Aynı dertten muzdaribim fakat ben aslında şu durumdan şikayetçi değilim bana bir şeyler katan hesapları da takip ediyorum ama durum öyle bir hal alıyor ki netten online ders dinlerken bir bakmışım instagramda dolanıyorum. Zaman zaman etkili kullanıyorum fakat zaman sınırı yok bende de.
Dün mesela online ders dinliyorum 23.30 da uyku bastırdı dersi yarıda bıraktım, elime teli aldım sözde uyuyacağım. Uykum kaçtı bu kez. tam 1 saat insta da dolandım durdum eeee o 1 saatte ders çalışabilirdim
Kitap okumayı çok seven biriyken kitaba kendimi veremiyorum. Kitap okurken genelde teli şarja takıyorum (malum şarj dayanmıyor:)) 2 sayfa kitap okuyup tekrar aklım tele gidiyor. Bir de benim öyle watsapta yoğun mesaj trafiğim de yok. Gereksiz uygulama vs de yok. Facebook silmiştim zaten bir tek instagram o da kendi adımla bile kayıtlı değil, tanıdık akraba, arkadaş bile ekli değil sadece takip ettiğim hesaplara sürekli bakıyorum, onlar bitiyor postlara onlar bitiyor keşfete :)) bu döngü sürekli devam ediyor. Hatta bu mesajı yazarken bile instagrama bakıp çıktım

Çözüm ya hesabı silmek ya da telefonu uzak bir yerde tutmak.