bahane uydurup borcunu ödemiyor

size cevap vermeyeceğim.yönetime şikayet ettim sizi.
istediğin yere sikayet et, sizin bana mühendis sevgili bulmuş da söyle böyle olmus demeye hakkin yok bir kere tamam mi? konu benim konum, yardımcı olmayacaksan yazma, ben senin günlük biriken sinirini çıkarmak için benim derdimi malzeme yapmana izin vermem!!!!!

aynen, karantinam bitsin direkt avukata gidicem, en iyisini onlar bilirler

Olan olmuş artık canım.. Evet saf yerine koyulmak hiç hoş değil ama sağlığından da önemli değil.. Borç çok büyük değilse başının gözünün sadakası olsun.. Bir müsibet bin nasihatten iyiyimiş.. Bir erkek sizden para istiyorsa lütfen ondan uzak durun.

şimdi avukat dayıma danıştım.habersiz kaydedilen ses görüntü video vs.mahkemede asla delil kabul edilemezmiş.hatta çeken suçlu olurmuş şikayet edilirse.bu tür delilleri kanuni çerçevede anca adli makamlar polis vs.çekebilirmişş

Ama suçu başka ispat yolu yoksa?

Ama suçu başka ispat yolu yoksa?
bazı kıstasları varmış ama kanunen aslı buymuş.özel hayatın ihlali kanunu mu ne varmış.olmalı da değil mi?yoksa herkes herkesin sesini kaydeder görüntüsünü alır.mantıklı mı?kanun yapıcıların bir bildiği var ki yasaklamış.bir önceki konuşmada kısşkırtmış olabilir mesela onu vermez polise 2. çektiğini verir.bu da gerçek delil olmaz dediiiii

Sayfaları tam okumadım ama bu adamla nerden tanıştınız intermetten falan mi?
Çünkü mesleğini vs bilmiyorsunuz hic yanyana geldiniz mi?
Bence ailenize söyleyin birilerini devreye sokun ödesin borcunu.
Kendi borcunu ödemesi için yalvariyorsunuz üstüne hakaret ediyor bu rahatlıkla kalmaması gerektiğini anlamalı.

çok haklısınız, teşekkür ederim, allah beterinden korusun

ben eleştirilmek için yazmadım akıl almak icin yazdım.. borç isterken o kadar acimakli o kadar duygusal o kadar çaresiz hissetiriyordu kendini sanki simdiki hali ile o anki hali iki farkli kisi
benim anlamadigim siz adami muhendis saniyordunuz ama degilmiymiş?

Ya kusura bakmayın ama bunun adı iyilik, iyi niyet vs değil başka bir şey.
5 senedir tanıdığım, şu an evlilik planladığım adam gelip "bana kredi çek" dese "canım sen hayırdır" derim önce. Önünü ardını sorgularım. Siz bu adamı ne zamandır tanıyorsunuz da her istediğinde "aman yazıktır, hem ayıp olur" deyip kredi çektiniz? İnsan kocasına yapmaz bunu sorgu sual yapmadan. Basbayağı dolandırılmışsınız işte.
Elinizdeki kayıtların bir işe yarayacağını da sanmıyorum. Kendi hür iradenizle bankaya gidip kredi çekmişsiniz sonuçta.
Satın aldığınız bir ders gibi düşünün bunu bence. Sadece biraz pahalıya patlamış.

ben eleştirilmek için yazmadım akıl almak icin yazdım.. borç isterken o kadar acimakli o kadar duygusal o kadar çaresiz hissetiriyordu kendini sanki simdiki hali ile o anki hali iki farkli kisi

Bu aklı borcu vermeden önce sorsaydın zaten verme derdik ki böyle bi saçma duruma düşmezdin!

ödeyecem deyip allah paygamber sirasiyla hepsini sayıp ödeyecem deyip ödememek ne oluyor sizce?

Dolandırıcılık.
Yani bu yaşınıza kadar bunu öğrenmemiş olamazsınız herhalde.
Dolandırıcı olmayan insan dini imanı işin içine sokmaz zaten.
Hayatın her alanında geçerli bir bilgi bu

Yakın bir arkadaşın polis memuru olan sevgilisine (ki çocuğun ailesinin durumuda çok iyi ) kredi çekmişti 6 7 yıl kadar önce...çocuk bunu bıraktı gitti başkasıyla evlendi paranında üstüne yattı...çok şaşırmıştım duyunca..umarım meblağ büyük değildir ...zira unutun o parayı

Psikolojik şiddet resmen. Sen o paranın üstüne soğuk su iç. Ne demişler kaybedeceğine uzulmeyecegin miktarda borç ver. Bence ona son bir msj at. Beni kandırdın 11 bin TL me kondun da kendini kârda mi sanıyorsun. Haram zıkkım olsun bu dünyada çoluğu dan çocuğundan öbür dünyada da senden çıksın diye.
Nasılsa alamiycan en azından bunu dene

bankaya gidip kendi rızanızla imza attıysanız, banka için siz sorumlusunuz. kim için çektiğiniz önemli değil.
ses kayıtları, mesajlarda da ne olursa olsun sen kendi isteğinle verdiysen bu dolandırıcılığa girmiyor çünkü zor kullanılarak ya da kandırılarak alınan bir para değil. borç aldım veremiyorum dese, ne banka ne hakim bu durumda bir şey yapamaz. kredi çekerken güvendiysen sen güvendin, sen hata yaptın.
yani alabileceğini düşünmüyorum ben, davadan da bir sonuç çıkmaz. ya uğraşıp bekleyip parça parça alacaksın ya da umudunu keseceksin

Borç konusunda bilgim yok nedir nasıl olur ama Müge Anlı ya katılmıştı bi tanesi aynu durumda idi ama o hukuki yönden değilde program da ismi duyulup rezil olmamak adına vermeyi kabul etmişti borcu . Diğer konu ise liseden kpss ye kendisini denemek için girdiğini söylemiş ya o kocaman bir yalan çünkü kpss ye başvururken lisans mezunu birisi lise düzeyinde sınava başvuramaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…