- 30 Kasım 2019
- 12.729
- 40.939
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burda her tarz yorum var kafana çok takma olayda senin de suçun var insanlar onu anlatmak isterken biraz ileri gitmişler ama en büyük suç hırsızın tabi insanları kocası bile dolandırıyor neler duyuyoruz neler görüyoruz giden gitti artıkben burada derdimi paylaşayım biraz icim rahatlasın istedim ama nerdeyse ohh sana iyi olmus, adamın eline sağlık diyecekler neredeyse... ben korona oldum karantinadayim, karantinada olduğumu yazdim yani bende biliyorum avukata gitmeyi... ama şunu gerçekten çözemiyorum erkeklerin GENELİ ne durumda olursa olsunlar birbirlerine arka çıkıyorlar ama kadinlarin BAZILARI gerçekten ilk önce hemcinsinde suç arıyor, ben bende suç yok mu diyorum var ama iyi niyetli olmamı bu kisi kullanamaz, hakaret de edemez bana hitap ederken, ama yazdığıma pisman oldum neredeyse.... bana yardımcı olan, içime su serpen arkadaslarada çok çok teşekkür ederim
ablacımmm ben o eski konudan sonra 5 kuruş vermedimmmmmm!!!! simdiki anlattığım zaten önceden verdiğim para.. eski konudan sonra iki ay daha ödedi ocaktan beri ödeme yapmadı zatenEski konunu okudum herkesss sana verme demiş. Herkes. Bu kadar kişi söylüyorsa bildikleri vardır demedin mi ?
Dolandırma değil bence. Bir sonuca ulaşacağınızı sanmam. Meblağ nedir ?dolandırma degilmi bu???? elimde kendi numarasindan attığı whatsap mesaji var, tamam ödeyecem, su ayın şu günü ödeyecem diye, kendi sesinden kayıt var beni ararsan sana zırnık göndermem ske ske kendin ödersin diye
Hah onu da vereydin ben kalp krizi valla.ablacımmm ben o eski konudan sonra 5 kuruş vermedimmmmmm!!!! simdiki anlattığım zaten önceden verdiğim para.. eski konudan sonra iki ay daha ödedi ocaktan beri ödeme yapmadı zaten
Abi o borcu odedilten sonra size al ac kopek dedikten sonra kredi cekip odemesinimi beklediniz yaaa. Adam sizi zerre sevmemis ytmemis borc icine sokmus ben olsam resmini her yerde yayinlayacaim konusmalari herkese atacagim muge anliya cikacagim sen muhendis degilsin beni kandirdin bari baskalarini kandirma diye tum herkese yayacagim diye tehdit ederdim. En azindan bu herkese muhendisim falan demistir calistigi yerden atilir cevreside buna inanmaz bence oyle tehdit et.paradanda vazgec artik 12 ay Allahtan cok degilişini yapana kadar iyi sonrası kötü oldu.. hatta en son ödediği borcunda bile eksik ödemişti bende eksik bu deyince geri kalanını ödeyip al sana aç köpek diye hakaret etmişti![]()
Benim de aklıma ispat edecek mesaj attırmak gelmişti. Yapıyormuşsunuz zaten. Acık ve net sekilde kredi borcunun onun için cekildiğine dair mesaj yazın ve cevaplamasını saglayın. Sonra da dolandırıcılıktan dava edin.benim derdim hakkında birkaç ay önce bi form açmıştım... ben sevgilim dediğim birine kredi çekmiştim, çok ısrar etmisti, ödeyecem demisti ama her ay yeni bi kredi çekmemi isteyince sonu gelmeyecek gibiydi bende konuşmamı kesmiştim yazmistim bunu daha önce buraya.. simdi ben bu adamla muhattap olmuyorum, kasım ayinda, aralik ayında taksitleri ödedi ama bu yıl başından beri bana tek kuruş para göndermedi bu.. bu kasım ve aralik ayında para gönderirken de zaten arada ariyordu bana 100 lira göndersene cebimde para yok, bana 150 lira atsana cebimde metelik kalmadı falan filan diye yine arada para istiyordu.. bende bahane uyduruyordum daha maaşımı almadim, maasimda kesinti var aileme verdim falan diye...
bu ocak ve subatta hiç para göndermedi bana, sebebi daha maaşını alamamış.. benim hiç inanmiyorum çünkü bir insan 1 bucuk aydır maas alamaz mi? haftada bir gibi mesaj atiyorum ama sadeve borcu sormaya..gelgelelim bu bana borcunu sorduğumda yok kirayı odeyemedik bu ay yok 15 gündür çay bile icemiyoruz, dogalgazi odeyemedik deyip duruyor... sanki ayy dur ben sana para göndereyim dememi istiyor ya da aman boşver ödeme sen dememi galiba.. ve birde ben paramı sorduğumda bana acayip şekilde agresif davraniyor, benim bir sana mi borcum var diyor... böyle benim sabrimi sınıyorsun yok dalga geciyorsun diyor, böyle yapmaya devam edersen sana zırnık gondermem diyor... simdi ben kredileri kendi paramdan ödiyorum ama aileme ve faturalara verince kendime dogru düzgün para kalmiyor..ona ödeyemediğimi bankanin beni hergün aradığını söylüyorum, hiç umursamaz sekilde ne oluyormus sanki banka 3 ay ödemezsen işlem başlatıyor diye başından saviyor... benim sinirlerim tepeme çıkıyor ama agzimdan tek kelime cikarmamak icin kendimi zor tutuyorum çünkü hissettiğime göre bu serefsz ben agzimdan kötü bir laf çıkarayım da, hah sen böyle dedin bana ben sana para göndermeyecem demek icin firsat kolluyor... telefonuma sesli görüşme kaydetme uygulamasi indirdim, sesli konusmalarimiz olunca kayıt aliyorum artik.. whatsapp görüşmelerini de ekran resmi aliyorum, bütün görüşmeleri kaydediyorum... ne yapmam lazım ? o kadar pişmanım ki salak gibi davrandığıma ama karşılığında böyle ahmak yerine konulduğuma... birde ailemin haberi yokpsikoljim bozuldu iyice, son bir aydir tansiyon ilacı kullanmaya basladim... ve ayrıca bu adamin diksiyonu gitgide bozuldu böyle sokak agziyla konuşur gibi sanki.. mühendis olduğuna da inanmiyorum ben çünkü bir keresinde liseden kpss ye girdiği giris belgesinin resmini atmıştı bende sorunca kendimi denemeye giriyorum demisti...ne yapıcam ben düşünmekten artik kafayı yiyecem.......
Size yapılan pisliği yapan erkeğe arka çıkacak normal bir erkek tanımıyorum. Varsa da kendisi gibi pisliğin tekidir. Bir kere de suyuna giden mesajlar alamayınca kadının düşmanı kadındıra bağlanmasa şaşardım zaten. Evvel verdiğiniz borcu hakaret ederek zar zor ödemiş, aynı herife koşa koşa bir daha kredi çekmişsiniz. Bile bile lades olmuş biraz, konu iyi niyetten çıkmış. Hakaret ettiğini kanıtlayabilirseniz dava açın, dolandırdı diye dava açmaktan daha işe yarar olur.ben burada derdimi paylaşayım biraz icim rahatlasın istedim ama nerdeyse ohh sana iyi olmus, adamın eline sağlık diyecekler neredeyse... ben korona oldum karantinadayim, karantinada olduğumu yazdim yani bende biliyorum avukata gitmeyi... ama şunu gerçekten çözemiyorum erkeklerin GENELİ ne durumda olursa olsunlar birbirlerine arka çıkıyorlar ama kadinlarin BAZILARI gerçekten ilk önce hemcinsinde suç arıyor, ben bende suç yok mu diyorum var ama iyi niyetli olmamı bu kisi kullanamaz, hakaret de edemez bana hitap ederken, ama yazdığıma pisman oldum neredeyse.... bana yardımcı olan, içime su serpen arkadaslarada çok çok teşekkür ederim
mühendis sevgili buldum sanıp ilerde de evleniriz diye borç vermiş ama adam dolandırıcı çıkmışşşş.bu olay zaten konu sahibine iyi bir ders olmuştur kimsenin kırıcı olmasına gerek yok.yapmış bir hataaa .banka konu sahibini muhatap alır ödeyecek o borcuDaha mesleginden suphe ettiginiz bir adami ne kadar tanidiniz da kredi cektiniz?
Cekerken dusunmussunuzdur odememe ihtimalini. Ellerinizden öper
bana kredi cektirmisti ya onun taksidini öderken eksik gönderdi, eksik bu deyince de eksigini gönderip al ac köpek demisti..Abi o borcu odedilten sonra size al ac kopek dedikten sonra kredi cekip odemesinimi beklediniz yaaa. Adam sizi zerre sevmemis ytmemis borc icine sokmus ben olsam resmini her yerde yayinlayacaim konusmalari herkese atacagim muge anliya cikacagim sen muhendis degilsin beni kandirdin bari baskalarini kandirma diye tum herkese yayacagim diye tehdit ederdim. En azindan bu herkese muhendisim falan demistir calistigi yerden atilir cevreside buna inanmaz bence oyle tehdit et.paradanda vazgec artik 12 ay Allahtan cok degil
söylüyorum... fayda etmiyor, atlatıp duruyor sadece yok şu gün ödeyecem yok bu gün maas yatacak, yok ay sonu falan filan...Ne kadar borç suyuna gitmeye çalışın zor durumda olduğunuzdan bahsedin sizde bari yoksa parayı alamazsiniz
ilk başta siz kırıcı olmuşsunuz. bana iftira etmeye hakkınız yok, ne demek mühendis sevgili buldum ilerde evlenirim sanmış??? terbiyenizi takınınmühendis sevgili buldum sanıp ilerde de evleniriz diye borç vermiş ama adam dolandırıcı çıkmışşşş.bu olay zaten konu sahibine iyi bir ders olmuştur kimsenin kırıcı olmasına gerek yok.yapmış bir hataaa .banka konu sahibini muhatap alır ödeyecek o borcu
size cevap vermeyeceğim.yönetime şikayet ettim sizi.ilk başta siz kırıcı olmuşsunuz. bana iftira etmeye hakkınız yok, ne demek mühendis sevgili buldum ilerde evlenirim sanmış??? terbiyenizi takının
arkadaşım toplumca okuduğunu anlamam problemi mi var acaba??? ben diyorum verdigim paranin TAKSIDINI öderken eksik gönderdi, bende bunu dile getirince eksiği ödedi, öderken de hakarette bulundu... bana hakarette bulunan birine ben tekrardan para göndermedim...Size yapılan pisliği yapan erkeğe arka çıkacak normal bir erkek tanımıyorum. Varsa da kendisi gibi pisliğin tekidir. Bir kere de suyuna giden mesajlar alamayınca kadının düşmanı kadındıra bağlanmasa şaşardım zaten. Evvel verdiğiniz borcu hakaret ederek zar zor ödemiş, aynı herife koşa koşa bir daha kredi çekmişsiniz. Bile bile lades olmuş biraz, konu iyi niyetten çıkmış. Hakaret ettiğini kanıtlayabilirseniz dava açın, dolandırdı diye dava açmaktan daha işe yarar olur.
Şimdi sakin olun. Adama kaç defa borç verdiniz?arkadaşım toplumca okuduğunu anlamam problemi mi var acaba??? ben diyorum verdigim paranin TAKSIDINI öderken eksik gönderdi, bende bunu dile getirince eksiği ödedi, öderken de hakarette bulundu... bana hakarette bulunan birine ben tekrardan para göndermedim...
dediğimin de arkasındayım ayrıca, bakıyorum da küçücük bir hata bulsam da ohh üstüne üstüne gitsem, elestirsem de sinirimi cikarsam derdindesiniz???
Paramı geri Alicam diye sağlığınizdan olmuşsunuz üzerine tekrar 2 bin çekip gondermissiniz .... Kabullenin isterseniz dolandırıldığınızi ve alamayacağınızi ailenizden biriyle paylaşın size küfür veya hakaret etmesine daha fazla izin vermeyin... Bende paramı kaptırdım çok üzüldüm hemde çok başıma ağrılar girdi zorda olsa kabullenince rahatladım ..bedduami yapıştırdim yoluma devam ediyorumsöylüyorum... fayda etmiyor, atlatıp duruyor sadece yok şu gün ödeyecem yok bu gün maas yatacak, yok ay sonu falan filan...