durumlarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?