- 21 Aralık 2014
- 9.020
- 28.466
- 798
- Konu Sahibi nazamandidimhaci
-
Evet ben bu tür yorumlara hep yazarım. Bu bagımlılıkların yanına mitomani (yalan söyleme hastalığı) da ekleniyor. Konu sahibi su an bununla cebellesiyo.Çocuk varmı yok mu bilmiyorum ama sürekli yalan söyleyen bir adamla boşanma konusunda emin olamamak bence sağlıklı düşünmeme sonucu olabilir kumar oyanayan adam boyunu aşmış borcu düzeleceğini sanmiyorum sizin dün yorumlarinizda görmüştüm ailenizden oynayanlar varmış siz daha iyi bilirsiniz bütün aile etkileniyor malesef bu durumlarda
Bana yazdı ne zaman didim hacı.O ben değilim. Yeni hesap açtım konu için hiç bir yerde yorumum yok. Çocuğum var o yüzden bu kadar sorguluyorum her yönüyle. Babaligina diyecek bir sözüm yok çünkü çok iyi bir babadır.
Kaç yıllık evlisiniz?Yalanlarin sebebini de kaynanamı tanıdığım gün anladım aslında. Kadın yalan söyleyerek yönetiyor herşeyi. O evde büyümüş bir çocuk ne kadar dürüst olabilirse o kadar dürüst benim eşim de. Ama kumar zaten yalansız olmaz. Ben sorguladıkça o yeni yalanlar buldu, çoğunda susturmak için kavga çıkardı.
7Kaç yıllık evlisiniz?
Uzatma fazla kaç hemen
Neden yılı durunca ne olduUzatma fazla kaç hemen
Sandım ki 20 yıl 7 yine bisi olmaz. Ömür bitmediNeden yılı durunca ne oldu
Yok daha 30 dayımSandım ki 20 yıl 7 yine bisi olmaz. Ömür bitmedi
Yorumumu başka üyeye yapmıştım . Çok iyi baba olduğunu dusunuyorsaniz evliliğinizi devam ettirip ettirmemek sizin kararınız zatenO ben değilim. Yeni hesap açtım konu için hiç bir yerde yorumum yok. Çocuğum var o yüzden bu kadar sorguluyorum her yönüyle. Babaligina diyecek bir sözüm yok çünkü çok iyi bir babadır.
Bilmiyorum cebelleşmeye değer mi arkasını toplaya toplaya ömrü gidiyor insanınEvet ben bu tür yorumlara hep yazarım. Bu bagımlılıkların yanına mitomani (yalan söyleme hastalığı) da ekleniyor. Konu sahibi su an bununla cebellesiyo.
Empat, çalışkan, anlayışlı, paralı naif...Siz bagimlilarin arayıp da bulamadığı ideal şablon eşsiniz. Sizi kaybetmemek için her şeyi deneyecektir. Bundan kurtulabilrseniz sonraki ilişkinizde de dikkat edin lütfen, muhtemelen yine bağımlı kişiliklere cekileceksiniz.10 yıldır hayatımda bu insan. Hala saygım sevgim var . Babaligina da lafim yok. Öğretmenim ve ek iş de yapıyorum yanında özel derslerim de var. Maddi olarak borçların altından kalkamayacak bir durumda değilim. Benim tek beklentim güven. Yuksek lisansımı bitirdim şuan doktora hazirligindayim. Kendi kendine yetebiliyorum . Anlatmak istediğim şu aslında. Eşimin her davranışını psikoloji olarak değerlendirip saygı duyabiliyorum haksız bulsam da. Fazlaca anlayış gosteriyorum herşeye. Tam yolmalik kaz gibiyim sanırım.
Tedavi olmayı kabul eder mi?Merhaba.Bosanmaya karar verdim. Esimin yalanlari , kumar ve guvensizlik sebeplerim. Bir kizim ve meslegim var .kimseye muhtac olmayacagim . Ama bosanma konusunda %100 emin olamiuorum . Esim bagimli olmadigini söylüyor ama kim kabul eder ki ? Bi hata yaptım çıkmak için çırpındıkça battım diyor. Ama yalan bağımlısı olduğunu biliyorum. Maddi manevî gücüm kalmadı. En büyük sorunum da güvensizlik. Bir daha yapacağına sözlerini tutmayacağına eminim .
YaaSizi benden iyi kimse anlayamaz sanırım. 1 ay oldu bosanali dediğiniz gibi ağlayarak ayrıldık hâlâ seviyorum. Görünce kalbim çıkacak gibi oluyor. 10 yıllık evlilik 17 yıldir da hayatımdaydi. Nasıl bir illet bu kumar anlayamıyorum. Adam bağımlı olmuş öyle güzel yalanlar söylemiş ki hiç anlamadım bile. Dediğiniz gibi evliliğimin çok iyi gittiğini düşünürdüm. Her şeyimiz gitti. 2 çocuk... 1 yıldır tedavi görüyordu bırakmadı bırakamadi ya da ne biçim bir psikoloji anlayamıyorum. Çocuklarım için boşandım zor da olsa. Şimdi de intihar eder diye korkuyorum. Allahım güç gönül ferahlığı versin bize. Onlara da bir mucize olsun akıl fikir versin ne diyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?